вторник, 24 септември 2013 г.

Empties September 2013

Здравейте!

Понатрупаха ми се доста празни опаковки от използвани продукти и както обикновено преди да ги изхвърля, ще ви ги покажа. Имам какво да спомена за всяко едно от нещата. За повечето съм казвала по някоя и друга дума, но сега когато съм ги използвала докрай мнението ми е затвърдено.

Ето ги моите празни опаковки.




Започвам с интимния гел на Билка, който е отскоро на пазара. Този вариант е с пъпеш и краставица и мирише точно като измиващия гел за лице от същата серия. Аз не обичам пъпеш и не съм голяма фенка на аромата на този интимен гел. Нямам какво толкова да кажа за него, освен че ми харесва, освежаващ е и бих си го купила пак.

До него се мъдри един измиващ гел за лице на Bioten с дюля. Ползвах го доста време, но така и не ме впечатли чак толкова, че да му отделя цяла публикация. Като цяло не е лош продукт, но е една идея по-лек, сякаш е по-удачен за ежедневна употреба, за да изчисти лицето от мръсотията през деня. На мен не ми изсушаваше кожата на лицето, не ми се появиха пъпки от него, така че съм доволна. Може би бих го купила пак. Все пак в него няма парабени и сапун.

Следващото празно шишенце е дезодорант на Dove със светло сива капачка. Признавам си веднага, че ще продължавам да си го купувам само заради аромата - толкова елегантен и нежен, чак нямам думи. Иначе действието му е като на всеки друг дезодорант. Вече си имам нова опаковка от него в чантата.

Имам си два душ гела, за които да кажа по няколко думи - единия е на Malizia с алое и бамбук. Страхотен аромат, много пяна и страхотно усещане след него. Мнооого ми хареса и нямам търпение да си взема пак. Изненада ме приятно. Следващия е от Avon и се води Exotic. Хареса ми, има хубав аромат. Но не е нищо особено, мисля да пробвам други видове от същата серия.

За мицеларната вода на L'Oreal съм говорила няколко пъти (като например тук). Като цяло не е лоша алтернатива на любимата ми Bioderma, но ако трябва да избера нещо по-евтино, бих заложила на тази на Mixa (даже вече го направих).

Сега продължавам с малко декоративна козметика. Тя се изразходва значително бавно и затова се радвам, когато привърша с нещо. Така все пак се разчиства място за нови неща.

Любимият ми фдт Revlon Photoready за съжаление отива в коша. Има още няколко капки на дъното, но помпичката упорито отказва да ги пусне, а не мога да отворя опаковката. Ето в тази публикация можете да видите по-подробно какво мисля за този продукт. Много ми харесва, но засега няма да си го купувам пак, защото имам предостатъчно други, а и съм хвърлила око на Healthy Mix на Bourjois.

От обикновената пудра на Golden Rose и бронзиращата на Essence беше останало малко, но за съжаление едната я изпуснах и се разтроши, другата също, явно от разнасянето в чантата. Знам, че има начини за спасение в подобни ситуации, но признавам си, не ми се занимаваше. Ако бяха нови, пълни продукти да, но в случая и без това им оставаше малко живот. И двете ги ползвах редовно през лятото и съм много доволна. Бих ги купила отново, даже пудрата на Golden Rose за мен е must have. 

Коректорът на Rimmel от серията wake me up го имам от миналата година и все си налагах да го изхабя. Е, може и да е останало съвсеееем малко в шишенцето, но почти нищо не излиза. Тъй като очевидно съм си избрала по-тъмен нюанс, го ползвах предимно за прикриване на петна и пъпчици, а не под очите. Но не съм доволна, не е покривен и траен. Няма да си купя отново от него.

За тази спирала на Golden Rose по едно време имаше бум от позитивни ревюта из блог пространството, а и аз съм в постоянно издирване на хубава спирала, та се изкуших, и ... не съжалявам. Много добра спирала, ползвах я доста, дава ми всичко от което имам нужда - дължина, обем и сресани мигли (има ли такъв израз?!?). Интересна четка има тази спирала, като от нея аз ползвах само и единствено топченцето накрая.


Това са последните продукти, които съм използвала до дъно. А вашите кои са?



Приятна вечер!


7 коментара:

  1. трябваше да смесиш двете пудри, да ги полееш с малко спирт и да ги пресоваш в една - хем не толкова тъмна, хем с добрите качества и двете 'съставки'

    ОтговорИзтриване
  2. Мерси за инфото Меги, взех си някои бележки :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кажи какви, че ми стана любипитно :)

      Изтриване
    2. Ами, да подуша тази Малиция дали ще ми допадне,
      че съм си добре с Мixa-та и няма смисъл да пробвам Лореал (което си го знаех на 99% така или иначе),
      да подуша Dove-a, въпреки че мисля че имам точно същия като стикче,
      мързи ме за повече :)

      Изтриване
  3. Чудех се за коректора на Rimmel,но явно няма да е той тцтц

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На някои хора им харесва, но за жалост на мен не, не ми е достатъчно покривен, но пак си зависи ти какво търсиш в един коректор...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...