вторник, 19 ноември 2013 г.

Balea Creme-Öl Bodylotion

Здравейте!

Имам толкова много лосиони и масла за тяло, а рядко се сещам да пиша за тях. В края на септември си взех от DM първия си лосион за тяло на Balea. Много харесвам душ геловете на тази марка, а и бях чела много приятни постове за лосионите и така реших, че трябва да пробвам поне един. И щом видях етикета "Limited edition" решението беше взето. Не знам защо, но като знам, че даден продукт е от лимитирана колекция, веднага искам да е мой, за да не взема случайно да пропусна нещо интересно и после да ме е яд. 

Мисля, че цената на това крем-олио беше 4.55лв., взех си го докато беше на промоция. Избрах си това с бадем на опаковката и аромат на плодове от дърво марула. Аз не бях чувала за това растение, затова се порових из интернет и ето какво открих за него - вижте тук.






Това крем-олио е различно с това, че съдържа повече от 40% ценни масла - предимно бадемово и слънчогледово. Точно заради това консистенцията е по-особена - по-течна от обичайното, бих казала, че е нещо средно между олио и крем за тяло. Бяла е на цвят и ухае на сладки бадеми. Не е горчив аромат, а точно обратното. Ароматът на това крем-олио е много специфичен и моето обоняние е влюбено в него. 




При мен този продукт попива бавничко и оставя кожата ми леко лепкава. Но това е временно, само до пълното абсорбиране на лосиона. Ароматът не се задържа дълго - не повече от трийсетина минути. Но това за мен е напълно нормално. Имала съм едва един два лосиона за тяло, чийто аромат се усеща с часове. Винаги съм се чудела на момичетата, които казват, че при тях нормално аромата на кремовете за тяло се усеща с часове... аз ли не съм попаднала на точните, или пък моята кожа е по-особена, не знам, много ми е чудно...



Това доколко един лосион за тяло хидратира е много трудна задача за решаване. Но мисля, че щом сухите ми крака са меки и гладки заради този лосион, значи всичко е наред.

Много ми допадна това крем-олио на Балеа и в най-скоро време мисля да опитам още някое... Даже си харесах това с аромат на шам фъстък, но не си го взех единствено защото ароматът му наподобява много на този, който имам в момента. А и да не споменавам, че ми се натрупаха доста кремове/лосиони за тяло, които трябва да изхабя, преди да съм започнала да купувам нови. 

Вие пробвали ли сте кремовете за тяло на Балеа? Какво мислите за тях? 


Желая ви хубав ден! :)


2 коментара:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...