събота, 23 ноември 2013 г.

Bilka Mavrud Anti-Age крем за очи

Здравейте!

Преди време попаднах на добри мнения за крема за очи на Bilka с мавруд и понеже не бях особено доволна от този, който тогава ползвах, реших да си го купя. Не помня точната цена, но беше нещо символично. Ако трябва да съм честна, не му възлагах кой знае какви надежди, мислех че ще е един обикновен крем. Но той се оказа повече от това. 



Кремът е разположен в малко сладко пластмасово бурканче. Пълното му наименование е Bilka Anti - Age Eye Contour Cream. Той е от серията с мавруд. За съжаление изхвърлих отдавна картонената опаковка, в която беше. Но там пишеше, че е и за устни. И аз помислих това за малко странно, но го пробвах когато устните ми бяха много сухи и този крем им помогна супер много. Попиваше за секунди.



Аз използвам този крем предимно за зоната под очите. На 28 години съм и нямам още бръчки и искам така да си остане поне още известно време. Според мен превенцията е много важна. 

С времето мнението ми за този крем тотално се промени. Ползвам го от поне два месеца, предимно вечер. Със застудяването навън усещам как кожата ми има нужда от повече хидратация. Този крем е идеален за целта. 



Консистенцията му е някак по-течна и водниста от обикновено. Не попива бързо, даже напротив. Затова го използвам предимно вечер. За през деня си имам друг фаворит, за който може скоро да ви поговоря.

Кремът е бял на цвят и е нужно много малко количество от него, защото поне за мен е доста мазен. Нанасям го с леки потупващи движения, защото зоната около очите е много деликатна и не трябва да слагаме там каквото и да било по агресивен начин, например търкайки.



В никакъв случай не бих казала, че този крем прави чудеса, но определено е добър продукт. Наистина се надявам да предотврати колкото се може повече появата на бръчки. Иначе хидратира много добре зоната около очите и кожата ми е мека и подхранена. Между другото когато застудя малко на бузите ми се появиха няколко сухи петна, които третирах с този същия крем и след броени дни ги нямаше.

Лекият аромат на захаросано грозде изключително много ми допада. Не мисля, че би притеснил някой с по-чувствително обоняние, защото не е никак силен и натрапчив, а лек и приятен.



От всяка гледна точка харесвам този крем като нощен такъв. Като минус единствено мога да определя бавното попиване. Но пък всичко друго в него ми харесва и бих си го купувала пак. Въпреки, че скоро няма да се наложи, защото е супер икономичен. Не мисля, че си личи че го ползвам всяка вечер от два месеца насам.



Просто не мога да не отбележа, че това е поредния продукт на Bilka, който ме очарова. Преди време Мери от WomanBerry беше казала, че може да им стане рекламно лице, аз бих й предложила да си поделим тази задача.... :)

Опитах се максимално да представя този крем от моята гледна точка, но ако ви интересува още нещо за него, с удоволствие ще ви отговоря.

Хубав и слънчев ден! <3


4 коментара:

  1. На 28 години ?! Аз не мога да повярвам... изглеждаш на 22 най-много. А относно кремчето и аз обмислям да го пробвам, тъй като все още не съм намерила подходящ за мен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хахаха, благодаря ти за комплимента :) дано крема да ти хареса

      Изтриване
  2. Аз съвсем случайно открих един околоочен крем на Дева и пак не очаквах нищо кой знае какво от него. Съвсем скоро свършва и ще опитам този на Билка :) Ако не друго това което казваш ти за него звучи повече от добре

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз го гледах и него и много се чудих, ти си доволна от него, нали? чудя се дали да не си взема избелващия на Дева, ама не знам дали няма да е по-агресивен...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...