неделя, 10 ноември 2013 г.

Любимите ми гланцове за устни

Здравейте!

Предполагам повечето от вас знаят, че много обичам червила за устни. Но напоследък все повече ми се носят гланцове за устни, понякога над червило, но по-често самостоятелно. Оказва се, че нямам толкова много гланцове, някъде към 15 са. Да, на пръв поглед не са малко, но в сравнение с 60-70-те ми червила, направо бледнеят. Само за последната седмица се сдобих с 3 нови гланца... 

Имам си някои любими, които много обичам да ползвам и днес ще ви покажа точно тях. 



Така като ги гледам на снимката, изглеждат доста еднакви, но не са. Или поне за мен не са, нито като цвят, нито като консистенция.

Започвам от ляво на дясно.

1. Manhattan High Shine Lipgloss 52W


От този гланц е останала само една трета. Най-често го слагам над някое лилаво червило, за да омекотя цвета. Много приятна не лепнеща консистенция с безброй блестящи частици. За мен този гланц е добро попадение. 

2. Umbrella Lipgloss 14


Този гланц не прилича по нищо на останалите гланцове в колекцията ми. Много е специфичен с гъстата си, лепкава консистенция. Цветът е бледо розов и перлен. Има силен аромат, който не ми допада особено. Този гланц го слагам предимно върху нюд червила. Ефектът е супер.

3. Revlon Colorburst 008 Peony


Много бляскав и нежен гланц, съдържащ златни блестящи частици. Нанесен обаче на устните, цвят почти липсва, този гланц по-скоро придава дискретен блясък. Може би е така, защото цветът се слива с този на устните. Добър гланц за ежедневието. 

4. Miss Sporty 213


Специфичното на този коралов гланц с множество оранжавеещи частици, е че дава усещането за изтръпване на устните с цел те да станат по-апетитни. Е, не стават като на Анджелина Джоли, но усещането е много приятно. Когато устните ме болят (особено след ядене на тонове семки) този гланц буквално ги успокоява и освежава. Консистенцията е малко по-течна от обичайно. 

5. Flormar P803


Любимият ми гланц за устни. Както не веднъж съм споменавала, това ми е трета опаковка от него (единствения, който съм купувала повече от веднъж). Той е безцветен, но съдържа много фини розови и златни частици, което го прави интересен. Този гланц много прилича на един на L'Oreal, който е в пъти по-скъп. Много елегантен гланц, който се забелязва и си заслужава. Бих го купувала пак и пак и пак....

6. Maybelline Colorama Lipgloss 293



Светло розов гланц с дребни едва доловими (но само на пръв поглед) блестящи розови частици. Приятно изненадана съм от този гланц в тубичка. Нанасянето директно от опаковката не е никак трудно, както си го представях, даже напротив. Консистенцията е по-лепкава, което значи, че гланцът е траен. Толкова харесах този гланц, че наскоро си купих още един от серията, само че лилав. 

7. Classics Super Shine Volume Tube Lipgloss 05



Това е може би най-евтиният гланц, който притежавам. Лично аз бих дала за него много повече пари. Пак е в тубичка, но тази е доста по-голяма. Цветът е прасковен, отново с много дребни блестящи частици. Този гланц е много лепкав, но това гарантира голяма трайност (при мен издържа над 4 часа на устните). Този гланц е шестица от тотото, като изключим опаковката. Пластмасова е, с удобен апликатор с гъбичка, но продуктът излиза и се наслагва по капачката като я цапа ужасно. Лично аз се стремя да го държа изправен, за да избегна това мацане доколкото е възможно. Иначе ако знам, че излизам и няма да имам време да си оправям грима през деня, то задължително слагам този гланц. Единствено не го препоръчвам ако навън духа вятър, защото тогава косата ми задължително залепва за устните... 


А вие кои гланцове за устни ще ми препоръчате? 


Спокойна неделна нощ <3




10 коментара:

  1. Лятото ме беше споходила музата за глос с розови частички, Flormar има един с много по-наситени частички, гледах и подобен на Loreal и на други марки.След това размислих и си останах без такъв:)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз пък последния гланц на Класикс изобщо не го харесвам,главно защото е супер лепкав и го чувствам неприятен върху устните ми,а и много течеше и се размацваше капачката.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И мен това цапане ме дразнеше, ама сега не му обръщам чак такова внимание...

      Изтриване
  3. Единия, който ще ти препоръчам, ако помня правилно си го взе с мен когато се видяхме за първи път - последните гланцове на Golden Rose. Не са лепкави, издържат върху моите устни 2-3 часа, но пък не предлагат кой знае колко много цветове. Ти ще кажеш дали на теб са ти харесали Другите са на Avon, но проверих няма ги в последния им каталог. Иначе са Glazewear Plump Out или нещо подобно и имат това леко изтръпващо усещане на устните при нанасяне. Аз много обичам такива гланцове.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ползвам го този, който тогава си взех с теб, даже после си купих още един, хубави са, само много ми е неприятна миризмата на лимон, напомня ми на Фервекс :D

      Изтриване
  4. Решила съм да си взема още един на Флормар (без брокати) и да направя ревюто, което ме караше :)

    ОтговорИзтриване
  5. Ама, ти... Тези боклуци ги тестват върху животните а ти "това ме успокоява, това е с бляскави частици..." Голяма си помисли!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това си е моето мнение и нещата, които аз използвам. Никого не задължавам да мисли като мен или да ползва същите неща.

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...