вторник, 12 ноември 2013 г.

Empties November 2013

Здравейте!

Миналият месец пропуснах да ви покажа празните опаковки и затова сега са в двойно количество. Но нямам желание да правя сто такива публикации, затова дълга не дълга, пускам тази... Този път няма нищо интересно за показване, поне на мен така ми се струва. Не че друг път има нещо кой знае какво в козметичната ми кофа, но този път май няма да съм особено ласкава, защото малко от продуктите, които изхабих ме впечатлиха.

Днес ще процедирам малко по-различно показвайки празните опаковки по категории. 

Лице и тяло



Тук отново е нареден душ гел на Malizia, този път с кехлибар и арганово масло. Обожавам душ геловете на тази марка. Този е още по-хубав дори от предния, който имах. Ароматът е много екзотичен и завладяващ. Друг душ гел, чиято опаковка вече е празна, е този на Avon със с аромат на сандалово дърво и ванилия. Много нежен аромат, обилна пяна, добра цена. 
Между тях се мъдри втора празна опаковка от мицеларната вода на Mixa. Този път ми се стори по-различна. Не знам дали са сменили съставките или просто аз нямам точни спомени, но този път имаше аромат и лепкаво усещане след употребата на тази вода...
Следва дезодоранта на Dove. Обожавам как мирише. Това ми е втора опаковка от него и ще продължавам да го купувам. Иначе нищо особено не е, дезодорант като дезодорант... Изхабих докрай и един стик против изпотяване на Nivea. Също приятен аромат, добро действие и толкова... 
По принцип не ви показвам празните опаковки от пастите за зъби, които ползвам, но тази беше в кутията на Pinks за октомври, затова реших да споделя какво мисля за нея - едно голямо нищо... Лично мое мнение си е това, но тази паста не върши това, което обещава... а и дали ще си измия зъбите с обикновена сода или с тази паста, разлика няма... 


Коса




Тук за съжаление отново ще бъда две трети неласкава... Все пак започвам с хубавата част от тази категория, а именно с шампоана за обем на John Frieda. Обожавам го!!!! Друг шампоан такъв обем и чистота на косата ми не е придавал. Тази малка опаковка получих пак от кутията на Pinks и мисля, че е страхотно попадение. Имам го вече отдавна в реален размер.
Не знам дали е останал някой от познатите и непознатите ми, който да не е разбрал с какъв кошмарен косопад се боря вече не знам кой месец подред. Та, след задълбочени проучвания установих, че трябва да се сдобия с шампоана на Ducray Anaphase против косопад. Нямам чувствителен скалп, но този шампоан ми дойде безумно силен. От него главата ме сърбеше неистово. Но го ползвах с надеждата все пак да ми помогне. Ефект от него обаче не видях..
Открих съвсем случайно марката Milva. Една мила колежка ми подари техен шампоан с хинин и жен шен. С удоволствие го ползвах, мислейки, че ще ми помогне. Но чудеса трудно стават...Не е лош продукт, натурален е, но мирише ужасно и ми слепваше косата. Толкова ми се щеше да повярвам, че ми помага, но уви, това май не се случи...


Нокти




С риск тази публикация да стане по-негативна, отколкото ми се ще, ще бъда искрена. Лакочистителят на Essence най-после свърши, направо нямах търпение. Не е лош като действие, но такова лепнене на ръцете досега не съм имала след като си изчистя лака. Само дето не залепваха една за друга. Дори миенето им не оправяше положението напълно. Категорично не бих го купила пак. 
Аз не съм търпелив човек. С всичко съм така, включително със съхненето на лака. Затова прибегнах до спрея за бързо изсушаване. В началото си мислех, че върши работа, но в последствие установих, че само ми се е искало да е така. Събуждах си се редовно с нокти на "чаршафи". 


Гримове




В тази категория ще бъда малко по-позитивна. Започвам с доскоро любимата ми спирала - Essence I <3 Extreme. Казвам доскоро, защото ето тази я измести в сърцето ми. Тази спирала е с огромна четка, ама наистина е огромна, не се шегувам. Отнема малко време човек да свикне с размерите й, но после е лесно и удобно. Тази спирала аз съм си я кръстила "изкуствени мигли". Винаги когато искам обем, обем и пак обем, то това е спиралата. Лошото е, че изсъхва бързо. Как знам ли, просто защото това ми е поне 4-та опаковка и вече ми е ясна. Но това не би ме спряло да си я купувам пак. 
Червилото на Essence e 55 Coralize me и има още материал по него за поне още няколко нанасяния, но честно казано вече много ми писна и няма да се насилвам да го ползвам, при положение, че имам други толкова любими червила. Все пак това, че съм го изхабила много преди някои други, говори само по себе си, че ми е харесало. Много си го обичах, то е идеалното ежедневно розово, което отива на всичко.
Коректорът на Catrice във формата на писалка свърши изненадващо бързо за мен. По принцип са ми нужни няколко месеца да изхабя подобен тип продукт. Този е 010 Ivory и не беше никак лош. Прикриваше ми що годе тъмните кръгове под очите. Тъй като обичам да експериментирам, а и този не ми е станал най-любимия, няма да си го купя отново, поне не засега. 


Едва изхвърлям тези опаковки и вече съм на път да започна да трупам нови. Но така е когато човек купува и ползва много. Това не го казвам хич с позитивен тон. Никак не е добре, че се мацам с толкова много химия, ама пуст афинитет към козметика...

Този пост стана малко негативен, ама какво да се прави, има и такива моменти...


До скоро <3


2 коментара:

  1. В момента ползвам душ-гела на Ейвън и много ми харесва как мирише, само дето при мен не прави почти нйкаква пяна...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Странно... може би зависи с каква гъба се къпеш, знам ли...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...