неделя, 17 ноември 2013 г.

Flormar 323 Nail Polish

Здравейте!

Наскоро писах за любимите си лакове за есента, но всъщност миналата седмица си купих този, който оглавява класацията. Той е на Flormar, номер 323 и е (по мое мнение) нещо средно между патладжан и черен шоколад на цвят. Взех си го за 2лв. и ще продължавам да си купувам лакове на марката, просто са страхотни. 

Смятам, че този лак е най-елегантния в колекцията ми. Стои просто разкошно, най-вече на къси нокти. 



Цветът изглежда като тъмно кафяв (шоколадов), но не е, защото има и патладжанена нотка. Този лак е женствен и отива на всичко. На мен ми харесва да го съчетавам с подобен цвят червило (е, не толкова тъмно), да речем Rimmel 107 от колекцията на Kate Moss. И за двете неща трябва да благодаря на Кристин от Sincerely, Christine. Точно на нея видях и харесах както червилото, така и лака. Само че нейният лак беше на Essie, а аз исках по-евтина алтернатива и Кристин веднага ми я намери в лицето на този лак на Flormar. И сега съм по-щастлива от всякога. 

Аз много обичам есента. Това е момента, в който започвам малко по малко да обличам жилетки, после шлифери, слагам така обичаните от мен шалове и тъмни червила. Обожавам да вдишвам хладния, свеж въздух, както и да слушам дъжда... някак меланхолично и успокояващо е... Този лак за мен значи есен, затова и толкова много го харесвам.





Лакът е със същата четка и консистенция като всеки друг на марката. Нанася се лесно, съхне сравнително бързо. На този лак са му необходими два тънки слоя - и на един е достатъчно покривен, но не се получава равномерно. А и цветът е по-наситен на два слоя. 



Този лак няма кой знае какъв блясък, затова предпочетох да нанеса и един слой топ лак от гел серията на Perfect. И според мен се получи много добре. 

Трайността е прилична, днес е четвърти ден и лакът дори не се е обелил по крайчетата. Трябва обаче да спомена, че не съм мила чинии през това време, така че предполагам на това се дължи добрата трайност. 



Препоръчвам този цвят на всяка жена, която иска да бъде женствена и изтънчена. Този лак на Flormar просто крещи горещ шоколад, а каква по-хубава и вкусна напитка за есента, когато е хладно и мрачно. 

С много малко лакове ми се случва да си гледам ръцете постоянно, но с този е точно така. Не мога да му се нагледам и нарадвам. 

Чудя се на себе си защо досега не съм имала подобен лак в колекцията си... Голям пропуск.

Вие имате ли си любим лак за есента? 


Приятна неделна вечер <3

12 коментара:

  1. Много ми харесва лака Мег, сигурно ще се сдобия с такъв, моят есенен фаворит е един тъмносин на марката PASTEL, мисля че е турска марка, с едни много дискретни брукатени частички , но определено с този на Флормар бих се чувствала по женствено

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тъмно сини лакове също са в унисон с това мрачно време, и аз имам един два...

      Изтриване
  2. Меги, изглежда страхотно! Трябва да си го купя и аз! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ти, Меги за милите думи. Понеделник сутрин ме накара да се усмихна широко. Радвам се, че ти харесва и комбинацията от двата продукта :) Между другото използваш ли някаква база преди лака? При мен лаковете издържат по около 2 много рядко 3 дни, та 4 дни ми звучи чудесно :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че съм те накрала да се усмихнеш :) и двата продукта са супер, просто нямаше как да не изразя благодарността си :)
      Използвах до скоро един заздравител на Perfect като база, ама не знам дали заради него е трайността... може би по-скоро заради факта, че не мих чинии или пък се дължи на гел топ лака на Perfect... в процес на проучване съм :)

      Изтриване
  4. Доста отдавна си търся точно такъв цвят. А и толкова бюджетен, няма как да не си го взема. Мерси, Меги <3

    ОтговорИзтриване
  5. Най-добрият топ-лак за мен е този на Флормар - quick dry extra shine... Страхотен блясък и лакът ми не мърда около седмица! Имам и на Максфактор, на Римел съм пробвала, Перфект и всякакви възможни, но този е уникален. Препоръчвам! Jenia

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ще го пробвам, на мен засега най-любим ми е този на Sally Hanson

      Изтриване
  6. Купих си такъв лак, но номера е 264 от серията Quick dry 60. Много е хубав! Абсолютно адекватен за есента и зимата :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...