събота, 30 ноември 2013 г.

November Favourites 2013

Здравейте!

Днес е последния ден от месец ноември и преди да посрещнем декември искам да ви покажа любимите си продукти за изминалите 30 дни. Има месеци, когато този тип публикации може и да са малко скучни, защото съм показвала малко и не толкова интересни неща. Но тази няма да бъде такава, защото имам да ви говоря за някои много добри открития. Всичките продукти, които ще видите в тази публикация, са ми абсолютни фаворити. 



Ох, не знам от къде да започна. Наистина този път всичките неща до едно ми харесват ужасно много. 

Но ако трябва да съм честна, най-най-най-разкошния продукт, който от толкова много време исках и от края на предния месец имам, е парфюма Valentina на Valentino. Бях получила мостра от него преди време и от тогава не спирах да си мечтая. Рядко се случва някой аромат да ме завладее чак така. Но ето че се случи, и ето че го имам и съм супер щастлива. 

Може би следващия продукт, от който останах наистина очарована, е коректора Fit me на Maybelline. Моят е номер 15, един два тона по-светъл от тена на лицето ми. Аз много обичам коректора да е светъл и покривен. Така хем скрива тъмните кръгове под очите, хем озарява погледа. Този ми дава всичко, което очаквам, и смело мога да кажа, че е един от най-добрите коректори, които съм ползвала

В началото на месеца попаднах на новия фдт на Rimmel Stay Matte. За него писах ревю с първи впечатления и сега, месец по-късно, мнението ми е същото. Много добър фдт за комбинирана/мазна кожа. Само че сега през по-хладните дни малко изсушава кожата. 

Като заговорих за фдт и коректор, се сещам и аз следващото ми добро попадение - а именно мицеларната вода за махане на грим на Bourjois. За нея писах тук

Кремът за ръце на Дева, който мирише на бисквитки, напоени в прясно мляко, също ми е много приятен за ползване. Малко количество от него е достатъчно да овлажни и омекоти кожата на ръцете. Попива бързо и има завладяващ аромат. 

Няма как да пропусна да спомена и любимите си червила за месеца.



От ляво на дясно: 

Kate Moss за Rimmel 107 - тъмно бургундско червено, много наситен и плътен матов цвят. 
Flormar Pretty A12 - приятно ежедневно бежово/розово нюд червило, което отива на абсолютно всеки грим и дреха. 
Avon Lip Crayon в цвят Sweetly Pink - много нежен бебешко розов цвят с малки брокатени частици, които учудващо не ме дразнят. Доста е сухо, но с балсам под него нямам проблем.

Любимата ми спирала за ноември е Lancome Hypnose.



Имам малък размер от нея, най-вероятно от някое списание. Имам я отдавна и реших да я изхабя, преди да й е изтекъл срока на годност. И се изненадах доста приятно. Разделя миглите добре и им придава желания обем. 

Лакът, който най-много ме впечатляваше докато беше на ноктите ми, е Flormar 323. Мнението ми за него може да прочетете тук

За гела за измиване на лице с хмел и салвия  на Refan мога да кажа, че е идеален за ежедневна употреба. Изчиства ми лицето много добре, като го оставя меко и нежно. 

И за последния продукт от тази публикация също съм писала отделно ревю, което може да видите тук. Лосионът за тяло на Balea действа идеално на сухата кожа на краката ми. Мирише страхотно и го преполових вече. 


А кои са вашите любими продкукти за изминалия месец?

Приятен следобед <3


6 коментара:

  1. Червилата на Флормар са ми едни от любимите. Вече толкова често чета за този коректор и крем,че ще взема да ги купя, въпреки,че нямам нужда.
    Girl's temptations

    ОтговорИзтриване
  2. Много ме изкушаваш с този фон дьо тен на Римел :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не знам дали го препоръчвам на всеки, защото си е за по-скоро мазна кожа и е дооста покривен.. аз не съм с мазна кожа, само Т-зоната, но на мен ми харесва много...

      Изтриване
  3. Парфюма много ми харесва и на мен, въпреки че не съм имала тази кутия, но още като го пуснаха - бях го тествала. Някой ден..
    Имам Fitme 20 и заедно с фдт на Буржоа ще стоят до лятото, защото са ми тъмни.. А крема на Дева си го обожавам то е ясно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз си купих и пудрата на Bourjois Healthy Mix, чудна е, ама и тя ми е различен тон от фдт... от тази серия нищо в един цвят нямам хахаха

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...