неделя, 3 ноември 2013 г.

October favourites 2013

Здравейте!

Още един месец си замина и скоро ще замирише на зима и Коледа... Октомври беше дълъг месец, през който преоткрих някои стари любимци, но и си намерих нови такива. Този път имам доста фаворити, затова преминавам към съществото на този пост - а именно любимите ми козметични продукти за изминалия месец. 


Малко са множко, но до един ми допадат страшно много и искам да ви ги покажа всичките. Започвам от ляво на дясно.

1. Крем за ръце Avon с японско саке и ориз. 

Този крем го имам отдавна, но го бях забутала в едно ъгълче. Наскоро се сетих за него, поизтупах праха и си го ползвах с голямо удоволствие. Много ми харесва как мирише, на нещо от детството ми. Иначе не попива особено бързо, но пък овлажнява добре. Опаковката е почти празна вече. 

2. Фон дьо тен Bourjois Healthy Mix 54.

За този фдт бях чела безброй позитивни мнения и си го купих в началото на октомври. От тогава насам всеки ден съм с него и го обожавам. Някак ми пасна чудесно - и цвета и консистенцията, и начина, по който ми стои ми харесват. 

3. Лак за нокти Flormar 413. 

За него писах наскоро ето тук. Имам го отдавна, но не ми писва, точно обратното.

4. Червило Catrice 040 Don't Fear The Sheer.

За това червило също писах подробно преди време ето тук.  Много нежен ежедневен цвят, отива на всичко. Ставам все по-голям фен на червилата на марката. 

5. Гел за измиване за лице Clinique.

Чудесен продукт за измиване на лице. Икономичен е, ползвам го цял месец сутрин и вечер и мисля, че ще ми стигне за поне половин година. Измива добре като оставя кожата чиста, мека и гладка. Повече за него може да видите тук.

6. Лосион за тяло Freeman с кокос и гуава. 

На този лосион също съм посветила отделен пост, който можете да разгледате тук. Споменавала съм го доста пъти, ще го похваля пак. Най-бързо попиващият лосион, който някога съм имала. Мирише чудно, овлажнява добре, чудесен е. 

7. Шампоан за обем John Frieda.

Имах възможността да го пробвам, защото получих такъв в една бюти кутия. Толкова ми хареса, че си го купих в цял размер. Косата ми опада доста в последните месеци и имах нужда от шампоан, който да й придаде плътност и обем. Е, намерих го. 

8. Гланц за устни Flormar P803.

Това официално е любимия ми гланц за устни. Обожавам го. Отива на всяко червило, което имам, а и самостоятелно пак си е страхотен. Има невероятен блясък. Горе долу е траен. Изглежда ми като много скъп продукт. Това ми е поне трета опаковка от него, а и тази вече е наполовина. Със сигурност ще продължавам да си го купувам. 

9. Молив за очи Rimmel Scandaleyes 012 Bronze. 

Ползвам го предимно нанесен под долните мигли, а понякога и в долната водна линия. Придава лек опушен и мек вид на грима ми. Напоследък (от около 2 месеца) ползвам най-вече неутрални, бежови и кафяви сенки за очи и този молив идеално се съчетава с тях.


Имам и лилавия молив от тази серия, обаче бронзовия определено ми харесва повече и го ползвам почти всеки ден от поне месец насам. 

10. Руж Bourjois Cream Blush 01.

Първият ми кремообразен руж. Изключително мека и приятна консистенция. Нанасям с пръсти колко слоя са ми нужни и после го разнасям със Stippling четката на Real Techniques. Не е особено траен, но пък ми придава толкова здрав и свеж вид, че ми е любимец. Особено за дните, когато съм бледа или изморена. Повярвайте ми, този руж прави чудеса. 

11. Спирала за кафяви очи Max Factor Total Black Volumising Mascara.

Мисля да обявя тази спирала за любимата ми. До момента не бях откривала спирала, която да ме грабне от първото пробване, и да ме запленява с всяко следващо нанасяне. Има гумена четка, не много голяма, черна е на цвят. Разресва миглите, придава им дължина и обем. От доста време насам не бях използвала само една спирала. Все си слагах поне 3 - една за дължина, една за разресване и една за обем. Но намерих спиралата, която ми дава всичко това. Заслужава си. 


Имам доста любимци за изминалия месец. Спокойно бих могла да добавя и всички продукти от месец септември в тази публикация. Продължавам да си ползвам все още сенките от Inglot, както и shimmer пудрата на Essence... 

Скоро трябва да се взема в ръце и да направя една публикация с ежедневния ми грим. 

А вашите любимци за октомври кои са? 


Желая ви усмихнат ден! <3


12 коментара:

  1. Този гланц на Флормар го заглеждам от доста време,ще се взима :)) Хубав пост!

    ОтговорИзтриване
  2. Много интересен пост,отново!С огромна радост посрещам всеки твой нов пост,добре че си продуктивна,може само да ни радва :)

    ОтговорИзтриване
  3. имаш ли отделна публикация за шампоана

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не, нямам, но може и да направя... какво ти е интересно относно него?

      Изтриване
  4. Присъединявам се към мнението на Веселина и към твоето за Bourjois Healthy Mix. Ползвам него и още един Bourjois 123 perfect, редувам ги и съм супер доволна. Като цяло не харесвам мазните и седящи като 10 слоя фон дьо тени, а тези са прекрасни, дори понякога ги смесвам. Много ми допаднаха гланцът и молива.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти :) този фдт наистина е супер, предполагам и другия за който говориш, също...

      Изтриване
  5. Радвам се че си харесала ФДТ-а. John Frieda обаче май само ти си го харесваш ;)
    Сподели къде го има лосиона, май не съм го мяркала досега...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И на мен така ми се струва (за шампоана говоря)... Лосионът е от едно магазинче в Добрич...

      Изтриване
    2. Не мога да го намеря никъде в София :(

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...