събота, 28 декември 2013 г.

Deborah Milano - лак за устни

Здравейте и Честита Коледа!

Преди няколко седмици попаднах на новите лак червила на марката Deborah Milano. От техните продукти имам само едно червило, което не харесвам особено, защото не оправда очакванията ми. И дотам се простира моя опит с тази марка. Но щом зърнах новите им течни червила, веднага си грабнах едно. Впечатлиха ме на секундата. Цената е 14,80лв. 



Опаковката е златна, пластмасова е, но не си личи, защото изглежда изискана. Не помня точно колко нюанса се предлагаха, защото нямах много време, а и номер 10 - оранжево червено - ми грабна погледа на мига. Самият цвят се казва Rossetto Milano Red и се вижда през опаковката, което е изключително удобно, защото няма нужда да се отваря, за да се види.


Лакът за устни се нанася с удобен апликатор, който е извит за улеснение. Гъбичката е мека и разпределя добре количеството червило по устните. Когато пробвах тестера на ръката си, покритието беше поразително, но когато се нанесе на устните положението е малко по-различно. Аз лично нанасям един слой, изчаквам го да изсъхне и слагам втори. Ако преценя, че искам дори още повече покривност, нанасям и трети. 






За две неща сгреших. Мислех си, че този лак за устни ще е стейн, както и че няма блестящи частици в него. Но се оказа, че не е толкова траен, колкото ми се щеше. Освен това много цапа чашите, тоест не изсъхва на устните. А има и блестящи частици. Аз дотолкова бях убедена, че няма, че чак спорих по въпроса. Но тях ги има, безспорен факт. Гланцовият и мокър ефект е точно заради тях. Но самите те се виждат само на слънце. 


Цветът е разкошен, нещо средно между оранжево и червено, но определено е по-оранжево. И е ярко, много ярко. Тази зима просто съм на такава вълна.

Консистенцията е като на гъст гланц за устни, който малко се разтяга като дъвка. Средно лепкав е и има лек приятен аромат. 

на дневна светлина

на изкуствена светлина

Това течно червило може да се ползва и над някое червено червило за блясък и разкош. Но аз си го нося предимно самостоятелно и пак е идеално.


Това червило не остава по устните, както очаквах. Изтрива се когато се яде или пие, но поне става равномерно. Тоест не изглеждам така все едно съм яла лютеница. Именно заради това и трайността не е кой знае колко добра. Това на мен не ми пречи изобщо.

Сравнено със стейновете на L'Oreal (не съм имала от тях, но съм ги пробвала милион пъти, чудейки се дали да си взема) това течно червило е просто обикновено такова, просто защото не е стейн. Може пък да си купя едно на L'Oreal  и да направя едно истинско сравнение. 

Може би това е единственото нещо, от което съм разочарована, но то си е просто мое неоправдано очакване, а не нещо, което марката е обещала, а не е изпълнила.

По всички останали параграфи това червило лак печели всички възможни точки.




Ако ме питате дали бих препоръчала този продукт, със сигурност казвам "Да", най-вече заради прекрасния ярък и забелязващ се цвят. Още първия път, когато бях с това червило, получих комплимент. 

Това червило лак е точно по мой вкус. Но аз нямам проблем с ярките нюанси, даже напротив. Може би пък този глос е за по-смелите или тези, които обичат да експериментират. Честно казано и аз преди много не се възприемах с червеникави нюанси, а сега от месец не мога да спра да ги нося и да им се радвам. Човек трябва да опитва всичко, защото не се знае от кой храст ще изскочи зайчето...

 Това беше от мен за днес. На вас желая спокойна съботна нощ <3


2 коментара:

  1. И аз го заглеждам и ми е в планираните покупки. Благодаря за ревюто!

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...