събота, 4 януари 2014 г.

Bioderma Sebium Pore Refiner

Здравейте!

От няколко месеца имам крема за свиване на порите на Bioderma и реших, че е дошло времето за изказване на мнение. Кожата на лицето ми в зоната около носа се промени напоследък, тоест започнаха да се виждат малко разширени пори. Така че аз веднага реших, че ми трябва нещо, което да ги прикрива. След проучване реших да заложа на Bioderma Sebium Pore Refiner. Имах намаление в аптеката, от която го взех, така че ми излезе около 26-27лв



Според указанията на тубичката този крем трябва да се нанася сутрин върху цялото лице или само върху проблемната зона/Т- зоната. Аз лично го ползвам главно като основа за грим. Тоест не само за прикриване на порите, но и за матиране и удължаване трайността на грима

Честно казано състоянието на порите около носа ми не се влияе особено от крема. Не мисля, че ги прикрива или свива. Но пък някак ги запълва и подготвя за фон дьо тена. Гримът ми издържа по-дълго ако преди това съм нанесла от този крем. Също така доста добре матира кожата. 


Консистенцията на крема е бяла на цвят, много лека и нежна. Има едва доловим приятен аромат. Малко след като се нанесе на лицето попива и оставя кожата кадифено мека и матирана. 


Мнението ми за този свиващ порите крем е малко противоречиво. Хем ми харесва заради добрите си матиращи свойства, хем съм малко разочарована, че не прикрива порите (това, което всъщност обещава). Не го ползвам всеки ден, но пък когато се сетя да нанеса от него преди грима си, той наистина издържа повече. 

Иначе е икономичен, лично аз го ползвам само за Т-зоната или около носа. Определено ще ми стигне за доста време. Не съм обаче убедена, че ще го купя отново. 

Вие какво мислите за този крем? 

Приятна вечер! 

2 коментара:

  1. Аз съм много доволна. Няма крем на света, който да може да се справи дългосрочно с разширени пори, така че се примирих с тях. Важното е че изглеждат по-свити поне докато е на лицето :-) Аз го купих за 21 лв.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Моите не знам дали изглеждат по-свити, по-скоро не... ама то е ясно, че от кожа до кожа има разлика... лелее, 21лв.? аз си мислех, че съм го купила изгодно хахахахаха

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...