събота, 11 януари 2014 г.

Нови покупки и подаръчета

Здравейте!

От толкова време отлагам тази публикация, че накрая се събраха доста неща за показване. Да не говорим, че си пазя касовите бележки от месец сигурно и портмонето ми стана огромно. Установих, че когато чета постове за нови придобивки, ми е интересно да знам кое колко струва, така че от сега нататък ще се опитам да споменавам цената на продуктите, които показвам. Както обикновено когато съм си в Добрич, отскачам до любимия си магазин, който зарежда от Елитис. Та, от там си купих няколко страхотни неща. Освен това покрай празниците получих малко козметични подаръчета, та смятам да включа и тях в този пост. 



Отлагах тази публикация за да мога поне да изпробвам продуктите, но не с всички успях. Други пък вече са ми любимци, като например мицеларната вода на Garnier. Взех си я за 6,99лв., явно беше на промоция. За 400мл. продукт това си е супер изгодно. Особено пък имайки предвид колко добра е тази мицеларна вода. Засега, за около 2 седмици редовно ползване, много ми харесва и даже мисля, че е абсолютен двойник на любимата ми розова Bioderma. Дори опаковката ми напомня за нея...Нека мине още малко време и ще й направя ревю. 

Друго супер изгодно предложение беше комплекта от лосион за тяло и крем за ръце на Bioten. Цената му беше 5,29лв. , което е просто страхотно. Признавам си, нямам нужда и от двата продукта, ама да й се не види и промоцията, не се сдържах. Още повече, че съм имала два подобни продукта на марката и останах много доволна... Ха, сега видях уловката, лосиона за тяло е с наближаващ срок на годност (03.03.2014). Мислех да не го отварям скоро, но вече си промених мнението... И въпреки това, пак бих си го купила :)

Имах нужда от душ гел и се спрях на Aroma Greenline с някакъв перуански плод наречен каму-каму. За 400мл. дадох 3,69лв. Няма парабени в него и мирише супер свежо. 

Имах нужда от тоник за лице и заложих на този на Дева с био екстракт от водорасли. Той е 150мл. и струва 5,89лв. Мирише приятно и освежава кожата на лицето, като същевременно я почиства добре. So far, so good...

Тъй като останах много разочарована от коледния си лак на O.P.I , веднага отидох да си купя нов. Избрах си ярко червен от Golden Rose, 53 (2,40лв.) и бързосъхнещ топ лак за 3,20лв. Първият го пробвах и ми хареса, втория още не съм. 

Нямах търпение да се добера до новите кремообразни сенки на Bourjois. Като са казали мъдрите хора "Бързата кучка слепи ги ражда" много прави са били. Вместо да поразгледам и изчакам (евентуално), аз веднага грабнах 03 Petale de Glace за 13,49лв. и след минути разбрах, че в Douglas са по 9.99лв. Не съм ги пробвала още, но на пръв поглед не ми изглеждат особено пигментирани.



Бих ли била аз ако не си купя 1389743657 червила. Лошото е, че и по гланцове и течни червила си падам напоследък, та и от тях си купувам. Ама и Golden Rose срам нямат да пуснат такива хубави червила на пазара. Купих си 1 за 3,30лв. и цяла нощ не спах от зор да си купя още от тях. Купих си още две и приключих. Но, ще си кажат някои от по-наблюдателните, на снимката има 4. Дааа, и тук в София си харесах и купих още едно, само че за 3,99лв. Вече официално съм си забранила да доближавам щендерите на Golden Rose. Номерата, които имам, са 05, 06, 13 и 18. 18 си го купих два пъти, защото първото го подарих на приятелка, толкова много й хареса. Скоро ще направя ревю, което ще бъде уаааууу.

От Umbrella са пуснали течни червила за по 2,15лв. Изключително пигментирани и разкошни са, особено цветовете, които аз имам - 31 и 32. Само кажете и ще направя ревю и за тях. 

Гланц, който издирвах дълго време, е Maybelline Colorama 475. Колежка го получи като подарък и аз веднага го харесах. Никога не бих казала, че е мой тип, защото е металическо бежово, но за пореден път се убеждавам, че нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Цената му беше около 5лв. и нещо... (единствената бележка, която не пазя).

И последния сладур от снимката е масло за устни на Korres със жасмин. Видях го в блога на Теди от Powder your face with sunshine. Самата кутийка, а и бебешко розовия балсам в нея, са невероятно сладки и още не съм се осмелила да ги докосна. Но знам, че веднъж направя ли го, няма да има спиране. Цената му е 14лв. Аз обожавам всичко що е със жасмин, даже най-любимия ми лосион за тяло за всички времена е този на Cassyopea със жасмин. 

Сега малко подаръци около и по Коледа. 


Страхотната Роси от beautymess и разни разнообразни беше така мила да ми даде малко мостри на два фон дьо тена на Max Factor, които още не съм пробвала, но ще го направя скоро. От дядо Коледа получих парфюмче на B.U., любимия си гланц на Flormar, първото си червило на Estee Lauder, сенки от Sephora, гланц, фдт и два лака от Revlon. Благодаря ви, сладки джуджета на дядо Коледа (Веси и Вели). 

И последно, малко включени в последния момент нещица от тези дни. 


Сигурно съм единствената (или от малкото такива) която не е имала никога така обичания от всички парфюм Little Black Dress на Avon. Чак сега си го купувам за пръв път и ми харесва, но не е траен. Цената му беше доста добра - 14,90лв. за 50мл. 

Преди време си бях поръчала този дебел молив червило от Avon, но чак с тази ми поръчка пристигна. Той е Mauve model и струва 8,90лв. Все още не съм решила дали ми харесва. 

Съвсем непланирано и случайно от Плевен (този haul е от цялата страна май) си взех молив червило в цвят червен на Catrice. Цената беше 10лв. Никъде не пише как се казва или кой номер е самия цвят, само виждам, че е от лимитирана колекция Glamazona.

От много време все заглеждам сета за вежди на Essence и нищо, че си имам holy grail молива на Catrice, реших че може да сменя малко рутината. Цената му е 5,29лв. , но с него е бавна и пипкава работа, а и ефекта не е толкова траен. 

И последно е лака за френски маникюр от Miss Sporty. Оoops, и тази касова бележка не пазя, но помня че цената беше 3лв. и нещо. Обожавам френски маникюр и нямам търпение да си направя, използвайки този нежен розов лак. 

Само един бърз въпрос и ви оставям на мира с моите дълги писания - имате ли някой от тези продукти и какво мислите за него? 


Чаооооооо <3


10 коментара:

  1. И аз ползвам този лосион на Биотен и съм много доволна :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Скоро мисля да го отворя да видим дали и на мен ще ми хареса...

      Изтриване
  2. Страхотни продукти! Аз много харесвам мицеларната вода на Гарние и просто съм влюбена в червилата на ГР :) ще чакам с нетърпение ревюто на гланцовете :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чакам слънцето да се покаже когато съм в къщи, за да ги снимам... с тези мъгли напоследък мисията беше невъзможна...

      Изтриване
  3. Оооо искам искам искам ревю на червилата! На всичките :)) От както излязоха все им се каня, но още събирам мнения и много бих искала да ги видя в действие. Постовете за червила са ми едни от любимите :) И също ако би могла да кажеш нещо повече за гланцът на Ревлон, понеже издирвам под всеки камък Revlon Super Lustrous Lipgloss Berry Allure, и ако този е от същата серия би било страхотно ако можеш да споделиш малко впечатления.
    Иначе наистина прекрасен пост, за пореден път се убеждавам, че не ми влияе добре да чета какво са си купили другите, моментално ми изниква един сърбеж в ръчичките и неусетно се озовавам в накой магазин.. :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не те съветвам да чакаш повече, направо върви и си вземи някое от червилата на GR. Гланцът е от серията Color Burst, не ги знам всичките серии, но мисля че ти говориш за различна...И аз съм така след четенето на блогове и гледане на клипчета за козметика :D

      Изтриване
  4. Много готини продукти, Меги.
    Балсамчето се надявам да ти хареса, аз обожавам аромата му.

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...