понеделник, 6 януари 2014 г.

Шоколадът на Bourjois

Здравейте!

От известно време насам съм на вълна Bourjois и днес ще направя ревю на още един техен продукт - небезизвестния шоколад, тоест бронзант във формата на истински шоколад. Бях му хвърлила око отдавна, но си го взех чак когато го намерих двойно намален в Carrefour. Това беше преди месеци, но още не съм му се наситила. Красив е както в опаковката, така и на лицето ми... 




На първо място мисля да спомена аромата му - като на шоколад. На някои хора сигурно не им харесва или им се струва изкуствен, обаче на мен много ми допада и щом отворя опаковката, винаги веднага го помирисвам. 

Освен, че този бронзър изглежда като шоколад, той е разположен в картонена опаковка, която прилича на малка книга. Не знам по принцип в колко нюанса се предлага, но аз имам номер  52. Аз предпочитам матови бронзанти, най-вече за контуриране, и този е почти такъв. Е, има малко блестящи частици, но те са едва забележими както в опаковката, така и на лицето. 




Пигментацията е средна, даже за такъв тип продукти е малка, но на мен ми харесва. Не обичам да се мацам супер много, кожата ми е светла и предпочитам по-неутрални и не чак толкова забелязващи се продукти. Този бронзър малко оранжавее, така че това трябва да се има предвид. 

Не се разпрашава и с четката загребвам идеалното количество. За съжаление с наближаването на срока на годност, бронзърът започна да изсъхва. Но аз толкова време го ползвам, че съм му се нарадвала. Разбира се, ще си се мацам с него докато е годен за употреба. 

Трудно е човек да намери добър продукт за контуриране, но смея да твърдя, че този е точно такъв. Харесва ми и го ползвам почти ежедневно. 

Не съм сигурна, обаче, че си заслужава стандартната цена от над 20лв. Но пък от друга страна , имайки предвид колко е икономичен и че може да се ползва преспокойно над година, може би си струва. Тоест ако искате да заложите на един, но качествен бронзър, това би бил добър избор. 

Ще се радвам да споделите с мен какво мислите за този шоколад на Bourjois. 

Лека нощ :)


5 коментара:

  1. Признавам си - много съм зле с бронзърите заради бялата ми кожа. Много исках да си взема този, но ми се стори твърде пигментиран, а това е предпоставка за грешки... Обаче е тооолкова сладък :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не мисля, че е твърде пигментиран и най-вече като почне да изсъхва... така че може да го пробваш ако ти се дават толкова пари.. според мен точно за светла кожа е добър, на тъмна няма да си личи...

      Изтриване
  2. Признавам си - много съм зле с бронзърите заради бялата ми кожа. Много исках да си взема този, но ми се стори твърде пигментиран, а това е предпоставка за грешки... Обаче е тооолкова сладък :(

    ОтговорИзтриване
  3. На мен ми харесва.Предпочитам бронзанти с блясък,които използвам вместо руж,но за контуриране този е идеален :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...