неделя, 12 януари 2014 г.

Deva Biovital Body Lotion

Здравейте!


Сред ноемврийските ми покупки беше и био лосиона за тяло на Дева. Ако ви е любопитно какво още си купих тогава, кликнете тук. Този лосион го намерих в ДМ, но за съжаление не помня цената. Реших да пиша за него преди да съм го изхабила, защото си струва да се спомене. 


Не знам дали всички, но почти всички продукти на Дева идват в картонени кутии, на които си пише всичко. Аз моята не я пазя вече. Но лосионът не само беше в кутия, ами и самия отвор беше запечатан, което автоматично гарантира, че никой не го е пробвал преди това. Аз по принцип съм много гнуслива и предпазлива и много мразя когато чисто нов продукт е отварян и най-нагло пробван, при положение, че не е тестер...



Както и на самата тубичка пише, това е био лосион с био масло от ший, био масло от бабасу, каково масло и маслиново масло. Обещава да хидратира, подхрани и регенерира кожата. Пише също, че поддържа еластичността на кожата и й придава гладкост и мекота. Аз съм съгласна с всичко това, наистина. Този лосион действа на моята суха кожа като мехлем. 



Консистенцията е бяла, средно гъста и малко лепкава. Нанесена на кожата, остава на бели ивици, но като се размаже добре, попива светкавично. Винаги съм обичала бързо попиващи лосиони за тяло и този е един от тях. След като лосиона попие, оставя приятен аромат след себе си и мека като на бебе кожа. 



А сега нека спомена и аромата. Честно казано си мислех, че ще е подобен като този на крема за ръце пак на Дева. Но не! Двата аромата нямат нищо общо. Тук е редно да спомена, че май моето обоняние е странно, защото на мен нещата никога не ми миришат както на другите. Та, конкретно този лосион ми мирише на едни малки зелени ябълки, които имахме едно време на село. Те не бяха обикновени ябълки, може би са били различен сорт, но все бяха зелени и никога не ставаха големи. На мен ароматите ми навяват спомени, затова този за мен е и малко сантиментален. Не бих могла да кажа точно колко време се задържа на моята кожа, но си се усеща доста след като съм го нанесла. 

Определено харесвам този лосион за тяло. Защото :

1. Е био;
2. Хидратира и омекотява моята кожа;
3. Попива много бързо;
4. Мирише страхотно;
5. Евтин е и се намира лесно по магазините; (много мразя да искам да си дам парите за нещо, но него да го няма)

Не знам дали ще си купя този лосион веднага след като го изхабя, защото след обстоен преглед се оказа, че има доста други, които си чакат реда. Но определено този ми е фаворит и знам, че някой ден пак ще посегна към него. 

Вие харесвате ли този био лосион? 

Ползотворна нова седмица от мен :)

8 коментара:

  1. На мен лично крема за ръце хич не ми се стори подхранващ в дългосрочен период. 1час след намазване и кожата на ръцете ми е толкова суха все едно не съм се мазала с нищо. Заради опита си с крема не гледам с добро око на продуктите на марката и конкретно този продукт, нищо че това е поредното положително мнение за него :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кремът за ръце и лосиона за тяло нямат нищо общо. И аз смятам, че крема за ръце не върши почти никаква работа, него в общи линии го харесвам заради аромата и затова си се мажа с него :D

      Изтриване
  2. Да, много ми харесва, аромата е невероятен и е доста по-траен от този на крема за ръце :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, двата продукта са много различни... можеше да направя една съпоставка на двата, ама ей на, не се сетих :D

      Изтриване
  3. Веднъж ми дадоха тестер на крема за лице с кайсия до колкото си спомням. Така ужасно ми изсуши лицето, особено в т-зоната,където обикновено ми е нормална до мазна кожата, че сега не смея да посегна към другите им продукти. Иначе опаковките им са много красиви :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз имам лош опит с някои други продукти на марката... даже сега ползвам други три и пак съм със смесени чувства.. но лосиона е наистина много добър, в това съм убедена :)

      Изтриване
  4. Любимия ми лосион!
    http://www.mannierox.com/2013/11/review.html

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...