четвъртък, 9 януари 2014 г.

Kiko Haul

Здравейте!

Още в края на ноември една моя много любезна и отзивчива колежка ми донесе няколко страхотни нещица на марката Kiko. Но не съм ги показала до днес, просто защото исках да ги пробвам и да кажа по дума две за тях, а не само да ги покажа. Това е марка, която не се предлага в България, но пък е много известна и достъпна. За 20 евро получих доста неща, които сама си избрах виртуално (да живее Viber). 



Най-страхотният продукт, който получих като подарък от моята колежка (леко подмазвайки се), е хайлайтъра във формата на стик. Досега не съм имала подобен продукт в колекцията си и още щом го видях, го поисках и ми беше любезно предоставен. Невероятно нежен и изискан ефект постигам с този продукт. За него мисля да направя една изненадваща публикация (скоро ще разберете какво имам предвид). 



Получих също два вида единични сенки - едни светлорозови с блестящи частици и едни прасковени във формата на стик с гъбичка накрая. Не знам дали го обясних добре, но такива не бях виждала досега, странна работа. 


Тези в кръглата опаковка много ми харесват. Хем се забелязват на очите, хем са дискретни и нежни. Пигментирани са и не се разпрашават. Определено тях ще ги нося често. 
Другите са малко странни. След като се отворят излиза гъбка апликатор, която е на пружина и натискайки я, сенките би трябвало да излязат. Но аз още не мога да се справя с този начин на използване на сенките. Нищо почти не излиза от тях, но предполагам не успявам да ги ползвам както трябва... 

Понеже съм доста запалена по червила, моята колежка много съобразително ми е взела две - едно прасковено и едно розово



И двете са много кремообразни и приятни за носене. Не изсушават устните, даже напротив. Но на устните ми не са чак толкова пигментирани, колкото изглеждат. Много ги харесвам и ги нося доста често. 

В лилавата торбичка на Кико имаше още турско син молив за очи и ярък лак за нокти в същия нюанс. 



Моливът е сух, но не ми дере на очите. Ползвам го предимно под долния клепач или в долната водна линия като акцент. Издържлив е и не се размазва

Лакът е прекрасен цвят, точно такъв какъвто отдавна исках. 


Изсъхва буквално за няколко минути. Единственият недостатък е, че не е траен, на третия ден се обелва доста... 

И последното нещо е четка за сенки. Само че нея много много не съм я ползвала, просто защото още не съм решила за какво точно ще ми служи. Но мисля по въпроса и скоро ще ми влезе в употреба, сигурна съм. 

От първия си досег с Кико мога да кажа, че много ми харесва. Имат голямо разнообразие от продукти и цветове и човек буквално не знае какво по-напред да си избере. Моята колежка ми пращаше снимки и аз наистина исках всичко. Трудна задача бе да си харесам само няколко неща. Друг голям плюс са достъпните цени. Като минус отчитам, че не се предлагат при нас и ако човек иска да се сдобие с тях, трябва да си поръча на някой. Тук е момента да благодаря сърдечно на моята мила колежка Вили задето ме снабди с такива красоти <3

Ако някой ден имам възможност, бих си купила още доста продукти на марката. 

Хубав ден от мен! :)

13 коментара:

  1. Честито и с кеф!
    също имам прекрасни попадения от Кико

    ОтговорИзтриване
  2. Тази серия червила са ми любими! Искам да си ги купя всичките.

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни придобивки! Можеш ли да ми кажеш номерата на сенките в кутийка и на двете червила, ще са прекрасни за пролетта? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Веднага споделям - сенките са номер 140, а червилата 906 и 910 :)

      Изтриване
  4. Червилата изглеждат страхотно :)

    ОтговорИзтриване
  5. Много харесвам KIKO, хубава козметика на дотъпни цени. Супер haul :)

    http://www.snowwhiteinwonderland.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А ти пък имаш супер блог, добре че коментира, за да попадна на него <3

      Изтриване
  6. Много харесвам KIKO, хубава козметика на достъпни цени. Супер haul :)

    http://www.snowwhiteinwonderland.com/

    ОтговорИзтриване
  7. Чудни покупки :)) Честити да са ти! Имат много добри червила Кико, дори си взех едно матово, което още не съм ползвала....Като цяло освен добрите цени имат и добри намаления в края на сезона, а всеки месец имат определен продукт на промоция (един месец са всички червила, друг всички спирали и т.н.) Този хайлайтър е супер, но реших вместо него да си взема руж стик, че не ползвам много хайлайтъри... :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! Аз с удоволствие бих пробвала всичко тяхно! Наскоро получих като подарък още два продукта на Кико и съм тотално и безвъзвратно влюбена :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...