петък, 24 януари 2014 г.

Revlon Colorburst Lipgloss in Fire

Здравейте!

Упорито продължавам да бъда на червена вълна за устните си и гланца, за който ще пиша днес е поредното доказателство. Той е от Revlon и ми е подарък за Коледа (малка тайна - избрах си го сама). Видях го и веднага разбрах, че го искам. Той е от серията Colorburst и аз го считам повече за течно червило заради покривността му. 

Предупреждава от сега, че няма да го видите на устните ми поради простата причина, че цвета на снимки няма нищо общо с реалността. Ако някой слънчев ден (какъвто не знам кога ще има) успея да направя някоя по-успешна снимка, веднага ще ъпдейтна тази публикация. 



Както в самото описание на продукта пише, това е блясък за устни с перлени частици. Аз тях не ги виждам особено, но пък предполагам че именно те са главния виновник за стъкления ефект на устните ми. 

Цветът е червен, кърваво червен дори. И е един от най-красивите нюанси на червеното, които имам. Това е онова червено, което кара жената да изглежда елегантна и изтънчена, понякога дръзка, друг път нежна... Всички момичета, и малки и големи, знаят за алените устни на Снежанка. Не мога да съм сигурна, но като нищо да е била с този гланц в приказката :)


Покривността е поразителна, особено имайки предвид, че това не е червило (или поне не го пише на опаковката), а гланц/блясък за устни. Аз го нося самостоятелно и ми е напълно достатъчно.

Няма аромат, или поне моето обоняние не усеща такъв. Не знам защо, но много би ми харесало този гланц да мирише на узрели червени ябълки (а аз не обичам особено ябълки). 


На снимката съм нанесла един слой... 

Трайността е добра, но не мога да се ангажирам с точни часове/минути... Ако хапвате или пийвате гланца неминуемо се изтрива все пак...

Харесва ми, много ми харесва даже този гланц на Revlon. Грабна ме от пръв поглед по Коледа и сега, месец по-късно още е почти през ден в чантата и на устните ми. Аз го нося и през деня, на работа... което само преди месеци не бих се осмелила да направя. Но този блясък за устни изкара смелостта в мен наяве. 

Името Fire (огън) му пасва повече от идеално. Той наистина успява да запали огън в душата ми и ми дарява усещането за топлина и уют. 


Този гланц съчетава в себе си всичко онова, което една жена може да излъчва - елегантност, изисканост, съблазън, сексапил и красота. 

Нямам нито една, дори малка забележка за този продукт. Revlon за мен са марка, която досега никога не ме е разочаровала. 

И не че имам нужда от повече червила/гланцове за устни в цвят червен, но ако все пак имате някой отявлен фаворит, не се колебайте да го споделите с мен. 

Приятна вечер! 

3 коментара:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...