неделя, 26 януари 2014 г.

TAG: Седемте смъртни гряха в грима

Здравейте!



Бях тагната от Теди от Powder Your Face With Sunshine да направя поста със седемте смъртни гряха в грима. Прочетох въпросите и ми стана много интересно, така че се залавям веднага да отговоря, пък дано ви е интересно. 




1. Алчност: Кой е най-скъпият продукт, който притежавате?

- Мисля, че това е палитрата ми сенки Urban Decay Naked. Тя ми е подарък, но дори да трябваше аз да си я купя, бих го направила, защото си заслужава.


2. Гняв: С кой продукт имате силна love/hate връзка?

- Определено с ружовете. Много ми харесва ефекта от тях, но понякога се чувствам като клоун, затова ги зарязвам... после пък пак ми се приисква да ги нося... и така, процедурата се повтаря...


3. Чревоугодничество: Коя марка заема по-голяма част от грим колекцията ви?

- В последно време челно място заема Bourjois. Само спирала за мигли ми остава да си купя и преспокойно мога да си направя целия грим с техни продукти. 


4. Леност: Кой продукт пропускате най-често поради мързел?

- Очна линия. Клепачите ми са малки и прихлупени, така че трябва да слагам съвсем тънка очна линия, точно в корените на миглите и това ми отнема много време и нерви и затова понякога пропускам тази стъпка. 

5. Гордост: Кой продукт ви носи най-много самочувствие?

- Спирала. Имам хубави и дълги мигли, но без спирала те грам не си личат.Като си сложа спирала погледа ми веднага се променя. Когато съм без спирала, хората доста често ме питат дали не съм болна :D



6. Похот: Кой продукт е на върха във вашия списък?

- Червило! Обожавам всякакви цветове, обичам да експериментирам и съм леееко пристрастена...


7. Завист: Кой продукт изглежда добре върху други хора, но не и върху вас? 

- Ярки цветове сенки. Аз не се харесвам с много цветни и ярки сенки. Да не говорим, че моите клепачи са малки и прихлупени и както и да съм се гримирала, веднага щом си отворя очите, почти нищо не се вижда :D Нямам особено голяма площ, върху която да творя, така че си ползвам почти постоянно ежедневни и неутрални цветове. 

снимката е от интернет



Тагвам всички, които искат да направят този пост :)


4 коментара:

  1. С теб сме на обратните страни. Аз пък имам прекалено големи клепачи, а червилата са ми далечни :)

    ОтговорИзтриване
  2. За теб знаех, че обичаш сенки, но с това за червилата ме изненадваш...

    ОтговорИзтриване
  3. Е защо, аз бях писала че покрай теб се зарибих по гланцове, преди това ползвах само безцветни. С червилата също напоследък почнахме да се спогаждаме. Нито са ми добре очертани устните, а и когато наблягам на очите, устните остават на заден план. Нали акцента трябва да е на едно място ..

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...