сряда, 9 април 2014 г.

Нови покупки - април 2014

Здравейте!

Време е за малко (?!?) нови покупки. Колкото и да ми се ще да огранича излишните разходи (разбирайте за козметика и гримове), все нещо ново и интересно ми се изпречва на пътя и все не мога да му устоя. Дано с времето това се промени...

Дотогава, ще се наслаждавате на постовете ми с нови покупки.


Технически погледнато спиралата на L'Oreal не е покупка, а подарък от приятелка. Много исках да я пробвам понеже ми я препоръчаха, но честно казано все още се опитвам да се харесаме с нея. Може би все още ми идва прекалено течна. Ще видим с времето как ще е.

Не че имам нужда от още една спирала, но нямаше как да подмина новата на Maybelline, още повече че е на промоция сега и е супер изгодна. Пробвах я веднъж, добра е, но да видим...
Цена : 8,69 лв. 

Отдавна ми се искаше да пробвам гела за вежди на Catrice, защото много блогърки го хвалят редовно. Опитвам се да свикна с това, че има цвят, а не е прозрачен като този на Essence.
Цена : 8,19 лв.


Случайно и неочаквано видях новата колекция на лаковете Essie и веднага грабнах пастелно розовия Romper Room. Отначало си мислех, че е абсолютен двойник на любимия ми Fiji, но като ги сравних се оказа, че са различни. Romper Room e пастелно бебешко розово и докато на някои Fiji може да им се стори почти бял, то Rompre Room си е розов.
Цена : 14,99 лв.

Исках и коралов лак за нокти, но клонящ повече към оранжево (нали сега то е модерно), но не ми се даваха много пари, така се спрях на She. Имала съм точно един техен лак, който изхвърлих директно в кофата след първото ползване. Но реших да дам втори шанс на лаковете на тази марка. Не е много покривен, но пък цвета е симпатичен.
Цена : 3-4 лв.


Веднага щом видях електриково неоново розовия лак 702 на Catherine Arley в Лили, го грабнах почти убедена, че вече го имам в колекцията си. Но беше намален, а и не исках да го изпусна в случай че го нямам, та си го взех. Отново не е кой знае колко покривен, но пък е толкова искрящ и готин цвят, че мога да му простя този недостатък.
Цена : 1,69 лв. 

След толкова излишни покупки (почакайте, по-долу ще видите още от тях), така между другото си взех и нещо, от което имах нужда (запомнете го, рядко ще го казвам)!!! Безцветната матираща пудра на Essence.


Досега не бях имала такава пудра, която да няма цвят и да не дава грам покритие. Исках я главно защото искам да я използвам за фиксиране на коректора под очите. Имам специална пудра за целта, но тя е жълтеникава и не ми пасва добре. Коректорът си ми е правилния тон, така ми трябваше нещо без цвят за отгоре. Днес за пръв път използвах тази пудра, само че на цялото лице и на първо четене съм доволна.
Цена : 6,40 лв.

Друго, от което имах нужда, е ново червило (хахахаха, тук се смеете с глас, нали). Добре деее, това е малко позакъсняла първо априлска шега. Определено нямам и скоро няма да имам нужда от ново червило. Но Bourjois са виновни, защо трябваше да ме изкушават с новите си течни матови червила?! Щом ги видях за пръв път преди месец, ги подминах, защото цветовете ми се сториха прекалено есенни. 



Обаче онзи ден като си мацнах от 04 Peach Club, ми се стори супер подходящо за пролетта. И пуста му блогърска душа, не издържа на напрежението... Знам, че го казвам често, но това червило е много добро. Напоследък имам такива добри попадения, че направо не знам кое по-напред да нося. Ревю за него - скоро!
Цена :  14,99 лв. (промоционална)

И тъй като си купих нови сенки от Maybelline, които са матови и са в цвят слива, ама сивееща (?!?!?), нямаше как да не ги съчетая с две нови четки за очи от Eco Tools


Напоследък не нося много сенки (а само ярки червила), но днес трябваше да изпробвам новите четки, които според мен са limited edition и са в комплект. Те са две, но реално са четири, защото от края на всяка има четка. Всички четки, които имах на Eco Tools досега, са за лице, но пък много ми харесват и реших да пробвам и тези за очи. Много са меки и удобни. Трябва ми време обаче да придобия пълна представа за тях.
Цена сенки : 3,49 лв.
Цена комплект четки : 16,99 лв.

И след като направих снимките успях да отида отново до DM и да си купя още две скромни нещица - душ гел на Balea със супер симпатично име и ново чъби от Astor


Бях забравила колко много обичам душ геловете на Balea. Но след като пробвах новия с аромат на карамбола, веднага си припомних чувството на блаженство и свежест.
Цена : 2,49 лв.

Бях се отказала, че чъбитата на Astor ще се появят при нас, но ето че това най-накрая се случи. Колебаех се между нюда, който в крайна сметка си взех, и един оранжев корал, за който продължавам да мисля... Засега ми харесва, от приятните за носене чъбита е (за справка не е сухо като тези на Revlon).
Цена : 12,59 лв. 

И това е моят цветен пазар от последните две три седмици. А вие какво си купихте?

Слънчев ден! <3

12 коментара:

  1. Честити придобивки! Четките Екотуулс изглеждат страхотно и днес ще ги потърся :) И аз не издържах на новите червила на Bourjois и си взех едно. Моето е червено и много се чудих дали да не взема и цвета на които ти си се спряла, но реших да изчакам. Много ми харесва червилото като формула и завършек, но мирише на пластмаса. И твоето ли мирише така?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Четките на мен много ми харесват засега :) и моето червило мирише странно, но поне е лек аромата и даже не му бях обърнала внимание досега, а го носих няколко дни...

      Изтриване
  2. Стани ми цветничко :) Чудесни нещица си си накупила :)

    ОтговорИзтриване
  3. Аз май имам точно този оранжев корал на Astor, за който говориш и ми е супер любим от началото на пролетта.
    Честити покупки! ^w^

    ОтговорИзтриване
  4. И аз се чудя да опитам някой продукт на She.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз честно казано не ги харесвам особено, ползвала съм някои неща, разочарования съм имала, но не и кой знае колко добри попадения...

      Изтриване
  5. Влюбена съм във формулата на гланца на Буржоа, страхотен продукт са направили. Честити придобивки! Ще се оглеждам за тези четки защото са ми нещо като слабост.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! Побързай, защото четките май вече трудно се откриват, сигурно са били лимитирани...

      Изтриване
  6. Гланса на Буржоа определeно трябва да го имам <3 Днес ще пусна една публикация за моите нови придобивки, ще се радвам да ги погледнете :))
    http://makeupmusicme.blogspot.com/2014/04/blog-post.html

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...