вторник, 29 април 2014 г.

April Favourites 2014

Здравейте!



Ох, от къде да започна не знам... то бива бива успешни покупки, ама чак пък толкова доволна май отдавна не съм била. Както винаги любовта ми към някои стари любимци отново се разгоря с пълна сила. Та, този пост преспокойно може да се казва "стари добри попадения + нови добри покупки = щастлива Миглена"!

Не мога да преценя спиралата на Мaybelline или течното матово червило Bourjois Rouge Edition Velvet ми е продукт номер 1 на месеца... Май е червилото. А само като се замисля, че в началото цветовете ми се сториха скучни и есенни, а консистенцията странна и неособено покривна??! къде ми е бил акъла не знам... Изведнъж нещо в мен се преобърна и само след минути вече си бях купила 04 Peach Club. Има кадифена текстура, а цвета е някак особен, на моите устни е коралово-червен. Пигментирано, матово и трайно червило! Определено си заслужава отделен пост (досега щях да съм го направила 100 пъти ако снимките ми се бяха получили добре).

В началото на месеца, за разлика от сега, времето беше доста топло и сс крема на Max Factor почна да ми идва тежичък, затова заложих на фдт на Covergirl 3 in 1, защото той определено ми матира кожата. За него писах едва преди дни ето тук


Този месец кожата на лицето ми, в частност брадичката ми, буквално полудя, постоянно ми излизат някакви ужасни подкожни пъпки, които с нищо не можах да спра (подозирам че виновник за това е мицеларната вода на Nivea, но няма как да съм сигурна). И понеже не успях да се справя с проблема, то поне добре че имам добър помощник за скриването му. Коректорът на Bourjois Happy Light ми помогна да изглеждам сравнително добре въпреки несъвършенствата. Много е приятен за ползване, покривен и траен е, а и има толкова сладка опаковка, която дори си има огледалце. 

Кремът за очи Bioderma Sensibio Eye е мой отколешен фаворит, който с времето заобиквам все повече. Много е лек, попива бързо и хидратира добре зоната около очите ми. 

Щом споменах очи, веднага се сещам за онази неоново жълта тубичка със спирала Maybelline The Colossal Go Extreme! Жестока е! Препоръчвам с всички налични ръце - ревю тук

През април най-накрая се предадох и си взех така хваления гел за вежди на Catrice. Нищо общо няма с прозрачния гел на Essence, който никак не харесвам, така че правете си сметката какво ми е мнението за този на Catrice! 


Имам да направя едно признание - нали се сещате (ако не се сещате, shame on you!), че не обичах да си слагам руж... е, приятели, това коренно се промени и сега искам да си купувам само ружове (е, и червила, ама те са си по default). Приятелки ми препоръчаха горещо Ideal Luminous на Avon и ето че сега е в поста ми с любимци. Обмислям, не!, реших да си взема и другия нюанс, който се предлага. Моят е Peach. Според мен е коралов, а според снимката розов, ама карай :)

Ей, ама как удачно съм направила снимката с двете ми най-любими неща напоследък - ружове и червила... В тази връзка най-накрая пуснаха чъбитата на Astor при нас. 002 Loved Up, който изглежда малко стряскащо кафяв, всъщност е много добър и приятен ежедневен нюд. Е може би можеше да го направят една идея по-прасковен отколкото бежов, но на мен и така си ми харесва. Откакто си го купих стои в несесера ми и даже надписите започват да се изтриват. Определено трябва скоро да му направя ревю. В общи линии представлява балсам за усни, червило и лек гланц в едно. Не е чак така кремообразен като чъбито на Bourjois, но е също толкова удобен за носене. 
За новия си любим гланц Golden Rose Pearl Gloss 05 писах скоро ето тук


С риск да стана досадна говорейки колко много си обичам палитрата сенки от Inglot, ще го направя отново, а и едва ли ще се уморя да го правя. All time favourite ми е и през изминалия месец рядко слагах други сенки освен тези. Май е крайно време да й направя ревю...ако сте "за" идеята, кажете ми долу в коментарите. А от четката/ите на Eco Tools само едната половина ми е любимец, другата просто не съм я ползвала. Използвах shade четката всеки път когато слагах сенки. Тя тотално замени незаменимата ми (неслучаен оксиморон) четка за сенки от Jumbo. 



Аз съм абсолютно 100 процентов почитател на благоуханните течности. Имам толкова много парфюми, но през април предимно залагах на спрея ми от Victoria's Secret с фрезия и слива. Невероятен аромат, невероятна трайност и безкрайни въпроси "с какво си се пръснала" ( в добрия смисъл на думата)...
А за душ гела от Avon изненадах себе си, защото по принцип не обичам онзи оригиналния истински аромат на рози. Но този е някак примесен с още нещо и ми допада изключително много. А и самия душ гел е страхотен. А и вижте шишенцето, как да не се влюби човек в него...

Лалетата няма да споменавам колко са красиви. Те са най-любимите ми цветя на света!!!

С пожелания за цветен и красив ден, 

Меги <3

12 коментара:

  1. Меги, само успешни и любими покупки и занапред !!!

    ОтговорИзтриване
  2. Искам ревю на палитрата на инглот :) и на чъбито :) Поздрави

    ОтговорИзтриване
  3. И аз искам ревю на палитрата :)

    ОтговорИзтриване
  4. Присъединявам се към молбите за ревю на палитрата, а публикацията е една от любимите ми твои <3

    ОтговорИзтриване
  5. Може ли да попитам от къде си взе спрея за тяло на Victoria's Secret? :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...