четвъртък, 3 април 2014 г.

Най-новите ми продукти за устни

Здравейте!

Знаете, че най-любимата ми част от гримирането е слагането на червило. Всъщност обожавам всякакви продукти за устни, даже леееко съм пристрастена. Но това ме кара да се чувствам добре, така че не смятам да правя нищо по въпроса. Преди най-много обичах червила, но от няколко месеца насам у мен се породи любов към гланцове и всякакви други продукти за устни - тоест балсами за устни, стейнове, течни червила... Така че сега положението с огромната ми и разширяваща се колекция става още по-трагично. 

Не съм правила май досега такъв пост, в който показвам само най-новите си продукти за устни, но се надявам да ви е интересно. 


Очаква се тренда тази пролет да са оранжевите червила. Така че покрай любимите си пастелно розови, реших и аз да бъда модерна и да си взема нещо оранжево. Като аз под оранжево съвсем не разбирам леко прасковено или светло оранжево. Така де, като ще е гарга, да е рошава. 

Затова си избрах (добре де, изкопирах от Мариета от Murfeishun) ярко оранжево (даже леко доматено)  Rimmel 660 In love with Ginger. Обаче сега на снимката то хич няма да ви се стори ярко в сравнение с Radiant Matt Lasting Lip Color 12. Слагайте тъмните очила, че да не ви заслепя!!!





За това течно червило на Radiant ще бъде най-добре да кажа думата, която първо ми хрумна когато го видях - брутално!!! Мисля, че това е най-яркото и неоново червило, което имам. Надминава дори любимото ми Flormar L14. И трябва да се има предвид, че все пак това е снимка и не е на 100% толкова ярко, колкото е в действителност... Определено ще има пост за него, само трябва да го понося повечко, за да имам пълноценно мнение. 

Та.. за какво говорех? А, да, за "яркото" доматено на Rimmel. E, то определено сега бледнее, но е един много добър избор за всеки ден. Може да е ярко колкото е в гилзата, а може и да го разнесете леко с пръст и стои доста по-естествено (този съвет отново е благодарение на Мариета). Кремообразно, лесно за нанасяне и носене, свежо, абе чудно е за това лято. 

И сега малко по-скучната част - пастелните ми розови нюанси. Не мога без тях, колкото и да обичам ярки червила, то винаги, абсолютно винаги имам периоди, когато ми се носи нещо естествено и едва забележимо. Ето затова е хубаво човек да има много червила в колекцията си. 


А да, и тук има едно ярко и цикламено чудо на природата, което няма как да скрия. Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish в нюанс 060 Mission PINKpossible си купих докато бях с (познайте кой?) Мариета... Този стейн е в крещящо цикламен цвят, който дори на мен се стори too much, но така ми закова погледа, че не можах да не го взема. Носих го през деня, но мисля че е по-подходящ за вечер. Стои много гланцово, цветът е наситен и не мърда, ама като ви казвам не мърда, точно това имам предвид - вечерях, пих вино, ядох торта, а то си стоеше все едно само леко го бях попила със салфетка! WTF??? Аз не съм свикнала така, обикновено като ми кажат стейн, то моите устни остават лееееко оцветени. Ама това червило/гланц е бетон!

И сега вече наистина се насочвам към скучните, но много обичани от мен неутрално розови нюанси. Нека започна с отдавна мечтания Instant Light Natural Lip Perfector на Clarins. Моята любима приятелка Веси ми подари това съкровище в нюанс 04 - едва доловимо светло розово, което на снимките изглежда по-скоро прасковено, но не е! Много нежен и семпъл продукт, за който мисля скоро да пиша. 

Преди време имах Maybelline Color Whisper в розов цвят, но една приятелка много го хареса и затова й го подарих. Сега пак ми се искаше нещо подобно, но този път си взех 120 Petal Rebel. Много е барбенско и бонбонено (който не знае тези две думи, веднага да си ги запише).


отдолу нагоре: Clarins, Catrice, Maybelline, Catrice lip stain

Червилото на Catrice 250 Yes, We Can-dy! беше съвсем излишна покупка, но много добре знаех, че нямам подобен нюанс в колекцията си, а и знаех че доста често подменят червилата по щендерите на Catrice, та реших да не чакам, а да си го взема. Цветът е специфичен - светло розов с безброй дребни и едва забележими блестящи частици. Много особен цвят, който ми допада очаквано много. Вече съм станала като орел що се отнася до цветовете на червилата, мога от километри да определя дали ми харесва и дали го искам или не. 

И на последно място е най-добре ухаещия продукт от всички показани в този пост - Nivea Lip Butter с Vanilla & Macadamia. 


Всяка вечер си завирам цялата муцуна в него, като първо си го душа известно време и чак тогава си омазвам устните. Мирише сладко, на захарни сладкиши, иска ми се да го изям!!! А като действие хич не е зле, даже съм очарована...

Ух, дългичък пост се получи, ама така е когато говоря за червила... Даже обмислям следващ пост с най-носените от мен продукти за устни за всички времена... Ще ви бъде ли интересно да видите кои са? 

P.S. В този пост няма суочове на устните ми, защото установих че цветовете не излизат реално  на снимка и така е малко подвеждащо... 

Пожелавам ви приятна априлска вечер <3

22 коментара:

  1. ау, на тава му се вика - искрящо оранжево ! :D Много ми харесва, друг е въпросът как ще стои на устните, дай някоя снимка с него, когато можеш :))

    ОтговорИзтриване
  2. Tова Радиантското как го искааааам! Идеално ще ми е за роклята, с която ще бъда на сватбата на моята приятелка :! Верно вади очи, ама е УНИКАЛНО!
    От Морията ли го взе?

    ОтговорИзтриване
  3. Жестоки са ! Определено не си сама в тази мания по червилата и ще ми бъде много интересно да видя най-носените ти такива :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Хохо, големи благодарности за споменаването ми в поста над два пъти ;) Надявам се скоро пак да обиколим някое Лили.
    Мале оранжевото е повече от феноменално... За сигналното говоря, естествено.
    Честно казано и аз понатрупах доста продукти за устни напоследък. Може и аз да взема идеята и понапиша нещо.

    ОтговорИзтриване
  5. Ох, заболяха ме очите докато гпедах червилото на Радиант. Толкова ярко оранжево не бях виждала. Балсама на Кларинс отдавна е уишлиста ми

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А си мислех, че имам доста ярки червила но явно съм грешала :)

      Изтриване
  6. Леле, страхотни са! Особено ярките!

    ОтговорИзтриване
  7. Радиант-а просто засенчи всички останали червила...Тази вечер ще го сънувам, макар че не нося толкова ярки :)) Направо е "уау" :))

    ОтговорИзтриване
  8. Уау, каква пигментация на това на Радиант!
    Girl's Temptations

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, това е суоч от един слой, представи си как ще е на два слоя :)

      Изтриване
  9. Тези оранжеви червила няма как да не ти се набият на очите. Страхотни са!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Май трябваше да направя поста в две части, никой не забеляза другите червила :)

      Изтриване
  10. Дали балсама а нивеа го има в лили?
    Страхотен пост!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Би трябвало да го има и там, следващия път като ходя, ще проверя :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...