сряда, 23 април 2014 г.

Червилата, с които може да ме видите най-често

Здравейте!

Наскоро показах най-новите си червила и гланцове, а днес е ред на тези, които нося най-често. Всъщност в този пост ще има само червила, но ако имате желание мога да направя друг само с гланцове (тъй като от скоро нося предимно такива). 

Срам не срам ще си призная, че съм пристрастена към червила, гланцове и балсами за устни. Имам доста по-голямо количество от нормалното за едно средно статистическо момиче, но това е положението и на мен ми допада. 

Въпреки че всеки ден сменям червилата в козметичната ми чантичка и гледам да редувам всичките, има няколко към които посягам по-често


Така като гледам явно най-много ми допадат кораловите нюанси. Не че не обичам ярките цветове, напротив, но тях ми е по-трудно да ги съчетавам с тоалетите си в ежедневието. 

Мисля да започна с червилото, което издирвах под дърво и камък - Catrice 130 Frozen Rose.


За съжаление го спряха от продажба и вече не може да се намери. Толкова много исках това червило и толкова го обичам, че гледам да го пестя. Но пък ми е трудно да не го ползвам всеки ден. То е студено розово, със син подтон. Няма брокат в него, кремообразно е и удобно за носене. Не изсушава устните. 

Следва едно мое американско попадение - Nyx Matte Lipstick Hippie Chic.


За щастие марката вече се предлага и у нас. Това червило е доста сухо и трудно за носене. Цветът е труден за определяне - пастелно розово-прасковено е. Много специфичен е и не прилича на никой друг. Според мен е добре да се носи с балсам отдолу или гланц отгоре. Идеално се съчетава с бътър гланца Apple Strudel на Nyx. 

Следващото червило е едно от последните ми поръчани от Avon - Creamy Melon.


Това червило има много приятна кремообразна консистенция. Цветът е разкошен корал. Веднага освежава вида ми. Хем е ярко, хем е идеално за ежедневието. Страхотно се съчетава с един гланц на Essence в подобен цвят. Единственият му минус е, че мааалко изсушава устните по някое време. Други забележки нямам. Много добро попадение. 

Откакто създадоха чъбитата или така наречените дебели моливи червила, аз съм луднала по тях. Но най-любимото ми от всички е Bourjois Peach on the Beach.


Това червило преспокойно може да бъде определено за мой абсолютен фаворит, не само в този пост, а като цяло. Наравно с Maybelline Color Whisper 430 Coral Ambition са двете ми най-любими червила. Това на Bourjois е супер лесно за носене. Има приятна кремообразна формула, нанася се като разтопено масло и цветът е супер свеж розово-коралов. Винаги ме питат с кое червило съм когато го нося. Не изсушава устните ми. Не е много трайно, но не ми пречи да си слагам пак и пак от него. Горещо го препоръчвам!

Червилото, което завладя сърцето ми от няколко месеца насам, е Kiko номер 906. 


То е светло прасковено, почти нюд. Има малки златни блестящи частици в него. Струва ми се, че точно те го правят това, което е. Kiko 906 е идеалното ежедневно червило за мен. Харесва ми как ми стои, както и че отива на всеки тоалет и грим. Супер нежно е. Не го усещам на устните си, а също така не ги изсушава. 

Като казах нюд червило, няма как да не спомена любимеца си в тази категория - Revlon Colorburst 070 Soft Nude. 


Винаги когато нося тъмен грим на очите си, слагам това червило. Малко по-бежово кафеникаво е отколкото ми се иска, но може би ако беше по-светло, нямаше да ми отива. Единственият му недостатък е, че мирише ужасно. Нямам идея защо е така, не му е изтекъл срока на годност. Страшно икономично е. Това е едно от червилата, които почти всеки ден са в козметичния ми несесер за чантата и въпреки това не е дори наполовина. Харесвам го, жалко че вече почти никъде не се намира...

Последните две червила са доста ярки, почти неонови. Едното от тях е Chen Yu 103.


Tова червило е коралово, но доста клони към оранжево. По консистенция много ми прилича на Maybelline Color Whisper. Някак балсаместо е, но същевременно доста покривно. Невероятно стои на кожа с тен. Нанася се лесно и е удобно за носене. Това червило определено се забелязва и то в добрия смисъл на думата. 

И последното е пак от Avon и пак е тип "crayon" - Carefree Coral. (за съжаление надписа се е изтрил). 


Когато си сложих за пръв от това червило, направо ахнах. Толкова е наситено и ярко. И цветът е страхооотен! аз все го наричам червено, но по-скоро е ярко коралово. Единственият му недостатък е, че понеже има оранжев подтон, кара зъбите да изглеждат жълти. Малко е сухо и има доста блестящи частици в него, но заради красивия цвят мога всичко да му простя. 

Това са най-носените от мен червила. Много си ги харесвам по една или друга причина. Ако имате някое от споменатите, моля споделете с мен какво мислите.

До скоро <3

18 коментара:

  1. Имаме сходни любими маркиби цветове. Както винаги :)

    ОтговорИзтриване
  2. Здрасти! Блогът ти е страхотен, изчетох го за един ден, а манията ти по червила... е ЗАРАЗНА! Вече съм +3 :D Ще следя за нови неща!

    ОтговорИзтриване
  3. Ехааа.. завъртя ми се главата да ги гледам тия красоти :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И мойта се върти от мисли кое червило да си купя ОТНОВО! хахаха

      Изтриване
  4. Много красоти :) коралова прелест

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотни са!Неоновите и кораловите нюанси са ми любими, стоят супер нестандартно и определено се забелязват :))

    Поздрави
    Dreamgirl

    ОтговорИзтриване
  6. Аххх, прелест! Толкова ми харесаха всичките..... :D <3

    ОтговорИзтриване
  7. Може ли да споделиш от къде си купи червилото на Kiko :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. То ми е подарък от Испания :) доколкото знам Kiko вече доставят до България, само че доставката е доста скъпичка, около 10 евро мисля...

      Изтриване
  8. Привет, червилата са страхотни:)
    Къде в България мога да намеря червилото Nyx Matte Lipstick Hippie Chic?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей! Марката се предлага в магазин Debenhams в мол България, също в магазин Златна Рибка, а може и през сайта им - http://www.nyx.bg/

      Изтриване
  9. Хей, как да го няма, ето го -> http://www.catrice.eu/bg/produkti/ustni/chervilo/detaili/product/ultimate-colour-130.html

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...