вторник, 8 април 2014 г.

Cottage с морски цветя

Здравейте!

Бях си обещала да не купувам повече лосиони за тяло докато не изхабя поне един два от наличните ми. И естествено съдбата ми се подигра, защото попаднах на Cottage с морски цветя. Имах нужда от нов душ гел и си избрах този на Cottage, защото изглеждаше много добре а и миришеше супер изкусително. Вечерта когато го използвах за пръв път в банята се разнесе страхотен аромат, който не ми приличаше на нищо друго (по принцип рядко попадам на аромат, който да не ми напомня някой друг). 

Още на другия ден бях отново в магазина издирвайки лосиона за тяло от същата серия. И взех последния (това не е ли съдба?).


И двата продукта са в много симпатични светло сини опаковки, като тази с лосиона е дори с помпа за по-голямо удобство. 

Цените за мен са приемливи, но определено не са ниски, защото количеството и на двете шишенца е малко в сравнение с подобни продукти - 250 мл. , като душ гела струва 4,55 лв., а лосиона 7,90 лв

Първо си купих душ гела, така че започвам с него. 


Консистенцията му е по-скоро кремообразна, отколкото течна. Цветът е супер приятен светло син. Както казах вече, ароматът е просто уникален. Бих го определила като нещо хем свежо, хем морско и солено, хем тръпчиво, но приятно. Наистина не прилича на нищо друго, което съм имала досега. За съжаление аромата не се задържа на кожата ми, но за тази цел съм си взела лосиона за тяло от същата серия. 


Тук незнайно защо етикетът е на обратно. Но пък е по-запазен защото не стои в мократа баня. Консистенцията на млякото за тяло е почти същата като на душ гела с тази разлика, че цвета е малко по-светъл, почти бял. Ароматът е същия. Лосионът попива малко по-бавно отколкото ми се ще, но това за мен не е проблем. Кожата ми става мека като на бебе. 


Тези два продукта толкова ми харесват, че продължавам упорито да ги ползвам всеки ден, като от душ гела са останали няколко капки, а млякото е наполовина. 

Ползвала съм и друг лосион на марката, но аромата не ми хареса чак толкова много. Тези морски цветя са запленяващи и галят обонянието ми. 

Препоръчвам ги на всеки, който обича по-различни и особени аромати. 

С удоволствие ще пробвам още някой аромат на Cottage, а вие? 

Приятен и успешен ден.

6 коментара:

  1. tova e nai liubimata mi marka, az polzvam dush mlqkoto s Vaniliq poveche ot 3-4 godni veche i sum adski dovolna.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Май и за мен се очертава като любима марка <3

      Изтриване
    2. здравей, аз също съм голям фен на марката.
      Любимите ми са карамел, шоколад и смокиня, но от него намирам само душ гел.
      Интересувам се от къде го купуваш ти ,очевидно има повече варианти

      Изтриване
    3. здравей, аз също съм голям фен на марката.
      Любимите ми са карамел, шоколад и смокиня, но от него намирам само душ гел.
      Интересувам се от къде го купуваш ти ,очевидно има повече варианти

      Изтриване
  2. Пробвала ли си с карамел? Уникаленннн еее! Мирише ми на захаросани курабийки и направо ще го изям :D Инъче следя блога ти всеки ден и е един от най-добрите <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не съм го пробвалааааа! Но сега ме зариби! :) благодаря, много си мила :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...