неделя, 20 април 2014 г.

Golden Rose Pearl Gloss Lipgloss - ревю

Здравейте!

Официално заявявам, че най-любимия ми гланц в целия свят Flormar P803 едва се държи на челното място. Това е така заради Golden Rose Pearl Gloss Lipgloss в цвят 05. Не знам какво ми става напоследък, но не мога да спра да нося гланцове. Безбройните ми червила си стоят в кутията, защото страстта ми се насочи към гланцовете и течните червила. Буквално преди броени дни попаднах на едно истинско бижу - Golden Rose Pearl Gloss Lipgloss. Имам същия, но с номер 03, и знаех че гланцовете от тази серия са много добри. Когато пред погледа ми попадна тестера с номер 05 не очаквах нещо много различно, даже сравних цвета с този на любимия ми гланц на Флормар като очаквах да са почти еднакви. Но не са! И толкова исках да го видя на устните си, че си го купих. Минути след това го пробвах и О, небеса!!!!, разкошен е и го казвам без грам да преувеличавам. 



На пръв поглед изглежда тъмен и перлен и съвсем не в мой стил. Не знам какво ме накара да погледна тестера точно на този цвят, явно в магазина е изглеждал различно. Но в момента, в който видях цялата му прелест на ръката си, знаех че и на устните ми ще е така. 

Цената му е 6,09 лв., което е супер изгодно. Купих си го от магазин Лили, където според мен е една идея по-скъпо от кварталните козметични магазинчета, убедена съм че там може да се намери и за 4-5 лв. 

Цветът, който си взех, е 05 и за пръв път ми се случва да не мога да кажа какъв точно е.


В опаковката изглежда тъмно бежов-пепел от рози, на ръката ми е прасковено розов, а на устните ми почти не придава цвят, а само блясък. Това според мен значи, че този цвят е "my lips, but better". Самият гланц наистина е перлен, както предполага името му. Но точно заради това има уникален бляскав, дори стъклен завършек

И още нещо много важно и всъщност това, което ме плени - този гланц има способността да запълни малките линийки и неравности по устните и ги прави да изглеждат сочни и двойно по-големи. Меко казано има мокър ефект. Аз самата не мога да спра да се гледам в огледалото и да се чудя защо по дяволите (извинявам се за израза) другите ми гланцове не стоят така???



Снимките определено не могат да уловят реалната му красота и диамантен завършек, но исках поне да сложа една две снимки, защото дори наполовина, пак се вижда колко е прелестен. 

Този гланц лепне. И затова е толкова траен. Е, не чак толкова колкото този на Classics, защото той буквално не помръдва от мястото си с часове. Но за мен не е неприятен за носене, даже напротив. Аз никога не съм имала нещо против лепнещи гланцове, даже смятам че това е предимство. 



Има аромат на дъвка, който ми идва малко остър, но пък не се усеща когато е на устните, така че не се оплаквам. 

Много съм впечатлена от този гланц. Дава ми такава увереност както никой друг, който имам. Изглежда скъп и изискан. Устните ми изглеждат сочни когато нося този гланц. 

Ако щете ми се смейте, но нямам търпение да се гримирам и да си сложа от Golden Rose Pearl Gloss Lipgloss. 

Този гланц за устни няма нито един недостатък, но за сметка на това има милион предимства:

- евтин е;
- достъпен и лесно откриваем (щях да кажа, че само до нас няма Golden Rose, но всъщност има)
- има уникален стъклен ефект;
- цветът е страхотен и отива на всичко;
- траен е;
- не се събира в ъгълчетата на устните ми и не прави онези гадни бели черти;
- има блясък, особено на слънце;

Меко казано ми харесва. Определено ще виждате този гланц в постовете ми. Разкошен е!


Пожелавам ви ползотворна нова седмица :)

2 коментара:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...