понеделник, 21 април 2014 г.

Maybelline The Colossal Go Extreme Volume Mascara

Здравейте!

Наскоро излезе новата спирала на Maybelline и лично аз смятам, че всяка жена която иска хубави мигли, трябва да отиде и да си я купи сега докато е намалена на 8,69 лв. Защо ли? Ами много е добра. Последно така ме впечатли спирала през октомври доколкото си спомням... От тогава мина половин година, в която пробвах доста спирали (за сведение имам над 10), и попаднах на някои добри, на някои ужасни, а преди седмици на Maybelline The Colossal Go Extreme Volume Mascara.


Спиралата е в типичната тубичка за Maybelline. Тази е искрящо жълта с розови надписи и определено се забелязва отдалече.

Четката е обикновена, тоест не е гумена. Но пък същевременно е необикновена заради формата си. Не мисля, че съм имала друга такава спирала. Наподобява малко на One by one, но определено е различна. От двата края е по-тънка с цел улесняване нанасянето върху по-трудно достъпните мигли във вътрешния ъгъл. Косъмчетата са къси и гъсто разположени. Разресват миглите идеално и в никакъв случай не ги слепват. За мен това е важно защото не обичам мигли тип "крака на паяк".


Тази спирала разресва миглите, придава им дължина и обем и то от първото нанасяне. Но дори след втори или трети слой спиралата не се напластява по онзи ужасен начин.

Супер лесна и удобна е за използване, но понякога при невнимание е възможно да се мацне където не трябва. 

Не е течна, нито суха, идеална консистенция е, готова за използване веднага. Предполагам повечето от вас знаят как някои спирали за толкова течни, че им трябват няколко дни/седмици за да поизсъхнат малко. 


Когато за пръв път използвах спиралата, реших да сложа само на едното око и да сравня. Разликата беше поразителна. Изумително е какво може да направи една спирала. Без такава аз изглеждам като болна и се чувствам гола. Наскоро гледах клипче с въпроси към една бюти блогърка и единият от тях беше "ако до края на живота си можеш да използваш само три продукта, кои биха били те?" Аз веднага мога да кажа - червило, коректор и спирала! Тя е една съществена и много важна част от грима. Без нея някак всичко е недовършено и недоизпипано. 

снимката е малко смешна, но пък разликата в миглите преди и след се вижда добре


Моите мигли са дълги и извити, но не са гъсти, затова аз винаги търся ефекта обем от една спирала. И Maybelline The Colossal Go Extreme Volume Mascara ми го дава на 100%. 

Като цяло аз много харесвам спиралите на Maybelline, с изключение на The Rocket. Но тази новата определено ме впечатли и я препоръчвам защото смятам, че може да бъде изключително полезна за всяка една дама, независимо с какви мигли е.

Тази спирала при мен не се рони или размазва, но пък почти всичките ми спирали са така. Единствено не мога да кажа дали би задържала извивката на миглите ако те са ви прави и сте ги извили с помощта на миглоизвивачка.

Маха се лесно с помощта на мицеларна вода. Аз с едно напоено тампонче махам спиралата и от двете си очи без кой знае какво търкане.


Maybelline The Colossal Go Extreme Volume Mascara е хубава спирала на изгодна цена. Едно голямо браво от мен за Maybelline!

До скоро! :)

15 коментара:

  1. точно се убеждавах как не ми трябват още спирали, но след такова ревю зарязвам химията и тичам към DM да я взема :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И на мен определено не ми трябват повече, ама тази си заслужава :)

      Изтриване
  2. Определено ще ми следващата! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ох,то на твоите уникални мигли има ли спирала,която да не изгежда готино?!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Как може винаги да ми оставяш такива разтапящи коментари <3

      Изтриване
  4. Чудесно ревю. Досега не съм ползвала никоя спирала на Мейбълин, така и не зная защо, но ще се огледам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти :) наистина ли не си пробвала техните спирали?

      Изтриване
  5. Купих си я преди празниците и съм много доволна.

    ОтговорИзтриване
  6. Woww, разликата с и без спирала е разбиваща! Трябваше само да сложиш тази снимка и отдолу да напишеш името на спиралата...Мисля, че и без ревюто, само със снимката щеше да ни убедиш! Това ще е следващата ми покупка :))

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...