понеделник, 14 април 2014 г.

Nivea 3 in 1 Micellar Cleansing Water

Здравейте!

Ред е на новата мицеларна вода на Nivea. Тя ще бъде герой на днешния пост. Веднага щом разбрах за нея, отидох и си я купих. Но започнах да я ползвам наскоро защото имах за довършване тази на Garnier. Nivea е поредната марка, която пусна на пазара мицеларна вода. Но това е съвсем нормално, защото предполагам за много момичета това е най-удобния вариант за махане на грим. Поне за мен е така. Откакто започнах да ползвам мицеларна вода, си спестих много време и пари за различни видове средства за премахване на грим. В общи линии от година и нещо си махам грима само с мицеларна вода и след това си мия лицето с някакъв продукт за лице. Това е. Така че мен е много важно да имам добра мицеларна вода. 

Нека преди да започна с приказките да ви покажа самия продукт. 


Стандартна прозрачна пластмасова опаковка от 200 мл. Затваря се уж плътно с капаче, не се разля в багажа ми когато пътувах. В общи линии е типичното шишенце за мицеларна вода. Според мен трябва да ги правят с винт, а не капаче, но те си знаят.

Няма аромат. Самата течност е безцветна и доста често се образуват балончета. 

Не лепне и не оставя каквато и да била следа по кожата. На мен много ми допада, че след това лицето ми е като току що измито, меко и чисто. 


Относно най-важната част, а именно махането на грима, съм много доволна. Отначало имах чувството, че напоения тампон някак се хлъзга по кожата ми, но с течение на времето това престана. Не знам на какво се е дължало и дали само при мен е така, но добре че вече не е така, че беше досадно и имах чувството че нищо не махам от грима. 

Това е може би мицеларната вода, която най-лесно и без проблем сваля спиралата от миглите ми. И не изсушава зоната около очите, което беше голям недостатък на водата на Garnier. 


Иначе остатъка от грима го махам точно с толкова памучни тампончета, колкото когато използвам друга мицеларна вода. Така че съм доволна. А и лицето ми става много меко и чисто. Не съм забелязала да ми дразни, а пък и тази вода е за всякакъв тип кожа.

Относно това, че хидратира кожата не бих могла да дам обективно мнение, само знам че кожата ми се чувства добре след като съм си махнала грима. Откакто я използвам ми се появи една пъпка, но пък за мен това е рядкост, та не знам дали не е от нея, но се съмнявам...

С две думи - доволна съм, мицеларната вода на Nivea ми допадна и бих си я купила пак. 

А вие пробвахте ли я? Как ви се струва?

Приятна вечер от мен :)

2 коментара:

  1. Емилия Чавдарова15 април 2014 г. в 22:36

    Ех,Меги, вчера си купих мицеларна вода на Byfasse, може и нея да пробваш - на мен ми хареса. Много лесно ми маха остатъците от спирала, но пък аз първо си мия лицето с измиващ гел и след това използвам мицеларната вода, в случай на някакви пропуски. Така хем проверявам колко всъщност мие гела :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хм, и аз я имам, но не ми хареса... нещо не се спогодих с нея :(

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...