понеделник, 30 юни 2014 г.

Любими през юни 2014

Ехо!

Пак дойде края на месеца, което значи че е време за равносметка. Не за живота, а за бюти продуктите които са ме впечатлили и искам да споделя с вас, защото си заслужават.


Хич не мога да се оплача, през изминалия месец си накупих много неща, които отдавна исках. Начело на големия ми списък беше шоколадовата палитра Chocolate Bar на Too Faced. Все още не съм изпробвала всички цветове, затова не съм й направила обстойно ревю. Цветовете са доста и някои не са никак ежедневни, така че ще ми трябва още време да придобия представа. Обаче за тези от нея, които ползвах почти постоянно, мога да кажа само едно - страхотни са! И пигментацията е добра, и качеството на сенките, и цветовете... няма какво повече да иска една жена от палитра със сенки. 



Що се отнася до грима ми през юни, през повечето време той беше много лек и нежен, като този път дори ярки червила почти не съм носила. Не ми се слагаше фдт в тези жеги, но когато все пак исках леко покритие, посягах към фдт-пудра на L'Oreal Magic Nude. За него имам ревю тук. Много е лек и приятен, а и когато съм с него няма нужда да слагам пудра. Супер ми е за жегите. Странното е, че когато го нанасям с пръсти, покривността е почти нулева, а когато използвам buffing четката на Eco Tools, ми се получава супер. 

Откакто видях новия бронзър и руж в едно на Maybelline, все се спирах да му се любувам, и накрая естествено се предадох и си го купих. И съм влюбена в него, изобщо не е оранжев както си мислех и не ставам на петна от него. Придава ми лек и приятен тен на лицето. Засега съм използвала предимно частта с бронзъра, но и ружа скоро ще опитам. Мисля цяло лято да му се наслаждавам. 

А за новата ми спирала Better Than Sex на Too Faced съм приготвила ревю, което ще е готово в следващите дни и ви съветвам да не го пропускате. Това е една от най-хубавите, да не кажа най-хубавата спирала, която някога съм притежавала. 


Едно бижу, което се радвам много, че имам. 

На устните си всяка сутрин и вечер слагах от балсама на Nuxe Reve de Miel. Мисля, че с времето започна да ми харесва повече от преди. Допада ми, че е матов и червилата ми не се хлъзгат по него. Подхранва устните ми идеално. Ревю за него - тук

В последно време най ми харесва да нося нюд червилото на Kiko, номер 802, което отива на всеки възможен грим, за който се сетите. Ако пък искам малко цвят и блясък, залагам на гланца Маybelline 420 Glorious Grapefruit и YSL 59 Golden Melon (ревю скоро).


Когато пък реша да си махна грима от очите, използвам за целта двуфазния демакиант на Sephora, за който подробно писах тук. Зоната около очите ми го обожава! Просто го разклащам добре, напоявам един тампон и сенките и спиралата са успешно премахнати. 

Най се радвах на ноктите си, когато на тях беше лака Flormar 430 - супер летен и свеж син цвят, който много ми напомня за морето. Прекрасен цвят, който мисля да нося по време на лятната си почивка...

А що се отнася до косата ми, то имах известен проблем със сърбящ и болящ скалп. Затова ми се наложи да си намеря нещо, което да го успокои и така попаднах на шампоан Здраве против пърхот за чувствителен скалп. Помогна ми още от първия път. Сега всичко се нормализира и съм супер доволна. Препоръчвам го с две ръце!!!


А кои са вашите любими продукти за юни? 

Успешна седмица! 

12 коментара:

  1. Страхотна публикация! Чакам обстойното ревю на шоколадовата палитра. Аз още и се чудя и за сега не се давам на положителните отзиви за нея ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси :) в най-скоро време ще гледам да й направя ревю

      Изтриване
  2. А, аз се влюбих в червилото на YSL, страхотен цвят. Ще очаквам ревю ")

    ОтговорИзтриване
  3. Направо се влюбих в червилото и в ружа, и в палитрата, абе със свичко! Поздравления за покупките - страхотни са! Човек си има нужда малко да се поглези, пък жените-достааааа!
    Поздрави!
    www.artennviu.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  4. Ох, хайде да идвам в София и да си взимам палитрата, че много ми станаха похвалите особено след теб :** радва се, че балсама се утвърди и като твой любим.. само бе нужно малко време, а дегримьора ми е много интересен :)

    ОтговорИзтриване
  5. Чакам с нетърпение ревютата ти на спиралата и палитрата, изглеждат страхотно :) Всичките ти покупки са <3 <3

    ОтговорИзтриване
  6. Много ме изкушава балсамът за устни, но мисълта да бъркам в бурканче ми е.. някак неприятна.
    Хубави продукти!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И на мен, но аз си го слагам само като съм си в нас и съм с чисти ръце :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...