неделя, 15 юни 2014 г.

Revlon Colorburst Matte Balm - 235 Mischievous

Здравейте!

Преди повече от месец се сдобих с едно от новите матови чъбита на Ревлон. Грабнах това, към което първо посегнах и което така ме плени, че въпреки един недостатък, който веднага ми направи впечатление, си купих без много много да му мисля. Избрах си едно ярко и почти неоново оранжево - 235 Mischievous. Платих за него високата според мен цена 17,99 лв. Намерих го в един от магазините Елитис във Варна, но предполагам че и в София ги има...


Опаковката е матова, а и цвета й отговаря на този на самото червило. Учудвам се как надписите още не са се изтрили предвид факта, че нося това чъби постоянно с мен. Ароматът е ментов, също като този на оригиналните чъбита на Revlon. Но е някак различно ментов, по-приятен и свеж ми е от на другите (каква изненада, имам и от тях). 


Цветът е супер летен и свеж, а също така е в крак с тенденциите в грима напоследък. 

Този продукт е две неща в едно - червило и балсам, но за разлика от своя предшественик Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain (ревю тук), той не е стейн, тоест не е толкова траен и не държи устните оцветени по-дълго отколкото всяко друго червило. Но що се отнася до трайност, аз я получавам от това матово червило/балсам. Понякога нанасям съвсем малко от него (след малко ще разберете защо) и въпреки това след 2ч. цвета още е на устните ми. 


И... стигнах до недостатъка му... и той е, че не се нанася равномерно, а на парцали. И най-странното е, че това е само с този цвят. Когато в магазина нанесох на ръката си от другите цветове, нямаше никакъв проблем. Не чух и никой, който има моя цвят, да се оплаква от същото нещо, та може да е само при мен. Но както може би вече знаете ако следите блога ми или ме познавате, един недостатък мен не би ме спрял да нося червило, което ми харесва. 


Оправям проблема като нанасям червилото много внимателно и леко и го попивам със салфетка. После слагам още малко, а напоследък установих че си пасва с още едно мое любимо червило идеално, та ги съчетавам. Ако не искам цвета да е много ярък, слагам съвсем малко от него и леко оцветявам устните. Но и ярко си ми харесва, защото е готино оранжево, а не онова ръждивото оранжево, дето на мен изобщо не ми отива... 


Да не пропусна да спомена още нещо много важно - матово е, но не изсушава устните и е много меко и удобно за носене. Не се нанася равномерно, но пък се изтрива равномерно, върви я разбери тая работа... 

От цветовете, които се предлагат тук, си харесах още два, но имам подобни, така че май ще пропусна да имам и тях...

Това червило май ще ми е фаворит за лято 2014. Нямам търпение да хвана малко тен и да си лакирам ноктите в подобен цвят - it's all about the colour match ;)

Happy summer! (sun)

11 коментара:

  1. Прекрасен цвят! Благородно завиждам на по-светлокожите дами, че могат да си позволят да носят такива прекрасни цветове! :)

    http://dessunka.wordpress.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина е разкошен цвета! И Деси - според мен пък би седяло страхотно на някой с по-тъмна кожа.. особено леко нанесено и с подходящи дрехи/аксесоари, би се откроявало супер!
    Преди 2 дни си търсих точно такъв молив, но някак не могат да ми се откъснат 20лв без да съм сигурна, че си заслужава.
    Мерси за ревюто! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съгласна съм, но аз лично имам проблем, че късната есен и началото на зимата като започне да ми пада тенът, кожата ми започва да жълтенее... Резултатът е, че с такъв прекрасен цвят и жълт тен ще изглеждам леко казано нелепо :( ... Или поне докато не възвърна шоколадовия загар :)

      Изтриване
    2. Значи цяла година на топло под слънцето! Друг вариант не виждам. ;D Но пък в такъв момент мисля, че розовите им нюанси ще са ти перфектни.. лично аз ако можех щях всичките цветове да си взема. Гледах ревю в ЮТ и вече съм тотално влюбена. :)

      Изтриване
    3. И аз съм на същото мнение, че на тен ще стои убийствено :)

      Изтриване
    4. Представете си го и с мааалко бронзър и някой прекрасен хайлайтър. <3

      Изтриване
  3. Цветът е много хубав! Тези матови чъбита много ме изкушават!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хубави са си, признавам :) аз не устоях на изкушението...

      Изтриване
  4. Наистина, разкошен цвят :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...