понеделник, 28 юли 2014 г.

Maybelline 615 Mint For Life

Здравейте!

Установих, че отдавна не съм правила публикация за лак за нокти. А имам толкова добри попадения, за които си струва да се спомене. Едно от тях е ментовия лак от серията Super Stay на Maybelline. Нямам представа дали 615 Mint For Life е нов цвят или се предлага отдавна, но просто аз не съм го забелязала. Така или иначе вече е мой и днешното ревю ще бъде именно за него. 



Не помня точната цена, но знам че беше от порядъка на 8 лв., което не е малко, но пък е почти двойно по-евтино от любимaта ми марка лакове Essie. (за справка те струват 15,49 лв.).

Серията Super Stay 7 Days се води дълготрайна и поне на моите нокти този лак е точно такъв, издържа поне 4 дни без грам да се обели, а на 5-я започва да се лющи, но не много и мога да изкарам така поне още ден... За мен това си е доста.


Формулата на лака е нормална, но клони по-скоро към гъста. Нанася се лесно и приятно, не става на черти. Покривен е, но за плътност на цвета си трябват два слоя. 

Цветът, както името предполага, е ментов. Много приятна смесица между синьо и зелено е, като синьото преобладава. Няма блестящи или перлени частици в него. 


Не съхне светкавично, но определено няма нужда да го чакам часове наред. 

На снимките ми се струва, че цвета е малко по-тъмен отколкото на живо. Реално е много ярък и почти неонов. Харесва ми много и не напразно беше на ноктите и на ръцете и краката ми по време на лятната ваканция. Супер ми се връзва с морския бряг...



*Ще ми се да спомена и няколко думи за мястото, където правих снимките, а именно бар 75 на къмпинг Смокиня, едва на 2 км от Созопол. Изкарах си ваканцията там и съм очарована. Препоръчвам ви го с две ръце. Там ще намерите усмихнат и отзивчив персонал, знайни и незнайни напитки и мноооого слънце и пясък...





С последната снимка ви пожелавам приятни летни дни и нощи... и ако посетите бара, кажете поздрави от Меги :)

5 коментара:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...