сряда, 23 юли 2014 г.

My M.A.C collection

Здравейте!


Преди време бях решила да ви показвам колекцията си от гримове според бранда. Но честно казано имам много неща на дрогерийните марки и ако трябва да ги покажа в един пост, няма да ми стигне мястото. Точно затова сега ще направя публикация с гримовете ми на M.A.C, преди да са се разрастнали по тоалетката ми...

Първото нещо, което си купих, беше червило.. едва ли някой се учудва от този факт. Всъщност то ми беше подарък от колегите, които ми дадоха пари да си го купя. 

Откакто се реших да вляза в магазина на M.A.C, доста често съм там и не пропускам да видя какво ново и интересно има. Това неминуемо доведе до купуване на техни продукти. 

Трябва задължително да се отбележи, че обслужването в магазина в The Mall е на ниво и консултантите им наистина са такива. Според мен са мили и любезни и си разбират от работата. 

След това дълго интро ето и моята M.A.C колекция

Засега имам три червила, два ружа, коректор и хайлайтър, както и единични сенки


Червилата са ми най-голямата слабост, признавам си. Толкова много съм проучвала тези на M.A.C , че ги знам наизуст. В моята колекция присъстват Coral Bliss, Costa Chic и Sweet & Sour. И трите си ги харесвам еднакво и в последния месец ги нося нонстоп. Очарована съм и вече знам кои са следващите, които ще си взема.



Новата ми страст са ружовете. И друг път съм споделяла, че на другите жени ми харесва как стоят, но на мен самата не. Обаче се уча да ги нанасям правилно и така, че да ми харесва. И мисля, че ми се получава. 



Моите два ружа са Rosy Outlook и Melba. И двата са матови и се разнасят лесно, като оставят лек и приятен цвят на бузите ми. Честно казано ружовете на M.A.C надминаха очакванията ми, просто са супер качествени и страхотни.

Единичните сенки са в нюанс Matte и са телесни като понякога на моите очи клонят леко към прасковено.


Идеални са за през деня, както и за основа на други сенки. Много са издържливи и не се събират в гънките на клепача.

Аз винаги съм в търсене на ефекта озарен поглед, което пък от своя страна предполага използване на добър коректор и хайлайтър. Идеалните открих в лицето на Prolongwear concealer и Prep + Prime highlighter. Първия ми скрива идеално тъмните кръгове под очите, а втория се справя супер с озаряването на тази зона.




Мисля да направя отделен пост за продуктите, в който да включа повече информация. Кажете ми за кой от тях най-напред ви се чете?

*Специални благодарности на Поли от Policosmetics82, тя си знае защо.

До скоро!

10 коментара:

  1. Мигленка,червилата са и моята страст,а тези са направо жестоки откъм цветове!!А текстурата добра ли е?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, добра е, аз съм много доволна от моите... но M.A.C имат няколко различни формули, не съм пробвала всичките все още...

      Изтриване
  2. Миленка, взе ми думите от устата. Как са като текстура, тъй като аз нещо не се спогодих досега с червилата на MAC, които съм ползвала :)

    ОтговорИзтриване
  3. Колко е цената на ружовете?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох, ами не знам... единия ми е от Щатите, а другия го взех намален по време на един черен петък... но мисля, че са около 35-37 лв.

      Изтриване
  4. А какво имаш предвид под правилно нанасяне на ружа, т.е. как ти харесва да го нанасяш върху себе си например?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами правилно според формата на лицето и това как искаш да изглежда, тоест дали е на скулите или на бузите, дали да го разнесеш по-назад към линията на косата, с каква четка ще го нанесеш.. много неща са... аз лично обичам да слагам малко количество, но съвсем леко на бузите и по-скоро на скулите :)

      Изтриване
    2. ЗДРАВЕЙ Миглена!аз сашто не се харесвам много със руж но всички други казват че ми отива така и за това исках да пробвам.Та да попитам ти какав цвят използваш наи често.

      Изтриване
    3. Здравей! Аз използвам предимно розови и коралови нюанси :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...