четвъртък, 17 юли 2014 г.

New in - july 2014

Здравейте!

Миналият месец не ви показах дрогерийните си покупки, а само тези от Sephora. Сега обаче е
време за един пост с покупки предимно от Lilly и DM. Много обичам да си купувам разни неща от там, винаги има промоции и нови продукти. Както обикновено само около 20-30 % от нещата са такива, от които съм имала нужда. Всичко останало е напълно неоправдано, но пък ме прави доволна и ме кара да се усмихвам, тъй че считам че си е струвало.


 Май ще започна с това, с което явно съм се отплеснала - лаковете за нокти. Определено нямам нужда от още лакове, но тези ме изкушиха. Golden Rose Selective с новите си ниски цени (2 лв.), Rimmel с новата колекция на Rita Ora, а пък Maybelline с ментовия си разкошен цвят. А за лакочистителя в зелена опаковка на Lilly мога да кажа, че е най-добрия на света и се съмнявам някой да ме убеди в обратното.


Трябва да си призная, че в последно време имам проблеми с кожата на лицето, излизат ми постоянно пъпки. Нямам идея на какво се дължат, но адски ме дразнят и съм твърдо решена да се справя с тях веднъж завинаги. За целта си взех лосиона на Biotrade Acne Out, както и крема за лице La Roche Posay Duo + пък да видим колко ще ми помогнат. За измиване на лицето пък си избрах цитрусовия Garnier Pure Active. Засега много ми допада, дано и занапред да е така.


Бях решила в началото на лятото да използвам по-малко грим и да заместя фдт с по-леката му форма - бб крем. Но понеже не съм им голяма почитателка, а и Мариета ми препоръча горещо сс крема на Bourjois, то си взех него. Бях доволна от крема за очи от същата серия, доволна съм засега и от сс крема за лице.
Спиралите на Maybelline в момента са много намалени (8,69 лв) и просто нямаше как да не си взема любимата спирала за дължина The Falsies.
A Golden Rose Mineral Terracota Powder имам в по-тъмния вариант, но ми оранжавее, а пък е симпатичен продукт, та си го взех и в по-светлия цвят. Лявата част използвам за цялото лице, а дясната като хайлайтър.
Напоследък съм явно на вълна цитрусови аромати и покупката на душ гел от Balea с аромат на мандарина се дължи на нея.


Спрея за коса с морска сол пак на Balea е супер иновативен продукт. Аз обожавам косата си след морските бани и даже понякога я оставям така. Става чуплива и прекрасна. Да видим дали с този спрей ще упсея да постигна желания ефект.
Свърши ми спрея за разплитане на краищата на косата и се чудих много какъв да си взема. Накрая заложих на сигурното със Schwarzkopf Gliss Total Repair.
И за десерт няколко червила.


Maybelline имат намаление този месец и аз си купих поредното ярко червило от колекцията The Vivids, както и вотра опаковка от любимото ми Color Whisper 430 Coral Ambition. Миналото лято ми беше фаворит и го изхабих цялото. А когато бях в магазина на M.A.C просто от любопитство попитах дали случайно нямат червилото Sweet & Sour, за което четох че вече е в постоянния асортимент на марката. И за моя голяма изненада казаха, че го имат! Естествено не съм мислила дали да го взема или не, то само се настани в чантата ми на момента. А пък гланца на Bourjois взех спонтанно от квартално магазинче, защото беше на промоция за 8лв. Но не ми харесва, твърде металически ми идва...
Оказва се, че след като направих снимките за този пост, си купих още  едно две (добре де, малко повече) нещица, та ще включа и тях. Бях в търсене на нова мицеларна вода. Но исках да е в малка опаковка, за да я тествам и ако не харесам, да не съжалявам. Така попаднах на зелената версия на SVR. Нямам още впечатления, но се надявам да ми допадне.
И ако се сещате малко по-горе споменах за новата серия лакове на Rimmel, но нямах намерение да купувам още цветове. Докато не се срещнах с Мариета и Кристин, които бяха с 853 Pillow Talk. Сега е на ноктите ми и съм възхитена.
 


Точно тази четка на Eco Tools все я гледам и не си я вземам, защото ме дразни че отдолу има острилка. Просто естестически не ми харесва. Но пък друга четка молив тук не мога да намеря, та най-накрая си я купих.
Червилото е на Max Factor цвят Flushed Fucsia и си го купувам за втори път. Беше намалено в Lillly, а този цвят вече рядко се намира, затова си го взех.
 
Предполагам, че с времето ще направя ревюта на някои от продуктите, но ако междувременно ви интересува нещо по-конкретно, питайте и ще ви отговоря с удоволствие.
 

Хубав ден!

14 коментара:

  1. Наистина ли лакочистителят е толкова добър? Трябва да го пробвам и аз... Какво е цената му? Със здраве да си ползваш новите придобивки! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ооо да, лакочистителят е номер 1! Цената му е около лев и нещо, два.. супер изгоден е. Благодаря ти :)

      Изтриване
  2. Имам спрей с морска сол на друга марка и първоначално бях шокирана как може да има такъв продукт (падна ми се от Глоси), обаче сега не мога без него, когато искам да направя косата си хвърчаща аххаха
    И аз обичам след плажа и морската вода да си оставя косата така. Единствено ме дразни, че е суха, ама пълно щастие няма ахахаха
    Честити придобивки. Моля за отзиви за римелската Рита Ора като издържливост. Имам от 60 секундните и хич не ме кефят като дълготрайност :*

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А мен ме дразни малко, че косата ми става леко лепкава... ама съм го пробвала само веднъж, рано ми е за отзиви... А за лаковете, трайността при мен е прилична, да речем три дни без поражения, на четвъртия леко обелени връхчета... добре е според мен...

      Изтриване
  3. Меги, пак си вилняла по магазините :) Ще чакам отзивите за морския спрей на Balea. Ползвам го от известно време, но ми изсушава краищата на косата. Интересно ще ми е да разбера какво мислиш за него :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съвсем скоро ще има отзиви за морския спрей, обещавам :)

      Изтриване
  4. Страхотни покупки, Меги! Още не съм пробвала спрея с морска сол. Нещо се притеснявам, че може да се получи кофти. Ако го изпробваш тези дни, дразни един ред :) Другия месец задължително ще си взема (най-накрая) червило на Mac

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти :) Засега само веднъж го пробвах, но веднага щом си сложа пак от него, ще ти пиша :) А като ходиш за червило на Mac, задължително вземи и мен :) а после ще минем през Сефора аз да си взмема на Too Faced :)

      Изтриване
  5. Много хубави неща си си купила :):)

    ОтговорИзтриване
  6. Ох, тези червила изглеждат просто страхотно!

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотни придобивки :)) останаха ми очите в червилото на MAC, ще чакам отзиви за него :) отдавна се каня да си го купя, но нещо не случвам с червилата на MAC :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Защо не случваш с техните червила? а за Sweet & Sour определено трябва да напиша няколко думи <3

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...