вторник, 30 декември 2014 г.

December Favourites 2014

Здравейте!

В предпоследния ден от годината реших да ви покажа любимите си продукти за месец декември. Това е последния ми пост за 2014 и се надявам да ви хареса. Знам, че покрай празниците не бях много активна в блога, но имах нужда от почивка. Обещавам догодина да се завърна с пълна сила и вдъхновение.
 
А сега, вижте кои са моите любимци за декември.
 
 
 
През този месец продуктите на L'Oreal бяха много намалени и аз се възползвах и си взех по-светъл цвят от фдт True Match. Е, цвета Vanilla Rose пак не е напълно моя цвят, но определено е по-добре от по-тъмния вариант, който също имам. Изключително хвален фдт, който аз също харесвам, но не мисля, че е чак толкова прекрасен и невероятен колкото го описват. Има си своите недостатъци, но наистина е добър продукт и го ползвах почти през целия декември.

Наред с този фдт ползвах постоянно и озаряващия коректор Dream Lumi на Maybelline. Хем е много лек и приятен за носене, хем прикрива тъмните кръгове, хем озарява. Чудесен е и не знам как може да не се продава по нашите магазини.


Сякаш преди не съм имала нужда да фиксирам коректора с пудра, но отскоро го правя и ми харесва крайния резултат. За целта нанасям от безцветната Essence All About Matt!

Не знам дали помните, но наскоро правих пост за лимитирания сет от Too Faced. В него ви показах и базата за сенки. Харесвам я много, защото е с приятна консистенция, която се разнася лесно и има лек телесен цвят. Сенките ми не мърдат от мястото си и се блендват идеално.

Бях отвикнала да ползвам крем за ръце, но в това време просто ми се налага. Много съм доволна от този на Рефан с аромат на бразилски орех. Не само ухае супер, но и върши чудесна работа и попива бързо.

За косата си пък ползвам постоянно олиото за сухи краища от Avon. То ми е фаворит от години и продължавам все така да го харесвам. Спомага за лесното разресване и прави косата ми мека.

А що се отнася до ноктите, имам си нов фаворит, който никак не е типичен за мен, защото е брокатен. Става дума за Essie Summit of Style.



Коледният ми маникюр беше с него, а следколедния също. Едва снощи го махнах и сега мисля отново с кой лак да го съчетая. Не мога да спра да го ползвам!

Golden Rose имат нови гланцове и аз вече имам два от тях, като първия ми е тотален фаворит. Номер 116 е, прасковен с множество златни блестящи частици. Обожавам го! Стои толкова нежно и красиво!!! Има разкошен блясък, но не лепне. Идеал Петров!



Най-накрая си купих от бътър червилата на Nyx. Имам цвета Bit of Honey, който самостоятелно е доста нюд, но под някой любим гланц (досещате ли се кой?) стои прекрасно, защото променя леко цвета си.

Това беше от мен за тази година, ще се видим през 2015-та!!!
 

12 коментара:

  1. Страхотни любимци <3 За лака на Essie хич не се и изненадвам :)
    P.S. Догодина трябва да се разходим и аз да аз да си взема butter червило :))))

    ОтговорИзтриване
  2. Любимците ти наистина са много хубави! Благородно ти завиждам за козметиката на Too Faced, а лака на Essie е жесток :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, дано и ти имаш техни продукти много скоро :))

      Изтриване
  3. Страхотни препоръки, както винаги. Тотално ме убеди да потърся лака на Essie!

    ОтговорИзтриване
  4. Глосовете на Golden Rose изглеждат много симпатично, лепнат ли? И разтичат ли се, ако се носят без молив?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нито лепнат, нито се разтичат, а същевременно придават много блясък, страхотни са!

      Изтриване
  5. <333 Нямам какво повече да добавя ;дд

    ОтговорИзтриване
  6. Глосът на Golden Rose е с невероятен цвят :)) разкош

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...