понеделник, 1 декември 2014 г.

Maybelline Dream Lumi Concealer - ревю

Здравейте!


Днес отново ще говоря за продукт, който не се предлага по нашите магазини, но пък лесно може да се поръча от чуждестранен сайт. Аз моя си го взех от любимия ми http://www.feelunique.com/ като редовната му цена е 6,99 паунда. Но както обичам да казвам всеки път, често правят намаления, а и доставката е безплатна, така че си заслужава да хвърлите едно око. 
 


Maybelline Dream Lumi Concealer е озаряващ коректор. Така че аз не очаквах кой знае каква покривност, но бях приятно изненадана. Използвам го предимно за зоната под очите, но преспокойно за по-голям ефект може да се нанася и в други зони, които искаме да подчертаем.
 
Тип писалка е, което лично за мен значи, че ще свърши бързо. Не го използвам всеки ден, така че още има от него, но е значително намалял.
 
Има си четчица накрая и аз го нанасям директно от нея. Удобна ми е и с нея коректора се разнася лесно.

 
 
Моят цвят е 01 Ivory - най-светлия. Аз обичам коректора ми да е по-светъл от тона на фдт-а, за да има наистина озаряващ и събуждащ ефект. Според мен този цвят е с прасковен подтон, който се справя идеално с тъмните ми кръгове под очите.
 

 
 
Има наистина добра покривност, особено за озаряващ коректор.
 
Консистенцията е мека и кремообразна и при мен не се врязва във фините линии под очите.
 
Maybelline Dream Lumi Concealer ми напомня за сс крема за очи на Bourjois и наистина го харесвам. Нямам обяснение защо толкова добър и хвален продукт не се внася в България.
 

 

 
 
Maybelline Dream Lumi Concealer е страхотен продукт, който със сигурност ще поръчам пак.
 
Някой да знае кога са големите намаления във feelunique? :)))
 

2 коментара:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...