сряда, 24 декември 2014 г.

My Christmas Nails

Здравейте!


Essie пуснаха нова колекция лакове и аз отново си купих един от тях, и то не кой да е, а най-лъскавия - Summit of Style. Обаче той е лак, който се използва като акцент, а не самостоятелно, или поне аз така правя... Разбрах за него виждайки го на ноктите на бюти блогърката Lily Pebbles. Тя го беше нанесла над тъмно червено/лилав лак тип Essie Wicked. Аз обаче исках да пробвам новия си лак Golden Rose 32 от новата им серия. И така се роди моят коледен маникюр...


Не съм слагала база, директно нанесох два слоя от лака на Golden Rose от новата им серия Color Expert. За пръв път го ползвам и честно казано постоях няколко дни само с него, за да имам представа дали ще е траен и дали ще ми хареса. 


И когато установих, че положителното ми мнение е вече затвърдено, продължих със следващия лак - Essie Summit of Style - или иначе казано звездата на този маникюр...


Друг лъскав лак никога не ме е впечатлявал толкова. Трябваше да го видя на нечии други нокти, за да видя колко е красив и да го поискам. Иначе никога, ама никога нямаше да си го купя. 

Нанесох стабилно количество от него, така че бронзовите блестящи частички да покрият почти напълно ноктите ми. И все пак исках отдолу да си личи тъмния ми лак на Golden Rose. 

И ето какво се получи.



Лакът на Essie съхне адски бързо, но аз за всеки случай сложих и един слой от топ лака Insta Dri на Sally Hansen. Откакто го имам, не мога без него. А и добавя допълнително блясък, което за коледен маникюр си е задължително. 

Смятам, че резултата са красиви и бляскави, но същевременно тотално различни и нестандартни нокти, които донякъде приличат на топка от украса на елха.


Този маникюр е толкова нетипичен за мен, момичето обичащо кремообразните пастелни лакове. Обаче съм толкова запленена от тази комбинация от лакове, че я правя за втори път и вече нямам търпение да я направя отново. 

Пропуснах да спомена, че частиците в лака на Essie са в цвят старо злато, почти бронзови. И се махат ужасно трудно. Дори любимия ми маслен лакочистител на Lilly не успява да се справи безпроблемно и пада голямо търкане... Ако искате, мога да направя ревю на лака, само кажете...

Споделете какво мислите за моя празничен, бляскав маникюр?

Весели празници!

10 коментара:

  1. Никога не съм харесвала такъв тип блестящи лакове, не знам защо, напоследък са много модерни. Но си права, че видяно на чужди нокти, положението се променя :) Хубава идея за коледен маникюр, различно от традиционния червен маникюр :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз, но щом го видях, просто се влюбих, определено беше неочаквана любов от пръв поглед :)

      Изтриване
  2. Леле с лака на Essie е станало убиец! Страхотно изглежда :)

    ОтговорИзтриване
  3. Невероятен е! Добре, че беше ти да си го купя ;) <3 Наистина съхне бързо и е супер покривен... аз малко се оливам със слоевете, но какво да се прави.. обожавам го!

    ОтговорИзтриване
  4. Ето това е съвпадение! До вчера бях с абсолютно същата комбинация, само основата ми е на Еси :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Aаа, супер!!! Мноого яка комбинация, особено за празниците :)))

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...