четвъртък, 4 декември 2014 г.

Revlon Colorburst Lacquer Balm - 105 Demure Reservee

Здравейте!

Осъзнах, че имам любимо червило, което си няма отделен пост?! Веднага се заех да поправя грешката и ви представям Revlon Colorburst Lacquer Balm в цвят 105 Demure Reservee.
 
 
 
 
Имам го от лятото и го носих тогава, нося го и сега и в общи линии е идеално за всеки сезон. Така е защото цвета е много дискретен и отива на всеки грим.
 
Нямах намерение да пробвам блестящите чъбита от тази серия. По-скоро бях запленена от матовите цветове. Но в един момент реших, че няма причина поради която да не да ги погледна поне и така си купих Revlon Colorburst Lacquer Balm 105 Demure Reservee.
 
Не му помня цената, но мисля че e около 17-18 лв., което според мен е доста за продукт на Revlon.
 
Опаковката е лъскава и е същия цвят като червилото.
 

 

 
 
Идеята на серията Lacquer Balm червилата e че са с блясък, тоест имат блестящи частици. И честно казано аз не съм фен на такъв тип продукти, обаче чъбито на Revlon е толкова дискретно, че ми харесва. Предполагам, че това много зависи от цвета на червилото. 105 Demure Reservee е много нежно и подходящо за всеки тип устни розово прасковено. Цветът е светъл, почти нюд. А пък и частиците са много малки и сиви и блещукат много приятно, като създават илюзия за по-обемни утни.
 

 
И тъй като това е хибриден продукт - хем е червило, хем балсам за устни - е адски удобно за носене, защото е меко и подхранва устните.
 
Има ментов аромат, който на мен ми е супер освежаващ.
 

 
 
Формулата му е мека и кремообразна. И не изсушава устните.
 
Чудих му се толкова, а накрая се оказва че го харесвам повечето от матовото.
 
Харесва ми и си го ползвам постоянно без значение от сезона :)
 
 
До скоро!
 

8 коментара:

  1. Ехх, че приятен цвят. Направо ми идва да изляза сега и да го "издиря" :D

    ОтговорИзтриване
  2. И аз го имам това чъби и бях забравила за него. Ще го извадя от шкафа и ще си го понося тези дни. Мерси, че ме подсети :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...