понеделник, 23 февруари 2015 г.

Too Faced La Creme Lipstick - Marshmallow Bunny

Здравейте!

Навярно вече знаете за любовта ми към червилата. Оправдавайки се с нея, си купих червило на марка, която много харесвам - Too Faced. Избрах първото ми тяхно червило да е от серията La Creme. Пък и това напълно съвпада с моя вкус.

Не мисля, че при нас се предлагат всичките нюанси от серията, но пак имаше избор от около 7-8. Аз си взех светло бебешко розово, което се казва Marshmallow Bunny, най-разкошното име на света.


Това, което ме спираше да си взема това червило, е цената му от 39 лв. Уж щях да чакам някое намаление, но търпението ми се изчерпа.

Както името предполага, текстурата е кремообразна. Обаче въпреки това, трайността е добра, поне при мен. Червилото се нанася супер лесно, но за съжаление подчертава сухите участъци. И за още по-голямо съжаление, след време се образува онази досадна бяла линия. Дано проблема да е само при мен, иначе би било жалко.


Цвeтът е разкошен и един от малкото розови, с които се харесвам, даже да не кажа единствения. Светъл е, но не прави зъбите да изглеждат жълти. В гилзата цвета е някак по-ярък и коралов, на устните обаче е розов. Всъщност името Marshmallow не е никак случайно, защото цвета на червилото е същия като на тези сладки меки бонбони.

Между другото това червило идва в картонена опаковка, която е най-оригиналната, която съм виждала някога. Толкова е красива, че още си я пазя. А пък самата гилза е златна и името на марката е гравирано на нея.


По принцип в консистенцията няма блестящи частици, но финиша на червилото е леко гланцов и сатенен.
Определено има нещо различно в това червило. Не прилича на нито едно от "да не казвам колко имам" другите ми червила.


Не съм спряла да нося Too Faced La Creme Lipstick - Marshmallow Bunny откакто го имам, въпреки недостатъците му. Обожавам начина, по който  цвета му се съчетава с нежните грим визии, които аз предпочитам.

И едно признание като за финал - искам всичките цветове от тази серия!!!

4 коментара:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...