понеделник, 4 май 2015 г.

Любими продукти - април 2015

Здравейте!

Винаги се чудя как да започвам постовете с любимци, защото още от заглавието става ясно. Този път няма да разпъвам локуми, а пристъпвам към действие. 


Парфюмът на месеца е Armani Code. Имам го от много време и дори цвета му вече се промени, но продължавам да го обичам. Не мога да определям нотките на парфюмите, но мога да кажа, че ароматът на този е доста чувствен.



В по-топлите дни ми беше много приятно да нося розово-прасковено червило. Доста често бях с YSL 59 Golden Melon. Блестящите златни частици са идеални за пролетните дни, когато се отразяват в слънцето.


Любимият ми глос за пореден път е Golden Rose Color Sensation, само че в нюанс 103. Неутрален цвят, който сам по себе си е доста плътен и покривен. А пък в комбинация с някое нюд червило, става още по-разкошен.
Душ гела на месеца 100% е Avon Naturals Pink Daisy & Sicilian Lemon.


Има страхотен свеж аромат. Всъщност точно заради уханието ми харесва толкова самия продукт. Това ми е втора опаковка, първата ще видите в поста с празни опаковки.

O.P.I Mod about you миналата година исках като луда. Обаче заради нетрайната на моите нокти формула не можех да му се насладя достатъчно. Добре, че открих топ лака "бетон" Essie Good to go!!!

За спиралата Maybelline Lash Sensational дълго време имах смесени чувства, като накрая доброто в нея победи (а.к.а. спря да бъде прекалено течна). Много добре извива миглите, придава им и дължина и обем. Мисля да я определя за моята любима дрогерийна спирала.

Моливите и камуфлажа................. Ако долната снимка имаше име - то това щеше да е то.


Rimmel Scandaleyes са любимите ми моливи за очи ever! Пигментирани, меки, трайни и евтини! Не е изненада за никой, че аз все се въртя покрай неутралните/кафяви нюанси за клепачите си. Затова и любимец ми е точно 003 Brown, който обичам да нося във водната линия. A Bad Girl Bronze е една идея по-различен, защото има леко червенеещи частици в него, които стоят разкошно на кафяви очи.

Бях забравила защо толкова много харесвам коректора Catrice Camouflage. Ама през април си припомних, защото имах доста за прикриване по лицето си. Покривен е и достатъчно издържлив. Голям помощник ми е в грима в "онези дни".

За под очите пък разчитах на коректора/хайлайтър M.A.C Prep+Prime.
През април си имах и любим руж - Avon Luxe - Couture Rose.


Не е розов според мен, а коралов/прасковен. Матов и пигментиран, правеше ме да изглеждам свежа въпреки малкото сън и пролетната умора. Жалко само, че не е много траен.
Clinique Moisture Search  е крем за лице, с който се сдобих в добрите стари дни, когато в списание Grazia имаше интересни подаръци.


Бурканчето е мъничко, но стига за дълго време, защото крема е много икономичен. Започнах да го използвам когато в началото на месеца пътувах и взех с мен само мостри и тестери. Лек е и попива бързо, но същевременн е достатъчно хидратиращ. Приятна изненада е.

Между другото, все още е началото на май, но аз отсега имам изявени фаворити. Живот и здраве ще разберете скоро кои са.

Желая ви хубав ден!

6 коментара:

  1. Кремчето ми е голям фаворит! И малко ме е яд, че не взех пълноразмерен от него, а от друга серия на Клиник, която се оказа не толкова добра за мен, колкото този! Но като приключа тази опаковка, ще го взема със сигурност :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, и на мен ми е фаворит, даже чак неочаквано голям... :)

      Изтриване
  2. Страхотни любимци си имаш. И аз като теб обожавам този парфюм, баща ми ми го беше купил през 2007, тъкмо беше излязал и помня, че го носих много в Америка, постоянно ме питаха с какво съм. Супер хубави спомени ми навява и дори в момента си имам ново шишенце, на което му се развали незнайно как пръскалото (?) и трябва да се поливам с него ако искам да го ползвам.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Жени! И на мен този парфюм ми напомня за отминали моменти, това ми е второ шишенце от него :)

      Изтриване
  3. Наистина страхотни любимци, че и много, беше много интересен пост за четене :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...