петък, 28 август 2015 г.

Любими продукти - август 2015

Здравейте!

Отново е време за любимците на месеца. През по-голямата част от август не носих грим, но пък през останалото време се наслаждавах на някои неща от колекцията си. Ето ги и тях.


На който му е писнало да слуша за хайлайтъри, моля да пропусне следващите редове. Придавах тен и загар на лицето си с цели три продукта. Artdeco Sunshine Glow Fluid е течен бронзър, който обичам да нанасям на по-изпъкналите части на лицето (където по принцип най-бързо хващаме тен). Запечатвам го с Golden Rose Mineral Terracota Powder 06. И накрая завършвам с M.A.C Soft & Gentle по скулите и носа.

Честно, прекалявам с хайлайтърите, но пък много ми харесва резултата от тях.


Открих перфектната четка за коректор - Real Techniques Setting Brush. Разнася го буквално за секунди и резултата е безупречен.

Любимия ми парфюм не само за август, но и за лятото е Hermes Le Jardin de Monsieur Li. Много е необичаен. Мирише на чистичко и свежо.


Една от любимите ми Youtube влогърки Amelia Liana се беше влюбила в лака Maybelline Super Stay Sun Kissed, но при нас както винаги новите неща ги няма... Най-близкия двойник, който намерих е Avon Gel Finish Dazzle Pink. Оказа се, че в него има блестящи частици, което в първия момент ме разочарова. Но на този прасковено-розов лак те му отиват. Страхотен е за лятото.


Най-най-най-любимия ми продукт за месеца е Yves Saint Laurent Tint in oil 5. Не го заменям за нищо на света. Това е най-универсалния продукт за устни, който притежавам. Хем омекотява устните ми, хем им придава приятен цвят и блясък, хем ухае божествено. Толкова е комфортно за носене, а и прави впечатление и получавам комплименти когато съм с него.

Нямах много любимци за изминалия месец, но като цяло ползвах все едни и същи фдт, коректор, спирала... Няма смисъл да ги споменавам постоянно...

До скоро!

8 коментара:

  1. И аз си получих олито на YSL, влюбена съм!!! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Сериозно започвам да се замислям и аз за tint in oil-a на YSL, много хвалби отнесе безспорно. :) Разбирам манията ти по хайлайтърите, Mary Lou-то не ми е достатъчен вече...искам да пробвам и още, и още. :D

    ОтговорИзтриване
  3. Гел лаковете на Avon са страхотни :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, и аз ги харесвам, за разлика от останалите им серии...

      Изтриване
  4. Highlighter Queen зарибяваш ме и мен жестоко отново <33 Готини любимци :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ти си твърда като скала, чак не мога да повярвам че съм те зарибила :D

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...