събота, 2 януари 2016 г.

Последни покупки за 2015-та

Здравейте!

Днес искам да ви покажа последните си покупки за 2015-та.


  • Essence Gel Top Coat
Въпреки че този лак се сгъстява прекалено бързо (само след 7-8 ползвания), дава разкошен блясък на ноктите и затова си купих нов. Пък и струва само около 5 лв. 
  • Nuxe Bio Beaute оцветен балсам за устни с праскова (около 13 лв. в аптеките)
Нямах нужда от нов балсам за устни, но пък исках такъв в тубичка (вече имам един на Alverde, но той е зелено-бял на цвят и ми е за домашна употреба). А и новата серия на Nuxe ме заинтригува. Имаше три варианта, аз си избрах прасковения. Малко е лепкав, но пък е хубав.
  • Nuxe Bio Beaute крем за очи (цена око 21-22 лв.)
Аз не мога без крем за очи, а този на Clarins който имам не ми действа добре, явно съм алергична към някоя от съставките и нямаше как да продължавам да го ползвам. Затова щом видях новата серия на Nuxe, бях убедена че крема за очи ще е хубав. Има изчистен състав и се справя чудесно с подхранването на зоната под очите. 


  • Max Factor Face Finity база за лице (намалена на 16,80 лв. в ДМ)
Кристин много харесва тази база за лице, затова се доверих на преценката й и си я купих когато беше намалена. С нея наистина фдт-а се нанася по-лесно и плавно. Радвам се, че не ми запушва порите и не ми образува несъвършенства по кожата. Не съм забелязала да променя трайността на грима или пък да матира кожата.


  • Maybelline Lash Sensational Mascara (намалена на 8,99 лв. в Lilly)
Взех си още една бройка от любимата спирала, че кой знае вече кога ще я намалят, а и като гледам нещо не се намира лесно по стелажите на марката. 
  • Batiste Medium & Brunette сух шампоан (около 7-8 лв. в Lilly)
Пак благодарение на Кристин установих, че това е любимия ми сух шампоан. Най-добре действа на косата ми, а също не ми оставя бели следи, защото е оцветен в кафяво.
  • Golden Rose Matte Lipstick Crayon 13 & 15 (около 4 лв.)
На пръв поглед тези моливи много приличат на Velvet Matte серията - и като цветове и като консистенция. Но с времето установих, че всъщност тези моливи червила са по-меки и по-малко изсушаващи. Нося ги почти всеки ден, особено прасковения цвят (номер 15). 

  • S-he Volume Up Lipgloss 142/215 (около 5 лв. в ДМ)
Не знам дали това е номера на гланца, но друга информация не откривам. Исках да си взема полупрозрачен розов гланц, който да дава обем на устните. Този го прави и защото има изтръпващо чувство щом се нанесе. 


И последно една спонтанна покупка, която ме прави щастлива всеки ден щом си сложа грима.
  • Руж Rimmel 120 Pink Rose (цена 11-12 лв.)
Този руж беше любов от пръв поглед. Още щом го видях на ръката си, знаех че ще ми хареса на лицето. Цветът е неутрален, леко прасковен. Не мога да прекаля с него колкото и да слагам, защото е деликатен. 


Получих и няколко козметични продукта за Коледа, но тях ще видите в пост с празни опаковки защото докато се наканя да ги снимам, вече ги използвах доста. 

Започвам новата година с надеждата да се сдобия с още много прекрасни неща. 

Честита 2016-та!!!

2 коментара:

  1. Супер покупки! Гласувам с две ръце за матовите моливи на GR. Аз също имам прасковата, но при мен стои леко тебеширено- съвсем ми изтрива устните, затова го нося с гланц отгоре. Иначе по-любим засега ми е №19- перфектното виненочервено с по-скоро лилав подтон. Страхотен цвят за зимата. Определено ще си взема още 2-3, може би червени и коралови.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И при мен стои малко тебеширено, съветвам те да го разнесеш леко с пръсти, така ефекта е по-хубав :)))

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...