четвъртък, 4 февруари 2016 г.

Любими продукти - Януари 2016

Здравейте!

Нямам много любимци за миналия месец, защото почти всичко което харесвам и ползвам напоследък, си е все едно и също и вече съм показвала в предните публикации с любимци. Но много обичам да пиша такива постове, затова макар и малко, реших да ви покажа няколкото неща, които ме впечатлиха през Януари. 

  • Rimmel Lasting Finish 25h - фдт
Напоследък съм толкова бледа, че реших да изкарам от запасите по-светлите си фдт-и. Когато купих новия фдт на Rimmel, не му дадох достатъчно шанс да ми допадне. Сега обаче го ползвам ежедневно и фиксиран с пудра, този фдт стои много добре. Покривен е и със сатенен финиш. Определено съм фен на фдт-ите на Rimmel. 

  • O.P.I Mod About You лак за нокти
Знаете, че не харесвам лаковете на O.P.I защото не са никак трайни на моите нокти. Обаче запечатан с добър топ лак, Mod About You е забележително издържлив. А цвета му е това, което обожавам - студено розово, което е почти неоново. 
  • Nivea Waterlily & Oil душ гел
Много е нежен този душ гел, обогатен с подхранващи маслени перли. Прави богата пяна и ухае прекрасно. 

  • Nuxe Bio Beaute Tinted Repairing Lip balm with peach pulp
Не пропуснах новата био серия на Nuxe и се сдобих с леко оцветен балсам за устни. Хареса ми дори повече отколкото очаквах. Ползвам го всяка вечер и състоянието на устните ми е идеално, дори сега през зимата. Има гъста и мека консистенция и лек цвят. 


  • Alverde масло за тяло с макадамия и масло от карите
Хич не съм редовна в ползването на балсам за тяло, обаче в тези студени дни ми се налагаше. Спокойно мога да кажа, че това масло за тяло спаси състоянието на кожата ми, която стана ужасно суха и сърбяща. Сега е мека и подхранена. 


  • Golden Rose Matte Lipstick Crayon - 15 
Консистенцията и прасковения нюд цвят на този молив-червило ми допаднаха толкова много, че го носих през целия месец и не излизаше от козметичната ми чантичка. Имам и друг цвят от тези моливи, но този по ми лежи на сърце. 



Това бяха любимците ми за миналия месец. А кои бяха вашите?

4 коментара:

  1. Много интересни любимци. Мисля да пробвам червилото на Голден роуз. http://make-upslave.blogspot.bg/2016/01/january-favorites-beauty-balmreal.html ако искаш разгледай моите любимци :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...