неделя, 21 февруари 2016 г.

Bio Beauté by Nuxe

Здравейте!

Наскоро Nuxe пуснаха нова серия на пазара - Bio Beauté. Аз си купих 3 неща - два балсама за устни и крем за очи. Ползвам ги от почти два месеца и дойде време да споделя мнението си за тях. 

*Nuxe може да намерите в почти всяка аптека, но лично аз препоръчвам Ремедиум, защото там винаги е значително по-евтино.


Аз харесвам марката Nuxe, затова не се замислих особено дали продуктите от новата им серия ще са хубави. И честно казано ми се иска да пробвам всичките неща от Bio Beauté (в превод Био красота). 

Не помня кое купих първо, но май беше крема за очи. Имах нужда от нов, понеже този на Clarins който ползвах ми действаше зле на кожата. Дори не си направих труда да се поровя малко в интернет за мнения, а направо го грабнах с мисълта "Nuxe е, био е и няма вредни съставки, би трябвало да е хубав". Освен това предлага всичко, което аз търся в един крем за очи в момента - енергизищ е, против подпухване и анти-ейдж. 

Bio Beauté by Nuxe Eye Contour Care - 15 ml, , цена около 27-28 лв. 

Мнението ми за крема е, че не е лош, но не е и кой знае какво. Забелязах, че наистина помага с предотвратяването на подпухване. Омекотява кожата под очите, но не смятам че е достатъчно хидратиращ. Тук трябва да се вземе предвид, че при мен тази зона е доста суха. Не е повлиял на тъмните ми кръгове или в намаляването на фините линии. Ще го изхабя преди да е изтекъл срока му на годност от 6 месеца, но не мисля че бих го купила отново. 


Балсамът за устни в тубичка си взех, защото исках да имам течен и с лек цвят за през зимата, който да ползвам и през деня. Оказа се, че го ползвам предимно в къщи и вечер...

Bio Beauté by Nuxe Tinted Reparing Lip Balm - Rosy Peach - 15 мл, цена около 12-13 лв.

Този балсам за устни в началото не показа колко ефективен и пристрастяващ ще е. Сега не минава и ден и нощ без да го ползвам поне по няколко пъти. Не че и един път не е достатъчен, но аз имам навика да прекалявам с него, защото ефекта е чудесен. Омекотява устните на мига, а също така ги и подхранва идеално. Наистина придава лек цвят, едва доловим. А има и блясък, така че би бил страхотно решение за през деня, но аз нали съм пристрастена към червила, та не посягам към него в светлите часове на денонощието. 

Има плътна консистенция, която обаче е много мека и се маже като масло, без да се разтича. Като ефект на устните най-много ми прилича на маслата за устни на Korres. 

И понеже имаше промоция на балсамите за устни във формата на стик в аптеки Ремедиум, не можах да устоя и си купих и такъв.



Bio Beauté by Nuxe High Nutrition Lip Stick with Natural Cold Cream for dry and damaged lips - 4g цена 7,50 лв. (двата бяха 15 лв). 

Моите устни особено през зимата са наистина сухи и изпръхнали не само заради студа и вятъра, а и защото обичам да нося матови червила. Затова реших, че този балсам за устни ще ми е от полза. Честно казано в началото не ми се стори достатъчно добър, но ще му дам още известно време. Засега смятам, че ми е твърде сух, леко лепкав и не особено подхранващ


Като цяло съм доволна от решението си да купя три продукта от тази серия главно заради добрия състав. Балсамът за устни в тубичка определено е моя фаворит. Любопитна съм и за другите неща от серията, затова обмислям покупката на още няколко продукта от Bio Beauté by Nuxe. Вие бихте ли ми препоръчали някой от тях?

5 коментара:

  1. Искам балсама :ддд Ама първо да свърша моя ;) Полезно ревю Меги! Аз се чудех доста на околоочния. Може и да ми пасне. Нали не съм много претенциозна още към тези продукти ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Бях много разочарована от прехваления балсам в бурканчето и се бях зарекла да не купувам техен балсам повече... Но този в тубичката ми изглежда интересен :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз не съм фен на балсама в бурканчето, но този в тубичката е страхотен :)

      Меги, аз май достатъчно съм ги хвалила техните продукти в моя блог и знаеш кой харесвам :D Мицеларната вода ми липсва, беше много приятна.

      Изтриване
    2. Според мен балсама в бурканчето е леко прехвален, но пък при мен върши работа. Обаче този в тубичката за мен лично е много по-добър...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...