петък, 26 февруари 2016 г.

Drugstore Makeup Haul - Catrice, Essence, H&M...

Здравейте!

Това е първия пост с нови покупки от 2016-та. Честно казано не си бях купила почти нищо доскоро, но след това малко по малко намерих разни нови неща по магазините и доброто ми поведение отиде на кино. Този път всичките ми покупки са от дрогерийните магазини DM и Lilly, в Сефора напоследък не съм виждала нищо интересно.

Essence и Catrice пуснаха наскоро нови колекции и аз грабнах по нещо (от Catrice няколко неща) от тях. 


В DM любимата ми спирала Maybelline Lash Sensational беше намалена (8,99 лв.) и побързах да си взема две бройки. Лаковете на Rimmel (1.95 лв.) също бяха на промоция и затова си взех 300 Glaston-Berry. Разкошен е, отдавна си търсех такъв ярък цвят.


Откакто H&M обновиха линията си гримове ми се искаше да пробвам единичните сенки в цвят Baci di Dama (11.99 лв.). Имам ги от почти два месеца, но почти не съм ги ползвала, цвета на ръката ми сякаш стои по-добре отколкото на клепача ми. Но тепърва ми предстои да ги нося и ще видим как ще са.

Ивана от http://www.dreamofjoe.com/ много похвали лака H&M Peachy Keen (11,99 лв.) и след като постоянно го заглеждах реших най-накрая да си го взема. Ще е много подходящ за лятото. На моите нокти стои по-прасковено, отколкото изглежда в шишенцето.


Когато веднъж пазарувах в H&M, на касите видях гланцове за 2 лв. Цветът Blush веднага привлече вниманието ми. Хем е почти прозрачен, хем има лек нюд тон. Както си личи, съм го използвала доста, защото прави устните ми стъклено бляскави.

Няколко червила ми привлякоха вниманието през последните два месеца. Първото е 162 Nude на Gosh, което Кристин много харесва и ми препоръча. Струва около 8 лв. и може да го намерите в магазин Елитис, в който честно казано последните пъти не ми беше никак приятно да пазарувам, но това е друга тема на разговор.

Взех си поредните два цвята от матовата серия на Golden Rose. За цената си от 4 лв. (бяха на промоция), са страхотни и като качество и като цветове. 03 е по-тъмен нюд, а 10 придава много елегантен вид на устните ми.


Отново се опитвам да заменя любимия молив за вежди с друг продукт. Този път заложих на силно препоръчания ми гел за вежди на Inglot (19 лв.). Избрах си най-светлия цвят - 11, който сивее. Изглежда естествено стига да е нанесен добре. Аз все още съм в търсене на подходяща четка, с която да го ползвам.


Поръчах си от enzo.bg още един цвят от ружовете Max Factor Creme Puff (17 лв.). 10 Nude Mauve е много деликатен и сияен неутрален руж и вече го обожавам.

Сега преминавам към новите колекции на Essence и Catrice. От Essence си харесах само един продукт за мигли с фибри, който реално е спирала, само че добавя освен туш и малки нишки които да издължават миглите и ги карат да изглеждат по-плътни и гъсти. За цената си от 6,19 лв. мисля че Forbidden Volume не е лош продукт, само дето отнема много време и слоеве до постигане на видим ефект.


Червилото 11 Аll about cupcake прилича много на оцветен балсам за устни. Комфортно е за носене и е чудесен избор за офиса (около 5-6 лв.).

Другият продукт от новата серия, който си взех са единичните сенки в нюанс 05 Taupe Secret. Малко са ронливи, но са супер меки и кадифени. Освен това цвета е перфектния за моя вкус тоуп.

Февруари при мен беше определено месеца на Catrice. Просто така се случи, че си взех руж и коректор от редовната серия, но след това видях доста нови неща на стелажите им, които ми изглеждаха обещаващо. Така се сдобих с цели 5 продукта на Catrice.

Ружа Defining Blush 100 Rose Couture (около 7-8 лв.) искам още от първия път, в който го видях. Но се убеждавах, че е толкова светъл че няма да си личи на кожата ми. После си казах "какво пък, може и да стои добре" и го взех. Много е нежен и стои супер на кожата, въпреки че е толкова светъл.


Издирвам течната версия на коректора Camouflage (около 7-8 лв.) отдавна и чак наскоро намерих налична бройка. Взех си по-светлия цвят 010 Porcelain. Много ми прилича на любимия ми коректор на Nyx, но тепърва ще събирам впечатления за него.

Нямах намерение да купувам ново червило от Catrice, но бонбонено розовия цвят на 090 Lovable Me (8,19 лв.) ме накара да си променя мнението. На ръката ми стои по-готино отколкото на устните обаче...

Не мога да повярвам, че точно на щанда на Catrice намерих кремообразна палитра за контуриране. All Round Contouring Palette за цена само от 8,19 лв. предоставя чудесна възможност да се науча да подчертавам чертите на лицето си. Още не съм я пробвала.

Взех си и пудрения вариант за контуриране, като си избрах по-светлия вариант - 010 Ashy Radiance (9,19 лв.). В палитрата има бронзър и хайлайтър. Цветовете ми пасват перфектно.


Понеже гела ми за измиване на лице свърши и нямах време да отида до Ремедиум да си купя отново от него, реших да си взема Nivea Aqua Effect за суха и чувствителна кожа междувременно. За под 10 лв. е добро решение.

Оплаквах се, че няма нищо ново и интересно по магазините, но сега изведнъж започват да пускат толкова много неща, че не знам дали ще мога да се удържа. Ще видим какво ще има в поста с нови придобивки другия месец...

7 коментара:

  1. Страхотни покупки. Най-интересни са ми контуриращите на Катрис. Ружа Rose couture също го заглеждах, но предвид, че не нося ружове... Надявам се да има отделни ревюта :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И на мен контуриращите продукти на Catrice са ми най-интригуващи. Тях си ги взех с такава радост и желание... и май като гледам ще ми оправдаят очакванията :)

      Изтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. Меги, благодарение на твоя блог открих най-страхотната спирала - Maybelline Lash Sensational, невероятна е! Благодаря и че споменаваш цените на продуктите ;) Щях да те питам тези дни да ми препоръчаш кристали за коса или подобен продукт срещу цъфтящи краища. Взех си на Alverde някакъв серум, но не съм го пробвала още. Хубав ден! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Иве, както винаги си много мила :) Аз не ползвам кристали, освен един серум за сухи краища на Avon... така че не знам какво да те посъветвам :(

      Изтриване
  4. Ружът на Catrice от новата им колекция ли е ,защото не мога да го намеря в Lilly?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не мисля, че е нов, има го от доста време по магазините...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...