понеделник, 21 март 2016 г.

Нови придобивки - Март 2016

Здравейте и честита първа Пролет!

Насъбраха ми се нови неща, които събрах накуп специално за тази публикация. Напоследък се появиха много нови продукти по стелажите на марките в дрогериите, на които аз не устоях. Започна нов сезон и увлечението ми към грима се завърна с пълна сила. Последните няколко месеца използвах все едни и същи неща, но сега съм готова за новите си придобивки. 


В началото на месеца имаше -30% на продуктите на Clinique и аз се възползвах купувайки фдт-а Beyond Perfecting, който се оказа голямо разочарование за мен. Ще дам повече детайли в отделен пост. Цена - 43,40 лв. 


За 8-ми март получих страхотна изненада - парфюма на Tom Ford Neroli Portofino. Обожавам го още от първия път когато се пръснах с него. Мирише ми на любимия жасмин, макар в нотките този аромат да липсва...

В магазин Stradivarius открих несесера, който сякаш е създаден за мен - мръсно бял на черни точки. Това ми е една от най-любимите комбинации за всички времена!!! Цена - 7,99 лв. 


Имах нужда от спрей за термозащита на косата, но в Елитис нямаше кой знае какъв избор, затова взех този на Taft. Дано да има полза от него. Цена - 6,49 лв. 

Натъкнах се на нова мицеларна вода от Bilka. И за нея ще направя отделен пост, като засега ще кажа че не е лоша. но ми люти на очите. Цена - 5,49 лв. 


В DM открих няколко нови неща от Essence. Имаше нови цветове от единичните им сенки и аз си харесах 08 Apricotta (цвят шампанско с прасковен подтон) и 20 Rosy Happiness (пепел от рози). Колкото първите са попадение, толкова вторите са разочарование (твърди са и не особено пигментирани). Цена - 3,49 лв. 

Взех си и балсамче за устни в тубичка, мислейки че е гланц. Все пак Glossy Kiss - Raspberry kiss ми допада, а и е едва 2,19 лв. 

Съвсем наскоро исках да видя дали ще се харесам с по-кафеникаво червило. За целта си взех Essence Velvet Matt течно червило в нюанс 06 Soft Nude. Изненадващо много ми допада. 


Имах нужда от нова очна линия и изкарах голям късмет, че любимата ми на L'Oreal беше намалена (цена 10,99 лв.). 

Преди дни видях при нас новата спирала на Maybelline - The Falsies Push Up Drama. След любимата ми Lash Sensational не мислех, че друга спирала ще ме впечатли, обааааче тази е върха! Само че ако не обичате сплъстени мигли, пропуснете я. Цена - 14,99 лв. 



Не знам дали от Bourjois са пуснали нови цветове от серията Rouge Edition Aqua Lacque или просто са сменили опаковките, но 08 Babe Idole много ми хареса. Не съм носила ярки червила сигурно вече от година, но това ми грабна погледа от раз. Като цвят и стейн ми напомня на любимото ми олио на YSL. Цена - 21,40 лв. 

Имах талон за отстъпка в H&M и докато бях на касата и плащах, грабнах един мъничък полупрозрачен прасковен гланц. Мирише на банани, което не ми харесва. Цена - 2,99 лв. 

Golden Rose продължават да вадят нови продукти. Сега са пуснали стик ружове и нови блестящи пудри. Избрах си матов бебешко розов руж (номер 104), който ми харесва но още се уча как да го нанасям равномерно. А Mineral Terracota Powder 08 Radiant Highlighter е разкошно озаряващ, който вече ми е сред любимите продукти. Цена - руж 9,59 лв., хайлайтър 10,99 лв.


Много ми хареса лака на ноктите на продавач-консултантката, питах я кой е и си го купих. Нямах лак от серията 60 sec Express Dry, а и номер 13 е млечно розово-коралов, точно какъвто искам за пролетта и лятото. Цена - 2,89 лв. 

Една от последните ми придобивки е молив за устни, което е нетипично за мен, но Wjcon 101 Naked е перфектния цвят за моите устни. Ползвам го редовно, главно когато искам червилото над него да е по-дълготрайно. Малко е лепкав обаче. Цена - 10-11 лв. 


И последното нещо е гел за измиване на лицето за мазна и чувствителна кожа от La Roche Posay. Взех си го с 20% намаление, като преди това от аптеката ми бяха дали мостри да го пробвам. Много ми хареса и затова си го купих. Почиства кожата перфектно, но не трябва да се прекалява с него, защото малко изсушава кожата. Цена - 18,60 лв. 


Много съм доволна от тазмесечните ми покупки. Най-любими са ми парфюма и несесера на точки, а най-голямото разочарование е фдт-а на Clinique. 

Вие какво си купихте последно?

6 коментара:

  1. Честити покупки, всичките изглеждат много интересно! :) Ревюто за мицеларната вода на Билка, ще чакам с нетърпение, защото и аз я загледах. Това новата пролетна колекция на Essence ли е, защото съм си набелязала цветните очни линии? :)ГР напоследък пускат много интересни продукти, да знаеш, че много ме "зариби" с този хайлайтър :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, новата колекция на Essence засега само в магазин Debenhams съм я виждала, предполагам че скоро ще я пуснат и по другите магазини :)

      Изтриване
  2. Всичките придобивки са супер, ти си кралицата на подобен род публикации! Очите ми останаха в лака, ще го потърся много скоро. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Имай едно на ум за лака, става на черти и не се нанася много равномерно. Но заради готиния цвят наистина си заслужава :)

      Изтриване
  3. Перкрасни нешица! На тази очна линия и се каня от сто години, ще я взема вече! :)
    А парфюмът ти напомня на жасмин, защото неролито мирише много сходно ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, не знаех за неролито... ето защо ми харесва толкова значи :) благодаря!

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...