вторник, 29 март 2016 г.

Мицеларната вода на Bilka

Здравейте!

Преди три седмици си купих мицеларна вода на Bilka, която е съвсем нов продукт на пазара. Тогава я намерих в Елитис, обаче вече я видях и в DM, така че е напълно лесно достъпна. 

Цената й е 5,49 лв., което ми се вижда много изгодно за 200 мл. количество. 


Аз лично си махам грима с мицеларна вода и съответно си купувам редовно от този продукт. От месеци, даже може би вече година използвам само мицеларната вода на La Roche-Posay, която обаче е на доста по-висока цена. Затова щом видях, че от любимата ми българска марка Bilka са пуснали подобен продукт и то на достъпна цена, го грабнах. Да си призная честно имах доста големи очаквания, които се оправдаха само донякъде. Но затова след малко. Първо да погледнем какви съставки има в мицеларната вода на Bilka от серията с бяло грозде.

- хиалуронова киселина;
- масло от гроздови семки;
- глицерин;


На теория тази мицеларна вода трябва да премахва грима без да дразни кожата. На теория го прави перфектно, с едно изключение - люти ми на очите. Иначе наистина се справя перфектно с почистването на лицето. Няма аромат, не лепне и не изпитвам нужда да си измия лицето с вода след това (не че не го правя винаги де). 

За мен обаче е много важно да не изпитвам какъвто и било дискомфорт при свалянето на грима. Все пак го правя всяка вечер... Така че ще продължа да си купувам водата на La Roche-Posay. 

Между другото тази вода не ми се струва икономична. Но може вината да е у мен, аз винаги напоявам поне 3-4 памучни тампончета, иначе не мисля че съм премахнала всичко от лицето си. 

Честно казано от толкова време използвам само една и съща мицеларна вода, че съм забравила какви бяха всички останали преди нея. Затова не се сещам с коя мицеларна вода от дрогерията да сравня тази на Bilka. Ако не ми лютеше на очите, най-вероятно щях да продължа да си я купувам и използвам, защото наистина е добра. Мои познати също се изказаха ласкаво за нея, така че ви препоръчам да я пробвате. 

Ако я пробвате, моля споделете долу в коментарите мнението си. 

7 коментара:

  1. Определено е продукт, който ще пробвам. Харесвам продуктите на Билка.Дори и да ми люти на очите, предвид цената си, няма да е голяма загуба.В Lily не я намерих(поне не и в Младост 4), но ще я намеря скоро.
    И според мен,200мл за 3 седмици употреба не е икономичен продукт...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз харесвам по принцип продуктите на Билка, но този път не можаха да ме спечелят с мицеларната вода... Ти успя ли да я намериш? Вече май навсякъде са я пуснали.

      Изтриване
  2. Жалко! Мислех, като се прибера да я пробвам :)

    ОтговорИзтриване
  3. И на мен ми люти на очите, така че не бих я повторила, а и не е икономична, както казваш. Мненията ни съвпадат.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох, значи не е само при мен... на теб коя ти е любимата мицеларна вода?

      Изтриване
  4. Вчера си я взех, съжалявам защото ужасно люти на очите. Според мен, ефекта е нулев, защото трябва да ги почисвам с друго..!

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...