вторник, 23 август 2016 г.

Нови придобивки + какво получих за рождения си ден

Здравейте!

Време е за пост с нови придобивки. Предния беше пълен с неща, които се оказаха любими за мен. Този е малко по-скромен и скучен сякаш, но пък и в него има щипка вдъхновение, а именно козметичните подаръци за рождения ми ден. 


Знам, че чантата не е нещо козметично, но не можах да се сдържа да не я покажа. От Parfois е и е невероятно попадение. Обожавам чанти, а тази е черешката на тортата в моята колекция. 

Избрах си две червила на MAC - ярко оранжевото Sushi kiss (Satin) и прасковения нюд Pure Zen (Cremesheen). 


Отдавна си мечтаех за крем за очи на Estee Lauder и съм доволна, че вече имам Revitalizing Supreme. Има озаряващи частици в него, бори се с бръчките, подхранва и овлажнява зоната покрай очите. Хубав е, само ми се струва че е доста силен като действие и ако сложа много, сякаш ми дразни на очите. 


Палитрата сенки The Blushed Nudes на Maybelline ми напомня на Urban Decay 3 и се радвам, че я получих като подарък. Според мен е по-добра от първата палитра от тази серия. 


Имах нужда от нова мицеларна вода, но този път реших да си взема розовата на Bioderma. Тя беше на промоция в аптеки Ремедиум, и даже имаше подарък мини, което е супер удобно за път. Душ гела Balea Zucker Sub е от лимитирана колекция и мирише на захарна целувка. 

Реших да пробвам шампоана Essence Ultime на Schwarzkopf за обем. Мирише много приятно като аромата се задържа на косата. И наистина прави косата по-обемна. Доволна съм.


От Essence са пуснали нова лимитирана колекция и аз си взех руж и червило в подходящи нюанси за есента. Червилото е толкова тъмно (Matt 08), чак почти черно, но нямам такова и много искам да се опитам да го нося. А ружа е като копринен (20 Satin Love). 



И сякаш двете червила на MAC ми бяха малко, та си купих и още едно - матовото Kinda Sexy. В момента нося предимно червилата си на MAC и толкова ги харесвам, че искам още и още. 

Не знам какво ме прихвана, но един ден си купих съвсем спонтанно цели три лака на Flormar. И трите са в светли и неутрални цветове, като самo 470 White Dream е с по-прозрачна и неплътна консистенция. Другите два - 471 Pastel Dream и  456 Purr Cat са наситени и плътни. 


Всъщност последното нещо в този пост купих първо - лака Sand Tropez на Essie. Този месец лаковете на марката бяха намалени в DM. Този цвят го искам от миналата година, но все не си го купувах защото не знаех дали ще ми отива на тена на кожата. Оказа се, че ми допада, стои много изчистено и нежно. 

Планирала съм следващите си покупки много внимателно, така че другия месец очаквайте интересни неща в блога. 

До скоро!

12 коментара:

  1. Чантата е просто невероятна! Цветът ѝ е много сладък и различен. Поздрави за попадението ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни придобивки и подаръци! И на мен очите ми останаха в чантата.

    ОтговорИзтриване
  3. Nude вълната е обзела и мен. :) Всичко е страхотно.
    Поздрави.
    http://makemeupwhenitisallover.blogspot.bg/

    ОтговорИзтриване
  4. Червилата на MAC изглеждат страхотно :)

    preslavasbeautydiary.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  5. Честити придобивки :) разкошна чанта. Ще ми се да те видя с оранжевото червило :)

    ОтговорИзтриване
  6. Ехааа колко нови красоти! Честити! :*

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...