неделя, 28 август 2016 г.

Любимите ми продукти за месеца

Здравейте!

Още един летен месец е към края си и аз вече си мечтая за сняг. Преди това обаче ще дойде есента, която също чакам с нетърпение. Но да се върнем на темата на днешния пост - любимците ми за месец Август. 

  • MAC Kinda Sexy & Runway Hit
Напоследък нося само червилата ми на MAC и не мога да им се наситя. Според мен са със страхотно качество и като човек, който обожава червила съм възхитена от тях. Kinda Sexy е matte формула и е прасковено-неутрално червило (в гилзата изглежда по-тъмно отколкото на устните), изключително подходящо за всеки грим. А пък Runway Hit е retro matte финиш и е малко по-сухо, но доста трайно. То е в по-ярък, но пак донякъде неутрален цвят, супер необичаен е. 

горе: Runway Hit, долу: Kinda Sexy
ляво: Kinda Sxy, дясно: Runway Hit

  • Maybelline Fit me Matte+Poreless, 220 
Имах американската версия, която май малко се различава от тази, която си поръчах от feelunique. И все пак този фдт много ми харесва. Даже и цвета ми пасна сега когато имам тен и всичките ми други фдт-ни са ми като коректори. Матов е, но не толкова колкото този на L'Oreal. Стои много хубаво на кожата. 

  • Clarins Instant Concealer 01
Използвах подред всичките си налични коректори, даже ги смесвах един с друг, но така и не успях да постигна задоволителен ефект. Тогава се сетих за Clarins Instant Concealer и от тогава използвам само него. Прикрива ужасните ми напоследък тъмни кръгове под очите. 
  • Kiko Essential Bronzer 200 Warm Melange
Имам този бронзър от 100 години, но все си го пазех. Напомня ми за любимия ми руж Milani Luminoso по структура. Страхотен мек и топъл цвят със сатенен финиш. Придава летен загар на лицето ми. 
  • MAC Soft & Gentle 
Аз съм много запалена по хайлайтърите и този не прави изключение. Доста по-деликатен от The Balm Mary Lou-Manizer и не толкова забележим, но все пак хубав и нежен. 


  • Maybelline Color Tatoo Creamy Mattes - Creme de Rose 91
През целия месец бях почти само с тези телесно розови сенки на очите си. Трайни са, издържат перфектно дори в жегите. 
  • Flormar 456 Purr Cat
Май вече се наситих на ярките нокти, защото вече ми се носят нюд цветове като този на Flormar. С него ноктите изглеждат супер чисти. 


  • Batiste Dry Shampoo Medium & Brunette
Това е любимия ми сух шампоан и напоследък го използвах доста често. Косата ми полудя и просто не иска да изглежда добре. 
  • Avon Calming Tuscany душ гел
Ароматът на този душ гел е почти идентичен с този на един от любимите ми парфюми Tom Ford Neroli Portofino. 


А кои са вашите любимци за месеца?

До скоро!

2 коментара:

  1. Готини любимци! Надявам се най-накрая фдт на Maybelline да стигне и до нас, но в американската си версия. Май е време да пробвам червилата на MAC, по колко вървят горе долу? :))

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...