четвъртък, 6 октомври 2016 г.

Любими продукти за Септември

Здравейте!

Започвам новия месец с любимите продукти за предния. Мислех си, че няма да са много, но бях забравила да спомена някои неща в предните постове с любимци, та си стана обичайната бройка. 


  • Bourjois Volume Reveal Mascara - Radiant Black
Не бях ползвала спирала на Bourjois от години сигурно. Тази ми беше подарена от приятелка и нямах големи очаквания, а ето че сега се появява сред любимите ми продукти за Септември. Придава страхотна дължина на миглите и те изглеждат кукленски. Единствените два минуса са, че не ми дава достатъчно обем и мирише супер силно. 

  • Maybelline 24HR Tatoo Creamy Mattes - Vintage Plum 97
Тези кремообразни сенки ми напомнят за Permanent Taupe, само че в тези има и малко лилаво. Нанесени на очите не са чак толкова тъмни, но пък придават дълбочина на погледа и подчертават добре кафявите очи. Освен това ми харесва, че са матови и издържливи. 
  • Eco Tools Blending and Bronzing Brush
В момента, в който установих че ми е нужна четка за бронзър, видях тази на Eco Tools. Реших да се доверя на марката и си я купих, макар че не беше никак евтина. Ползвам я абсолютно всеки ден и не знам какво съм правила преди да я имам. С нея нанасям бронзъра по лицето си за секунди и изглеждам така все едно имам естествен загар. 

  • Aura Matte Lip Cream - 601 My Beloved & 624 Last Goodbye
О, тези течни матови червила на Aura са страхотни и вече имам цяла колекция от тях. Специално тези два цвята ползвам както самостоятелно, така и заедно. 601 My Beloved е първото течно матово нюд червило, което не ми образува гадна бяла линия на устните. А пък 624 Last Goodbye е my lips but better цвят. 

  • Chanel Chance Eau Tendre 
Въпреки, че този парфюм е доста ефирен и не особено траен, го обожавам заради аромата. Освен това за мен има по-специално значение. 

  • Estee Lauder Eye Cream - Revitalising Supreme 
Не знам как все забравям да спомена този крем за очи в постовете с любимци. Ползвам го от близо 3 месеца и мога да кажа с чиста съвест, че се бори с бръчките перфектно. Във всяко друго отношение може и да не виждам кой знае какво подобрение (напр. тъмните кръгове), но ми изглади фините линии напълно. Не вярвах, че това може да се случи, но е факт. 

  • Good Things Argan Oil - Nourishing Cleansing Oil 
За пръв път пробвам такъв тип продукт за сваляне на грима и съм изумена колко бързо и добре работи. Буквално за минута премахва грима ми на 99%. Единствено не смея да търкам много миглите за да махна спиралата и я допочиствам с тампон напоен с мицеларна вода. Не за друго, ами защото на опаковката изрично е упоменато да се избягва зоната на очите. Иначе наистина маха всяка следа от грим. Разнасям го на сухо лице, масажирам няколко секунди и после просто отмивам с вода. Може да е олио, но щом се смеси с вода, се превръща в пяна. Определено не си падам много по грижа за кожата, но това олио тотално улесни живота ми. Освен това след него кожата на лицето ми е чиста, но същевременно много мека. Двата му минуса са, че не е икономично и ароматът му е прекалено силен. 



До скоро!

5 коментара:

  1. Би ли ми казала последният продукт /Good Things Argan Oil - Nourishing Cleansing Oil / от къде е закупен? Предлага ли се в България и приблизителна цена?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За съжаление не е от България, от Малта ми го донесоха, английска марка е май, но не съм сигурна, и цената не знам каква е.. :(

      Изтриване
  2. Меги, от къде взе крема за очи на Есте Лаудер?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Взех го от Douglas когато имаше намаление 20%. Оригиналната му цена мисля, че беше 117 лв.

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...