неделя, 13 октомври 2013 г.

Топ 5 любими червила с Кристин

Здравейте!

Това е първата ми обща публикация и съм много щастлива от този факт. Днес гост в блога ми е прекрасната Кристин от Sincerely, Chrisitne. Познаваме се лично покрай страстта ни към козметиката и най-вече към червилата. Да, виновни сме! Но какво да се прави, светът на жените не би бил така прекрасен и цветен без тези разкрасяващи продукти. Оказа се, че с Кристин имаме доста сходен вкус що се отнася до червила. Имаме наистина солидно количество еднакви червила и аз лично смятах, че в тази публикация избора ни за 5 любими ще се припокрие. Но, не! Всяка избра своите 5 червила и сега ще ви ги покажем. 

Започвам със снимките и мнението на Кристин...


Здравейте и от мен! Искам да благодаря още веднъж на прекрасната Меги за поканата и да направим публикация заедно. Но стига бръщолевене. Да започваме с червилата!


Maybelline Color Whisper 150 Faint For Fuchisa

Така популярните червила/балсами на Maybelline това лято. За мен лично червилото самостоятелно не е достатъчно хидратиращо за моите устни колкото би ми се искало и винаги преди нанасянето му използвам балсам за устни. Конкретният лилаво-розовия цвят Faint For Fuchisa ми харесва защото е различен и интересен без да е прекалено натрапчив и наситен.

Bourjois Rouge Edition 11

Любимият ми цвят за лятото, които нося през цялата година (хаха). Наситен и пигментиран цвят, които издържа върху устните в продължение на няколко часа без да изсушава устните ми. 


Bourjois Color Boost 04 Peach On The Beach

Още един любим продукт за устни през лятото. Ужасно хидратиращо, приятен полугланцов завършек, прилична издържливост и коралов цвят напомнящ летните дни.

Bourjois Shine Edition 20 

Още едно червило/балсам на Bourjois, но за разлика от Color Boost при тази серия липсва толкова изразения гланцов завършек върху устните въпреки името Shine edition. Цвета е червеникаво-оранжев, съвсем леко пигментиран, прилична издържливост и не оставя устните ми сухи.

Rimmel Kate Lasting Finish 16

Ако се случи нещо и мога да използвам само едно червило до края на живота си това  е ТО. Изключително свеж розов нюанс, който се нуждае само от едно нанасяне, за да се получи желания цвят, не изсушава устните и остава върху тях за много време. 



Това са петте любими червила на Кристин. Не мога да се сдържа да не спомена, че имам 4 от тях и мнението ми съвпада с нейното. Аз също много ги харесвам, но замисляйки се за най-любимите си червила, в съзнанието ми изникнаха следните:




Мисля да започна с чъбито на Bourjois - Peach on the Beach



















Честно казано от всички подобни продукти на различните марки, това ми е най-любимо. За мен то е 3 в 1 - хем балсам, хем червило, хем лек гланц. Мека и нежна консистенция, усещането на устните е много приятно. А цветът - е, тук пак мога да кажа, че останах очарована - розов корал, който с повече наслагване изглежда почти неонов. Разкош в симпатична опаковка...

Следва Catrice 130 Frozen Rose



За това червило съм писала цяла публикация, така че няма да се повтарям. Ако имате желание да я видите, кликнете тук

Аз много обичам ярките и искрящи, открояващи се червила, но и на мен от време на време ми се случва да искам нещо семпло. В тези моменти почти винаги (то си и личи по това колко малко е останало от него) посягам към Essence 52 In the nude



Това е може би перфектното нюд червило, поне за мен. Формулата му е кремообразна и е като на балсам за устни. Цветът е по-скоро бежово/прасковен, отколкото розов. Стои идеално на по-тъмен грим на очите, както и на по-бронзирано лице. 

Червилото, което може би най-често носих през изминалото лято, е от сравнително новата серия на Maybelline Colour Whisper и е 430 Coral Ambition

             

Това балсаместо червило носих дооооста често както самостоятелно, така и върху някои по-сухи червила. Толкова ми е любимо, че чак почти нищо не остана от него. С това червило Maybelline тотално ме спечелиха. Цветът, както името подсказва, е коралов и прекрасен. 

И последно, нека ви представя един мой друг коралов любимец - Chen Yu Rouge Forever Divine 103. 



Това е едно от най-искрящите и неонови червила, които някога съм имала. Абсолютно прекрасен по-оранжев корал, който прави устните невероятно сочни. Също червило с кремообразна и много мека консистенция, което се маже като масло. 


Това са моите любими червила в челната петица. Трудно ми беше да избера само толкова, но пък смятам, че напълно отразяват стила и предпочитанията ми. Странното е, че мислех че харесвам най-много розовия цвят за червило, а той взе че се оказа кораловия

Тази публикация стана малко дълга, но така е когато момичетата говорят за червила

Специални благодарности на Кристин за тази публикация. <3


Пожелавам ви прекрасна нова седмица! :)


15 коментара:

  1. Страхотни сте! И аз имам доста любими червила сред тези, които вие сте изброили. ихихи Остава да се сдобия с тях! :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хахахахаха :) и ти не оставаш по-назад, още чакам чъбитата на Астор при нас, а и си купих 06 на Rimmel, познай заради кой :)

      Изтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотен пост, нямам търпение за следващия! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Супер публикация се е получила :)
    +1 за чъбито <3
    Girl's temptations

    ОтговорИзтриване
  5. Харесват ми свичките до едно! :)

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасна публикация, момичета!

    ОтговорИзтриване
  7. http://thingamyjic.blogspot.com/
    Много хубав пост!
    Всички червила, които показахте ми допаднаха!

    ОтговорИзтриване
  8. Трябва най- накрая да си купя чъбито на Буржоа, но в Италия марката не се предлага ( ??? ), така че ще го чакам от Дядо Коледа :) Страхотен подбор!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Колко странно, че не се предлага... :( ако искаш, мога да ти взема едно и да ти го пратя :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...