петък, 11 октомври 2013 г.

Avon Haul

Здравейте!

Замислих се, че никога не съм ви показвала какво си поръчвам от каталозите на Avon. Купувам си от всяка кампания по нещо, понякога съм по-скромна с едно две неща, а понякога чистосърдечно и съвсем съзнателно прекалявам. Опитвам се от скоро все пак да поръчвам разумно и може и да имам маааалък напредък. Това обаче не важи за последните ми покупки, защото нито имам нужда от лосион за тяло, нито от червила или сенки...и все пак точно с такива се сдобих. Женска му работа... :)



Забелязала съм, че доста хора не харесват козметиката на Avon, аз обаче не съм сред тях. Не че е най-качествената на света, но пък и не е лоша. Има доста симпатични нещица, както и доста добри промоции. Така за 9,90лв. се сдобих с 3 продукта - душ гел, лосион за тяло и спрей за тяло с пикантен портокал и джинджифил. Ох, какъв аромат само!!! Супер екзотичен!



Не съм забравила да снимам спрея за тяло, той просто остана на бюрото ми в офиса. Пръскам се с него всеки ден по много пъти и вече доста намаля. Но е по-силно от мен, ароматът ме завладя тотално. Би било чудесно ако направят траен парфюм със същите съставки, защото аромата от спрея за светкавично кратко време се изпарява... 

Душ гелът и лосиона не съм ги пробвала още, но ще го направя в най-скоро време. Дано комбинацията от трите продукта ми донесе по-траен аромат по кожата. 

Бях се отказала от сенките на Avon, защото честно да си призная, развалиха им доста качеството и аз спрях да си поръчвам от тях. Но те пък взеха, че им смениха опаковките, изчетох из нета доста позитивни мнения, и voila! поръчах си една палитра от 4 цвята. Тази, която си избрах, е с име Emerald Cut.


Трудно си избрах цветове, защото повечето комбинации ми харесаха. Преди не слагах грам сенки в кафявата гама, за да не изглеждат очите ми изморени (как пък съм го решила това?!), но в последните месеци когато купувам сенки, то те са всичките кафяви и бежови... Та, естествено гледайки каталога, веднага се спрях на кафявите комбинации. Но реших, че трябва да пазарувам с мисъл (тоест да избера нещо различно от това, което вече имам), и не след дълго си избрах тази палитра. Цветовете мааалко се различават от тези, които си представях, но пак ми харесват - светло прасковено/бежово, розово, маслинено зелено/каки и тъмно графитено зелено. Пробвах ги веднъж и качеството им отново е станало добро като в добрите стари времена. Пигментирани са, не се разпрашават, лесно се наслагват и преливат. Единствено не ми харесва, че всички цветове са перлени, защото аз най обичам матови сенки. Определено мисля да си купя още цветове. 

За съжаление манията ми по червила не е преминала (ако някой знае как да се спася от нея, моля да сподели с мен), така че си взех две. Нямам добро оправдание, освен че ги взех за общата цена от 12лв. (тоест на промоция)...



Избрах си две червила от новите колекции - едното е пастел за устни, а другото е от серията Ultra Color. Пастелът за устни е като така популярните напоследък чъбита. Но формулата му е доста различна от всички останали, които аз имам (можете да ги видите тук). Много сухо е и има дооста брокат в него. Цветът, който аз си избрах, е Sweetly Pink и е ярко почти неоново кукленско розово (правещо зъбите да изглеждат жълти, та гледам много да не се усмихвам докато съм с него, което си е трудна задача, тъй като по принцип съм усмихнат човек, а и обичам да се смея). И все пак има нещо запленяващо в този пастел, щом го нося доста често.

Червилото пък носи името Pout и тук вече представите ми тотално се разбиха на пух и прах. Това е нюд червило, с цвят много близък до този на устните ми. Но е тооолкова, ама тооолкова невзрачно, че не знам дали ще го нося. Аз обичам открояващи се червила, а цвета на това е абсолютна скука. Ще го нося с някой гланц отгоре най-вероятно, или пък ще го подаря на някоя приятелка. 

И последната покупка всъщност не беше планувана, просто се случи така, че този лак беше за моя колежка, но по стечение на обстоятелствата остана за мен. 


Много топъл и мек кафяв цвят, носещ симпатичното наименование Vintage Boutique и е мой само за левче. За съжаление имам почти същия, само че на Flormar, та не знам дали ще стигна някой ден до този... 

Това са последните ми покупки от Avon. А вие какво мислите за марката? Според мен има продукти, които си заслужават...


Хубава вечер!

6 коментара:

  1. Имам две палитри на Ейвън, едната обожавам, другата не е с особено добро качество.
    Мислех повече да не поръчвам сенки от тях, но сега като те чета и предвид, че нямам точно такива цветове .... :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Доста са подобрили качеството на палитрите, поне тези четворките... и аз се бях отказала от тях, но тези определено си струват :)

      Изтриване
  2. Привет! Номинирах те за TAG: Liebster Award http://limonenapchelichka.blogspot.com/2013/10/blog-post_11.html
    Aко прецениш, ще се радвам да отговориш на въпросите :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оо, супер, с удоволствие ще отговоря на въпросите, благодаря за тагването :)

      Изтриване
  3. Пастела изглежда много добре. На теб допаднаха ли ти? На мен като усещане върху устните хич не ми харесва, но цвета който имам аз Carefree Coral много ми допада :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мнението ти в последния ти пост напълно съвпада с моето, с две думи - сухо е и има блестящи частици и това не ми харесва, но пък цветът ми харесва много <3

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...