петък, 4 октомври 2013 г.

Малко изгодни покупки

Здравейте!

Днес ще ви покажа какво си купих наскоро. Супер доволна съм, защото повечето неща бяха доста евтини, а другата половина бяха намалени. Отдавна не съм имала чак толкова изгодни покупки. Даже по едно време вече започнах да си мисля, че е сезона на намаленията. Трябва да отбележа, че всички тези неща са купувани от Добрич. Силно се надявам и в София да има някое и друго намаление, например в Bourjois, че искам това онова от там. Видях в едно списание, че всички фдт на марката ще са намалени през октомври.

Но да ви покажа все пак какво си купих до момента. Като никога досега, си запазих касовите бележки, за да потвърдя думите си с факти (цени)...



Почти всички неща ги пробвах, затова за тях ще има малко първоначални впечатления. За тези, които не съм пробвала все още, ще пиша по-нататък.

- Лак  Gabrini 3D 05(1,60лв.) - Това е първия лак на марката, който купувам. Цветът ми се стори много нежен и непретенциозен. Изглежда ми подходящ за така любимия ми френски маникюр.

- Лак Flormar Wet Look WL02 / (3,40лв.) - много приятен пастелно ментов лак, който пробвах и съм влюбена в цвета. Вече имам син лак от същата серия и много харесвам качеството и крайния резултат, а именно стъклен/мокър ефект.

- Гланц/ течно червило Rapsodi Turbo Boost Effect 01 / (3,10лв.)- цветът е бебешко пастелно розово. Трябва много да се внимава с нанасянето, защото първия път заприличах на маймунско дупе.

- Черен молив Brooklin 301 / (1,65лв.)- Преди години пробвах този молив, една колежка ми услужи и от тогава се опитвам да го намеря, но където и да питах, все го нямаха. Е, сега го намерих, надявам се да е същия, защото имам много добри спомени за него. 

- Крем за лице Neutrogena / (9,79лв.)- пробвах го няколко пъти, попива сравнително бързо и засега ми харесва. Слагах го само вечер преди лягане, още не съм го пробвала преди грим, надявам се да се спогоди с кожата ми. 

- Спирала Maybelline One by One / (8,50лв.) - една от малкото, ако не и единствената спирала на марката, която още не съм ползвала. Отдавна исках да я пробвам, намерих я на страхотна цена и нямаше как да не се изкуша. Не съм си слагала още от нея. 

- Фдт Bourjois Heatly Mix 56 / (10,76лв.)- Отдавна исках да имам този фдт и сега го намерих намален на половина в една аптека. Само че бяха останали единствено два номера, и то тъмни. Когато пробвах на ръката си номер 56 не ми се стори чак толкова тъмен, но сега като го гледам на дневна светлина, ми се струва, че е прекалено тъмен. Още не съм го отворила, надявам се като го пробвам да не е чаааак толкова тъмен за мен и да си го ползвам. 

- Червило Revlon 120 Apricot Fantasy / (9,31лв.)- От същата аптека е и ми направиха 5% намаление. Това червило също отдавна го гледах и се чудех дали да си го купя, но все го връщах на щендера. Този път реших, че ще е мое и си го взех. Перлено е, което е много странно за мен, други такива имам най-много едно две. Харесва ми, някак по-различно е.

- Крем за тяло Herbal Time с пъпеш и зелен чай / (2,79лв.)- Купих такъв за една приятелка и като го отворих да помириша, вече знаех, че на другия ден трябва да отида до същия магазин да си взема и за мен. Уникален аромат на чисто и свежо без да е натрапчив. Омекотява кожата супер добре и попива бързо. За разлика от повечето ми кремове/масла/лосиони за тяло, ароматът на този се задържа за повече от час на моята кожа. 

- Хайлайтър Gabrini 105 / (7,60лв.)- Купих такъв, само че друг номер за моя приятелка, и реших спонтанно, че няколкото, които вече имам не са ми достатъчни и искам и такъв. Харесва ми, нежен е и стои прекрасно на кожата ми. 

- Тоалетен вазелин Прополис / (1,99лв.)- Преди време имах същия, но с невен, сега реших да си взема с прополис. От около две седмици горната ми устна изсъхна ужасно много от студа и вятъра и обикновен балсам не ми помагаше, колкото и да се мажех. Слагах си от този вазелин точно две вечери преди сън и проблема е почти разрешен. Зимата по лицето ми се появяват някои сухи белещи се петна, смятам да ги третирам с вазелина. 

И още нещо, което забравих да снимам, защото е в банята - измиващ гел на Рефан с хмел и салвия. Мисля, че го видях в блога на Кристин и когато сега случайно го видях в магазина, реших да го пробвам. Цената му е 4,50лв.









Използвам го откакто го купих, вече 4-5 пъти. Много е нежен и малките топченца не се усещат почти за моя радост (имам много бенки, затова избягвам да ползвам прекалено абразивни продукти). Смятам, че това е подходящ за ежедневна употреба лек продукт, който почиства мръсотията и оставя кожата мека и чиста. Ароматът му ми харесва, някак странен и различен е от всичко друго, което съм ползвала. Добро попадение е този гел. 

Това са последните ми доста изгодни покупки. 

Надявам се този пост да ви е бил интересен.

Лека вечер!<3


8 коментара:

  1. Меги, тъкмо се чудих защо си си взела толкова тъмен цвят.
    Аз по принцип ползвам 52, но последно лятото си взех 53 и вече ми е тъмен, защото тена ми избледня... дано 56 не ти е много тъмен.. ако е - препоръчвам ти да го ползваш за контуриране.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не съм го отворила още, мисля да го оставя за другото лято, а междувременно се сдобих с 54 номер и той ми пасва идеално и съм адски доволнааа <3

      Изтриване
  2. Моливът на Brooklin е доста тъмен и мек, но прекалено лесно се размазва. Ако ще слагаш във водната линия или дори на клепача, проверявай по-често дали е на мястото си. :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси за съвета, досега май само веднъж го сложих, ама не помня остана ли си на мястото или не :D

      Изтриване
  3. Молива е вечен фаворит, много странно, че трудно си го намерила, при нас се среща почти навсякъде. Спиралата е страшна, обожавам я <3
    Girl's temptations

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз преди доста време го издирвах под дърво и камък и после се отказах... чак сега наскоро се сетих за него и веднага го намерих :)

      Изтриване
  4. Ей, страшен пазар си си направила.От червилата на Revlon все искам да си харесам някое, но не намирам моите цветове. Радвам се, че ти харесва гела на Рефан :))) На мен ми е любимец :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, за цветовете на червилата на Ревлон си права, и аз все не мога да си харесам, единствено това ме грабна, но честно казано си го представях по-различно... а гела и на мен много ми харесва :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...