събота, 5 октомври 2013 г.

Любимата ми спирала за мигли

Здравейте!


За изключително кратко време една спирала се превърна в моя любима. Досега имам много публикации за любими червила и лакове, но не и за спирала. Е, това се промени. Много спирали съм пробвала, малко от тях съм харесвала и сега съм изключително доволна, че Я намерих. Трябва да благодаря специално на Роси от beautymess и разни разнообразни . Именно тя ми препоръча тази спирала. А тя е Max Factor Eye Brightening Total Black Volumising Mascara. Предлагат се варианти за различните цветове очи, като аз си избрах тази за кафяви. 



На всичко отгоре тази спирала беше намалена на 11.99лв

Признавам си честно, че на пръв поглед тази спирала не би ме впечатлила. Четката не е голяма, а и е гумена. Ето как човек лесно може да подмине нещо, което си струва. 



Оказва се, че тази спирала трябва да озарява погледа с помощта на някакви частици, които аз лично не виждам. Но това за мен не е недостатък, а точно обратното - обожавам наситено черни спирали без блестящи частици. А тази е точно толкова черна, колкото трябва да е.

Аз не си падам по лек туш на миглите дори за ежедневието. Обичам миглите да са черни, обемни, дълги и да изглеждат като на кукла. Това е факт и не ме е срам да си призная. 








Доста често ползвам няколко спирали наведнъж - една за дължина, една за разресване на миглите и една за обем. Това беше така поради факта, че нито една не ми даваше всичко това накуп. Но, това се промени. Сега използвам само тази спирала на Max Factor. Тя ми дава всичко, което искам за миглите си. 

Наистина съм очарована от тази спирала. Чак не ми се вярваше като си погледнах миглите щом сложих от нея. А дори нямах нужда от нова, взех я случайно един ден, в който нямах време да си довърша грима и уж щях да го направя на работа, но се оказа, че съм си забравила спиралата. Ех, случайни неща в живота няма, винаги съм го твърдяла...



Консистенцията е точно по средата - нито е течна, нито е гъста. По четката излиза необходимото количество. Аз нанасям няколко пласта за повече драматизъм. Но и с един пласт миглите са добре разресани, черни, гъсти и обемни. Почти ми стигат до веждите!!! 

Много силно се надявам тази спирала да не изсъхне бързо, но дори и да стане така, това не би ми попречило да я купувам отново и отново. В предишния ми пост за спирали, който може да видите ето тук, казвам следното : " Както вече споменах, трудно ми е да намеря Моята спирала, затова продължавам да търся..и точно затова имам в несесера си доста." Е, имам добра новина, намерих Я, моята спирала. Йейййй :)

Вие пробвали ли сте тази спирала? Само аз ли я обичам толкова много или наистина е адски добър продукт? Моля, споделете с мен.


Прекрасно утро ви желая! :)


6 коментара:

  1. и аз я харесвам :))))))
    и веднага се засрамвам и ще допълня публикацията си с още снимки :)
    http://beautymessirazniraznoobrazni.blogspot.com/2013/04/2.html

    ОтговорИзтриване
  2. Трябва да се пробва, след толкова много хвалби, а и обичам гумени четки!
    Girl's temptations

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Друг път много не смея да препоръчвам разни неща на хората, обаче според мен тази спирала трябва да се пробва :)

      Изтриване
  3. Напоследък се спогаждам много със силиконовите четки и сега отивам да видя дали при нас са я намлили, че ще ми станат иначе три спиралите. Благодаря за ревюто!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мисля, че в ДМ е намалена или до 15.10 или до края на месеца, все още имаш време, даже в Lily e още по-намалена мисля...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...