вторник, 1 октомври 2013 г.

Catrice Ultimate Colour 130 Frozen Rose Lipstick

Здравейте!


Отдавна ми се иска да ви споделя кое ми е любимото червило за последния месец и нещо. То е един от спрените продукти на Catrice, необяснимо за мен поради каква причина. От серията Ultimate Colour е и си има име - 130 Frozen Rose. Не бях забелязала досега това червило по щендерите, но в момента, в който разбрах, че ще го спират от продажба, исках да е мое. 



Беше намалено с 50% и за цената от 4лв. беше мое. Много трудно го намерих, защото на повечето щендери на марката беше вече изкупено. А там, където бяха останали бройка две, те бяха отваряни и ползвани. По принцип стикерите по опаковките ме дразнят, но добре че в някои магазини ги слагат. Вярно, махат се трудно, но поне мога да съм спокойна, че купувам непокътнато червило. 



Цветът мога да го определя като розов с лилав подтон. Не съм предполагала, че такъв нюанс може да ме грабне чак толкова, че да искам да го нося постоянно. Много приятен пастелен цвят без каквито и да било блестящи частици. Формулата е кремообразна и много приятна. Трябва да съм честна обаче и да споделя, че точно този цвят розово прави зъбите да жълтеят. Но дори този факт не ме спира да нося доста често това червило.




Трайността на това червило е да кажем средна. Никога не обръщам внимание точно колко часа ми трае червилото. Забелязвам този факт единствено когато е много нетрайно и малко след като съм го нанесла, него вече го няма. 

Това червило според мен отива на всеки тип грим, било то опушен или супер семпъл. Цветът е някак универсален, става както за през деня, така и за някое нощно излизане. Изглежда ми елегантно и стилно. 



Толкова много харесвам това червило, че хем искам да съм с него постоянно, хем не искам да свършва. Добрата новина е, че има още доста останало в гилзата. Като го свърша, ще ми бъде много неприятно. Но няма как.

И сега докато пиша, пак съм с него. Толкова е меко и приятно на устните, че чак не се сещам, че имам нещо на тях. Не ми изсушава устните и не се врязва в дребните несъвършенства. Избледнява равномерно. 

Като цяло червилата на Catrice са ми много приятни за носене. И цветовете ми харесват, консистенцията също.

Вие имали ли сте това червило? Какво мислите за него? Любопитно ми е да разбера само аз ли го обичам толкова много...


Хубав ден <3

10 коментара:

  1. Червилото е супер, но аз съм влюбена в кутийката <3 от къде е?:)
    http://antonovaantoaneta.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не съм много сигурна, но мисля, че е от магазин Euroland до Kaufland в София...

      Изтриване
    2. супер,благодаря ти много, пристрастена съм към кутийки:)

      Изтриване
    3. За нищо, дано още се предлага и я намериш :)

      Изтриване
  2. Като надникна в хубавия ти блог ми се приисква да хукна на лов за червила :)

    ОтговорИзтриване
  3. Най-накрая видях червилото за което ми разказваше. Голямо приключение е било намирането му, но като гледам снимките си е заслужавало :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Ауу, много готин прасковен цвят. А кутийката е върха, супер сладка.
    Имаш таг от мен :) http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2013/10/tag-liebster-award.html

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Прасковен ли изглежда цвета на снимките? а си мислех, че тъкмо почнах да уцелвам истинските цветове... цветът е розово-лилав...:)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...